Kolay tarif

o ev salcasıyla güzel oluyo canım hazır salcayla pek sevmiyorum ama sağol
Daha yemedin mi ?
PATLIcan ve biberi ocakta kozle minik minik dogra içine cıgden domates.kuru soğan ve sarımsak dogra. Pul biber .tuz.yağ. Limon ekşisi var ise bir sumak kat harmanla yanında cacık yap mis gibi yemek.

Daha yemedin mi ?
PATLIcan ve biberi ocakta kozle minik minik dogra içine cıgden domates.kuru soğan ve sarımsak dogra. Pul biber .tuz.yağ. Limon ekşisi var ise bir sumak kat harmanla yanında cacık yap mis gibi yemek.

Valla cok severim patlıcan ve biber közlemesini :) ama yedim doydum şimdi sağolasın

Bu gibi durumlar için eve bol bol noodle depolayın, sonra donmuş pizza, nugget falan bulundurun hep. Hamburger falan da olur şimdiye kadar da yemişsinizdir heralde diye umuyorum

onlar mevcut zaten ama bıktığımız için daha farklı seyler istedim. tesekkür ederim
Bu gibi durumlar için eve bol bol noodle depolayın, sonra donmuş pizza, nugget falan bulundurun hep. Hamburger falan da olur şimdiye kadar da yemişsinizdir heralde diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…