Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12/0 doğal sarı mı loreal açık doğal sarı mı?

anladım canım çok tşk ederim.minim merak eden arkadaşlarada çok iyi yardım olcaktır resimleve anlattıklarınla.lorealle çok yıpranmıyo ve kolstona göre daha az açılıyo,kolestonlada daha çok açılıyo ama çok açtığı gibi kurumada oluşuyo ve platin rengi bi kaç boyama sonrasında elde ediyoruz.son sorum bu boyalarda açıcı tozlarla yapılan paketler gibi naylonumsu halde çok yıpranmış oluyomu?koyu saçında çok çok güzel olmuş. bi müddet bu rengi çok fazla açmadan kullanmanı tavsiye ederim.yardımcı olduğun paylaştığın için çok tşkler canım.

birşey değil canımyeni saçımı beğenmene de sevindim.teşekkür ederim.bende şimdiki saçımdan memnunum.daha doğal bir renk olduğu için en azından eşim çok laf edemiyor.çevremdede herkes beğendi.artık daha fazla açmadan bu renkle devam etmeyi düşünüyorum.
yıpranma olayına gelince,açıcı tozlarla olduğu kadar bir yıpranma olmuyor.mesela benim seneler önce yaptırdığım bir röflede saçlarım yanmıştı.saçlarım kalın telli ama çok kurudur.böyle naylon gibi,tiftik tiftik olmuşlardı ve ıslakken taradığımda lastik gibi uzuyorlardı.upuzun saçımı kestirmek zorunda kalmıştım.kolestonla saçımı aylarca boyadım.evet çok açık bir renk olduğu için diğer boyalara göre daha çok kuruttu saçımı ama yanma veya lastikleşme durumuda yaşamadım.

saçın koyu bir tonda ise ve sarıya boyamak istiyorsan bütün boyalar saçını turuncumsu yapar o yüzden ya açıcı kullanmalısın yada aynı boyadan 2 kutu alacaksın iki gün arayla saçını aynı boya ile boyayacaksın o zaman istediğin tona ulaşırsın

aynen benimde öyle canım yaa saçlarım kuru,kkuru olması çabuk yıpranma açısından çok kötü oluyo boyaya föne ısıya dayanamıyo kırılıyo .yeni saç rengin moda ayrıca iyi yapmışın istediğin sıkıldığın zaman açarsın yine.bu saçlarımızın uçlarının kuruluğuna yapılcak bişey varmı bildiğin?banyoda her zaman kremlerim uçlarını ama çare olmuyo çok.

canım benimde hem cildim hem saçlarım aşırı kuru.saçlarım için saç bakım yağı almıştım.badem yağı,susam yağı gibi yağların karışımıydı.birkaç kez onu kullandım.banyodan bir süre önce uygulayıp bekletiyorsun saçında.aslında iyi gelmişti ama üşeniyorum ya da aklıma gelmiyor böyle şeylerde.bol bol saç kremi veya yoğun bakım kremlerini kullanıyorum uçlarına.banyodan sonrada mutlaka pantenin 7/24 ünden sürüyorum uçlarına.biraz daha iyi oluyorlar o zaman.

libra72 bende şu an çok kararsızım yazdıklarını okudum ama bu 12.0 kullanmadan önceki saç rengin neydi onu merak ediorm?? bnmde saçım şu an güneşte sarı gb durmasına rağmen evin içinde dha koyu duruo. ulaşmak istediğim renk sarı tonlarında bişi platin de diil ama yeterki şu anki hafif turuncuya çalan renk gitsn ve sarı gibi dursun. ben 12.0 yapsam açar mı açarsa turuncu mu açar kararsız kaldım... en son 9.0 boyamıştım palettenin ama tabi kutudaki gibi olmadı.

libra önceki saç renginide yazmıştı galiba bu konuda ayrıntılı olarak anlattı.ben şunu biliyorum mesela gri boya veya mavi yeşil renklerden kullandığın boyana katarsan turunculuğu alıyomuş gri katarsan küllü renk oluyomuş griyi bi araştır canım

Kızlar saçlarımda beyazlıklar var ve ben çok açık bir sarı istiyorum. yani boya saçlarımı rengini açmadan sarı yapmalı. Hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…