• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koleksiyoncu erkek tipi

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
48
35
İçel Mersin
Hatun kelimesi özeldir, oyle her kadına söylenmez. Ama her kadına bu kelimeyi söyleyen koleksiyoncu(!) bir adama aşık olduysan eğer. Hatayı ilk kendinde aramalısın. Ben nasıl öyle her kadının canını yakan bir adama aşık oldum diye. Nasıl kendimi bu kadar herkesleştirdim diye. Çünkü gerçekten adam olanın, bakın erkek demiyorum, adam olanın tek canı, tek hatunu vardır. Ve bırak onu üzmeyi, saçının teline bile zarar veremez. Oysa biz ne kadar aptaldık, öyle küçücük davranışlara kocaman manalar yükleyip, sonra kendi kendimize üzülüyorduk. O her şeyi yapar, aylarca aramaz etmez ama sonra her çağırdığında hoop yanında biteriz. Aman ha, benden soğumasın, aman ha trip attığımı belli etmeyelim kavga ederiz, aman ha kırıldığımı belli etmeyeyim. Diyip diyip o her şeyi yapar ama biz onu kaybetmemek için aklımız sıra salağa yatarız. Adam bizi sadece boş olduğunda, canı sıkıldığında arar, biz ise onun için zaman yaratırız, gerekirse okulu, işi ekeriz ama onun için vakit ayırırız. Her istediğinde, her parmağını şıklattığında hazır olarak yanında biteriz. Bizim gitmeme şansımız yoktur, çünkü her şeyi ona göre ayarlarız. Ama o eğer canı istemiyorsa veya yorgunsa ya reddeder ya da haber bile vermez. Bazen de KOLEKSİYONUNUN DİĞER PARÇALARIYLA oynayıp onların tozunu almakla meşguldür, malum yedeklemesi lazım(!). Sen küçücük bir hesap dahi sorduğunda hemen savunmaya geçer, gerekirse hakaretler eder ve ne yapar ne eder kendisini savunup karşıdaki kişinin özür dilemesini sağlar. Sende salak gibi özür dileyip, o yalanlara kanarsın. Bazen adam seni hiç aramaz sormaz, bazen ise seni ilgiye boğar, seni ilgiye boğduğu anlarda bil ki koleksiyonundaki parça eksilmesin diye yapıyordur. Bir gün adam aniden hiçbir şey demeden ortatan kaybolur. Ve sen hiçbir şey diyemezsin. Nasıl olsa beni seviyor ve geri dönecek diye düşünür ve aylarca beklersin. Ama ondan hiçbir haber alamazsın. Sonra bir gün başka bir HATUNU olduğunu öğrenirsin ve yıkılırsın. Ölürsün adeta, ama tabii onların ilişkileri fazla sürmez. Sen yine salakça umutlanır ve mesaj atarsın. İlk mesajlaşma çok iyi geçer, eskisi gibi olursunuz. Ama sonra birden her şey değişir ve yine seni saçma sapan geçiştirmeye başlar ve tekrar aylarca aramaz. Sonra sen yine, başka kadınlara hatun dediğini öğrenirsin. Ama neyse ki kizin hayatinda buyuk bir değişiklik olmuştur ve kız kendine gelmiştir. Böyle koleksiyoncu bir adamla olmayacağını anlayıp adamdan vazgeçmiş ve hayatının en doğru kararını vermiştir. Kız sadece o adama harcadığı yıllara, acılara hastalıklara üzülüyordur. Ama aynı zamanda büyük bir yanlıştan dönmekten mutludur. Ve yeniden iyileşmeye başlar, yeni bir hayata başlar, yeni insanlar. Ona daha çok değer veren insanlar. Kızdan adama geriye sadece kocaman bir nefret kalır. Ama tabii adam anlamaz bile. Tabii kiz da uygun bir zamanı kollamaktadır, onun artık o hatunlarındam olmadığını kanıtlamak için.

Back