Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12/0 doğal sarı mı loreal açık doğal sarı mı?

rengarenkmavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
191
0
296
Kahramanmaraş
arkadaşlar hangi marka boyanın sarı rengi iyi tutar,yıpratmaz?kolestonun 12 0 la 12 1 i nasıl birenk olur kumral saç üzerine?bilenler varsa;lorealide kolestonuda çok merak ediyorum.mesela garnierin sarı rengi karamel oluyo hiç sarı olmuyo.onlardamı öyle olur.

ben loreal de kullandım koleston da ama sarı değil. git kuaföre derim çünkü evde tutmaz içine azcık renk açıcı koymaları gerek diye biliyorum.
ve sarının her tonu yıpratır.
1kere sarı yaptırdım saçımı halatoparlayamadım. bi5-6 cm daha kestirirsem kurtulcam yıpranmasından.

lorealin küllü sarısını kullanmıştım kolestonun sarısını bilmiyorum ama lorealden memnun kaldım gayet iyi tutuyor saçın kendi rengindeyse kumral üzerine tutar ama ne olursa olsn kuaföre gitmeden ilk boyamada açık rengi tutturup oturtmak zor 2-3 boyamada ancak

daha karar vermedim zaten düşünüyorm,bu renklerin ve boya markalrın nasıl olduğunu merak ediyorum.5 6 yıl önce arkadaşımın saçlarını kolestonun en açığıyla boyamıştık içinede biraz açıcı katmıştık çok güzel sapsarı olmuşu.ilk yaptığımızda dibi gelmiş röfleliydi.

koleston 12.0 loreal 01 e göre daha açık sarı yapıyor.ama malesef daha çok yıpratıyor.ben geçen sene 12.0 la boyuyordum saçlarımı.bir süre sonra platin gibi bir renk olmuştu.o zamanlar yıprandığını çok hissetmemiştim.ancak sonra rengini biraz koyulaştırdım ve hala önceden 12 ile boyadığım yerler kuru ve yıpranmış görünüyor.

koleston gerçekten çok kurutuyor saçlarım mahvoldu ama sarıdan da vazgeçemiyorum
saçı yakmadan ve turunculaştırmadan boyayabileceğimiz bir boya markası arayışındayım

boyalı saç doğal saçın parıltısını hiç vermiyo zaten sarıda .ama sarıdan vazgeçemeyenlerde katlanıyo o haline ve devam ediyo.loreal castinge de açık bi renk var ama nasıl olur bilmiyorum.loreal casting doğal gibiymiş ya.

loreal casting in açma özelliği pek yok diye biliyorum.eğer tam sarı olsun ama biraz yıpransada olur diyorsan yine koleston 12 yi deneyebilirsin.cidden iyi açıyor çünkü saç rengini.benim saçlarımı kuaförde açtırdığımı sanıyordu herkes.gerçi kendi saç rengimde açık kumraldır.o nedenlede o kadar açılmış olabilir rengi.birkaç boyamada yıprandığını hissetmeye başlarsan loreal excellence 01 e geçersin.açık sarı tam oturduktan sonra loreallede onu devam ettirebilirsin bence.

aaa gerçektenmi 12 yle kuaförde açılmış gibi mi oluyodu:)mesela tonu nasıl bi sarı oluyodu karamelimsimi yoksa doğal sarımı?benimde saçım kumral libra72.sonra neden loreal e geçmemi önerdein loreal daha mı az yıpratıyo ve dahamı az açıyo?ilk ve hep loreal le yapsam tutmazmı?uçlarıda röfle kalıntısı.bu arada çok tşkler libra72.

evet aynen öyle. arkadasım çok çok açık dore sarı ile bal köpüğünü karıştıyor mükemmel bir sarı elde ediyor.

canım benim annem sarı saçlarının üzerine koleston açık sarısını boyadı. küllü açık sarıda olabilir tam emin değilim işte. kahve tonu gbi oldu dipleri sarı kısımlardaysa sarılık kaldı kahvemsi tuhaf bşy oldu. tekrar aynı boyayı aldı bu defa diplerle sarı kısımlarda uyum dahada arttı ama kahve tonu hala saçları sarıyla alakası yok yani

koleston 12 kumral saç üzerinde nasıl bi ton oluyo acaba?bence bütün boyaların açık rengi turuncu kızıl gibi oluyo küllü kumral,sarı,altın sarı vs hepsi kızıl turuncu karamel oluyo.12 sarı nasıl oluyo renk tonu?

canım,ben ilk loreal 9.0 ile boyamıştım doğal açık kumral saçlarımı,karamel gibi bir renk olmuştu.sonra gittikçe açtım.hep loreal kullandım.yine de tam istediğim renk olmadı,hep hafif karamellik oldu.ama saçımda hiç yıpranmadı.koleston 12.0 a geçince saçım bariz sarı oldu.bir kaç boyamada da platin gibi oldu.herkes kuaförde açtırdım zannetti.aylarca böyle kullandım.ama eşim çok açık sarı sevmediği için koyulaştır diye çok ısrar edince koyulaştırdım.koleston 12.0,loreal den daha çok açıyor ama ilk başlarda olmasa da zamanla yıprandığını,kuruduğunu hissediyorsun saçının.o yüzden dedim kolestonla rengi oturttuktan sonra loreal in en açık sarısına geçebilirsin diye.ben mesela saçımı platinden koyulaştırmaya çalışırken ilk loreal 9.0 u denemiştim,platin renk iyice oturduğu için etki bile etmedi saçıma sadece bakım yapmışım gibi parlattı ve yumuşattı.ancak 7 numara ile koyulaştırabildim.
şu anda da yine sarıya döndüm ama artık çok açık sarı istemediğim için loreal 10.0 ile boyuyorum.bal sarısı gibi birşey oluyor.

canım,sana kendi saç resimlerimi yükledim.açık sarı olan koleston 12.0 ın rengi iyice oturduktan sonra çekilmiş bir resim.diğeri loreal 10.0.

Eklentiler

• $DSC00665.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 556
  • $DSC07338.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 753
şunuda belirteyim,birkaç aydır 9.0 ile boyuyordum.yeni 10.0 a geçtim.rengi oturunca büyük ihtimalle 1 ton daha açık olur.

aaa inanamıyorum resmen platin sarı olmuş.başka renkler katıyomusun boyaya?ayrıca resim eklediğin için çok tşk ederim canımyaa.sanki açıcıyla açmışın gibi olmuş.ama benim ilk koleston 12 yle yada lorealle boyadığımda bu renk olmaz dimi.önceden hiç düşünmez istediğim rengi yapardım saçıma ama artık çok yıprattım çok iyi düşünüyorum.bi röfle yaptırırım bi kumral bi karamel artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü saçın çok geri dönüşümü olmuyo.maşallah güzel boyamışın 2 sinide.

birşey değil canım.ben her ikisiylede boyarken içine başka birşey koymadım.başka renkler veya artı oksidan ilave etmedim.dediğin gibi ilk boyamada üstteki rengi elde edemezsin.ben lorealle doğal rengimi epey açtıktan sonra kolestona geçmiş,onunlada birkaç boyama sonrasında elde etmiştim o rengi.ama eğer saçların çok yıpranmış durumdaysa lorealle boyasan daha iyi olur.kolestonun açtığı kadar açmaz saçını ama en azından fazlada yıpratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…