Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaarrr saçlarımı Koleston ışıltılı kahve rengine boyatmayı düşünüyorum da boyatan var mı aranızda güzel bi renk duruyo ama nasıl şu kutusundaki rengiyle bir mi acaba nasıldır bilgilendirir miisniz beniii???
Kızlaaarrr saçlarımı Koleston ışıltılı kahve rengine boyatmayı düşünüyorum da boyatan var mı aranızda güzel bi renk duruyo ama nasıl şu kutusundaki rengiyle bir mi acaba nasıldır bilgilendirir miisniz beniii???
balm çok sağol cnm bilgilerin için...likap53 canım saçların hangi renkti peki altında boya falan var mıydı?? bi de yıkandıkça açılır derler hep bi değişme olmadı mı?
Arkadaşın dediği doğru kolestonda renkler göründüğünden ve numarasından daha koyu çıkıyor.. bende kakao kahvesine4.0 boyattım bildiğin siyah oldu.. ama kozmetikçi bayan ışıltılı kahve ve kumralı karıştırmış dedim ya ben onda göze batacak derecede bi kızıllık görmedim rengi çok koyu degildi ve çikolata yansımaları vardı.. belki açık kumralla karıştırmıştır kahvenin yoğunlugunu kırmış olabilir..
likap eğer doğal sarışınsan sana tabii açık renkler gider..çünkü kaşlarım da sarı diyorsun...saçın koyu kaşın sarı abes kaçar biraz...ya da bbırak kendi rengine dönsün...eğer illa koyulaştırıcam dersen de kaşlarını da boyat derim.
Ben de saçlarımı kolestonun kahvesine boyatmıştım siyah olmuştu..Saçlarım normalde açık kumraldır aralarda sarılar çıkar güneşte...şimdi boyam aktı üst taraf açık altlar koyu Allahtan önceden şarap kızılı vardı bide şimdi açıldıkça çikolata kahve gibi duruyo ama üst taraf kendi rengim....Bi de diyorum ki acaba saçlarımı doğal rengine mi getirsem boyayı akıtsam da: şimdi sen de böyle diyince likap kafam karıştı boyatmasam mı hiç napsam
:86:
yok yok benim saç rengim güzeldi hatta herkes boya mı derdi..ama işte koyu renk heves ettik boyattık bi kere...boyasız durabilirim ya:):)...şu boya akıtma işlemi hakkında bi bilgin var mı...kendi rengine döndürebiliyolarmış