Köle miyim, hizmetci mi, bundan koca olmaz mk nolur yardim

Ayni koca bendede vardi
6aylik bebegimle kapiyi cektim gittim
Ayni sizinki gibi annesi ugruna canini feda eder, laf olsun diye demiyorul. Gercektende oyle
Beni bir gun annesine karsi savunmadi
Kizimla arasina asla engel olmadim
Ama gel gorelimki adam anasi ugruna kizini sildi
Ikinci evliligini yapti degistimi hayir dahada beter olmus
2 cocukda ondan yapmis karisi annesiyle sorun yasadigi zaman kendi annesine gonderiyo
Valla geri adim atma cok pisman olursun
 
İyi de bir adam sırf çocuk bakmak zor geldi diye kadını isteyecekse hiç istemesin zaten daha iyi. Adamın burnu sürtecekse kadını özlemekten sürtmeli aksi şekilde her sebep kadını şikayet ettiği hizmetçi konumuna geri döndürmek için olur ancak.
 
Çok iyi yapmışsınız. Zaten bütün gün hizmetçi gibi işten başka yaptığınız bir şey yok. Aileniz boşanma konusunda sizi destekliyor mu?
 
Lutfen geri donme
Dönmeyeceğim sagolun
Erkeklerin aklı sonradan başa gelir derler
Sanmam bunun pişman olacağını.
Evet yeni ve aslında çok üzülmüyorum ama çok düşünüyorum ve takip ediyorum
Evet biliyorum donmeyecegim
=) evet
Çok iyi yapmışsınız. Zaten bütün gün hizmetçi gibi işten başka yaptığınız bir şey yok. Aileniz boşanma konusunda sizi destekliyor mu?
Evet.o annesiyle kârı koca gibiydi bende hizmetlerini yapan katya
Başlıkta küfür mü ettiniz?
Hayır
bu adam çekilmezmiş zaten ben olsam kötü günleri düşünür düşünür kinlenirdim herhalde
Hala emzikli
Kapıdan çıktığın anda cocuklarida senide silerim demişti.;

diyen adamin arkasina bile bakmazdim.
Bende dönmeyi düşünmüyorum
Ne ezik ne işe yaramaz bir adam ya. Psikolojik sorunlu insanlar
Evet
 
Yas sürecindesiniz. Sağlıklı düşünmemeniz bu yüzden. Ama böyle hayat geçmez. Siz de insansınız. Sizin ilgi alanlarınız yok mu? Yapmak istediğiniz şeyler yok mu? Bu kadar mı vazgeçtiniz hayattan?
 

“Bundan koca olmaz mk” ne demek?
 
Ayni konuyu acmistiniz zaten
Birakin silsin cocuklarini silenden baba mi olur.koca mi?
Adam annesiyle evli tabiri caizse
Daha memeden kesilmemis siz de alip bunu koca sonra da iki cocukla baba yapmışsınız üstüne cekmissiniz
Biz ne yapalim?
Ya cekin ama sikayet etmeyin susun
Ya da çıkın gidin o evden ustune bosanma davasi açın hatta ben yazmistim
Kayinvalide ile ayni evde oturmak bosanma sebebi bunu sebep gösterip bosanir ustune tazminat da alirsiniz diye ama siz bir arpa boyu yol alamamissiniz ne desek bos!
 
Yas sürecindesiniz. Sağlıklı düşünmemeniz bu yüzden. Ama böyle hayat geçmez. Siz de insansınız. Sizin ilgi alanlarınız yok mu? Yapmak istediğiniz şeyler yok mu? Bu kadar mı vazgeçtiniz hayattan?
Şuan kilo vermek spor yapmak istiyorum. Evlendiğinde 62 kiloydum şuan 97 yim=) daha sonra ise girmek istiyorum
 
Şuan kilo vermek spor yapmak istiyorum. Evlendiğinde 62 kiloydum şuan 97 yim=) daha sonra ise girmek istiyorum
Tamam yapın işte. Burada zayıflama takımları var. Ben 65 kilodan 57 kiloya inmiştim. Çok işe yarıyor. Bir de fiziksel bir rahatsızlığınız yoksa Chloe tingi tavsiye ederim. İş olarak hangi alanda çalışmak istiyorsunuz?
 
Zaten önceden de babalık yapmıyormus ki şimdi yapsın. Bence yine de şükret arkanda ailen var ayrıca seni rahat bırakmayadabilirdi kadın cinayeti vs ulkemizin durumu belli
 
Böyle anlattiginiz bir adam icin üzülmek mi?? Bu kadar degersizlestirmeyin lütfen kendinizi ya ! O ne öyle ergen gibi play stationlar,calismamalar,anne kuzuluklari ? Insan evlilikten,erkekten tiksiniyor bu tipleri görünce.Neden calismiyor,bir rahatsizligi mi var? Nasil geciniyorsunuz peki? Olur mu hic böyle.Bir arkadasim var,eşi ayni sizin anlattiginiz tarzdi.Kira gelirleri var diye calismiyodu gencecik adam.Play stationlar,bütün gün yatmalar böyle,annecilik ...cocuklari yoktu onlarin.Demek bu tip adamlar bir familya gibi ,ayni yasam tarzi.Arkadasim bosandi.Hakkinizda hayirlisi olsun,üzülmeyin nolur.Insallah arkanizda aileniz ya da kendi ayaklari üzerinde duracak ekonomik gücünüz vardir,yoksa gerisine bi tekme atin gitsin.Evladini da silen adamdan hayir gelmez hic kimseye nokta.
 

Merak etmeyin mutsuz olmaya başlayacak o da. Ne yapıyorsa yapsın bosverin siz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…