- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Momy bliss diye bir gida takviyesinin bebeklere iyi geldigini duymustum. Ama mumkunse bebege atesi yoksa calpol vermeyin. O ates dusurucu bir ilac ve bebekleri uyutuyor ama ihtiyac disi kullanmak iyi degil.Kizlar bebegim aksam olunca durdurulamaz sekilde agliyor. Gaz ilaci falan fayda etmiyor. Calpol veriyoruz biraz sakinlesiyo. Bu ne zamana kadar boyle olcak ? Şuan uzun uzun yazamiyorum agliyo uyaniyo surekli. Disari cikiyoruz cocuk susuyo eve giriyoruz basliyo aglamaya. Uyanik oldugu her saniye huzursuz. Bi cozumu olan var mi? Deliksiz uyumadigi icin yapisik geziyorz hic bi isime bakamiyorum. Yardim edin bana ne zaman duzelir bu durum
Bende calpol u surekli vermek istemiyorum ama cocukta bi aglamaya basladimi imkani yok susturamiyoruz nasil olcak boyle bilmiyorumMomy bliss diye bir gida takviyesinin bebeklere iyi geldigini duymustum. Ama mumkunse bebege atesi yoksa calpol vermeyin. O ates dusurucu bir ilac ve bebekleri uyutuyor ama ihtiyac disi kullanmak iyi degil.
Onu nasil anlarim?Peki göbek fitigi filan varmi? Cok aglayinca da oluyorlar.
Off offAllahım aynı beni anlatmıssınız ben kısa süreli de olsa davlumbaz sesiyle sakinlestiriyorum..Ama aksam 7-12 arası imkanı yok durmuyo..Cok caresizim konuyu takipteyim gercekten cok zor günler..Ha bi de ne zaman bitiyo bi bilen varsa söylesin
Ay hamilelik kolaymıs ya benmki gündüz iyi yine ama aksam oldu muydu bi baska oluyo..Allahım nolur bi an önce bitsinOnu nasil anlarim?
Off offcok stresli bi hamilelik gecirmistim cok pismanim. Simdiki aklim olsa kafama hicbiseyi takmazdim ya cok zor cok yoruldum
Bnmkide aksam basliyo ama 2gun fena 2gun iyi gidiyo. Sanci yokken cok tatli oluyo ama sanci varken o aci cekiyo bn sinirleniyorumAy hamilelik kolaymıs ya benmki gündüz iyi yine ama aksam oldu muydu bi baska oluyo..Allahım nolur bi an önce bitsin
Biz dün olduk 2. Ay asısını ne sen sor ne ven söyleyim saatlerce avaz avaz bagırp agladıBnmkide aksam basliyo ama 2gun fena 2gun iyi gidiyo. Sanci yokken cok tatli oluyo ama sanci varken o aci cekiyo bn sinirleniyorumbi 4. Ayi gorsek hyrlisiyla. 2ay asisindan cok korkuyorum 1aylikta canimi okumustu
Calpol vermis miydin? Bide asi olan yerlerine kolonyali pamuk koy agriyi dagitiyoBiz dün olduk 2. Ay asısını ne sen sor ne ven söyleyim saatlerce avaz avaz bagırp agladı
Verdim canım ben geldikten hemen sonra ateslenme riskini alamadım ki ateslenmedi de ama müthiş bi huzursuzluk vardı. Bi su ayı da atlatsaydık insAllah.Calpol vermis miydin? Bide asi olan yerlerine kolonyali pamuk koy agriyi dagitiyo
Bende asiya gitmeden vercem yarim saat once. Cnku benmki muhtemelen susmicak. O degilde bende onla brbr agliyorum orlardaVerdim canım ben geldikten hemen sonra ateslenme riskini alamadım ki ateslenmedi de ama müthiş bi huzursuzluk vardı. Bi su ayı da atlatsaydık insAllah.
Gaz olduguna emin misiniz? Ayni durumdaydik bende gaz sandim hatta doktorumuzda gazdandir dedi, sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. Meger cocugum gazdan degil enfeksiyonun verdigi huzurszuluktan agliyormusKizlar bebegim aksam olunca durdurulamaz sekilde agliyor. Gaz ilaci falan fayda etmiyor. Calpol veriyoruz biraz sakinlesiyo. Bu ne zamana kadar boyle olcak ? Şuan uzun uzun yazamiyorum agliyo uyaniyo surekli. Disari cikiyoruz cocuk susuyo eve giriyoruz basliyo aglamaya. Uyanik oldugu her saniye huzursuz. Bi cozumu olan var mi? Deliksiz uyumadigi icin yapisik geziyorz hic bi isime bakamiyorum. Yardim edin bana ne zaman duzelir bu durum
Idrar tahlili temiz cikti. Kolik bebek haftanin belli saatleri krize giriyo demi? Cunku masallah 2 gundur guluyo bana aglamak yerineGaz olduguna emin misiniz? Ayni durumdaydik bende gaz sandim hatta doktorumuzda gazdandir dedi, sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. Meger cocugum gazdan degil enfeksiyonun verdigi huzurszuluktan agliyormus
Idrar tahlili temiz cikti. Kolik bebek haftanin belli saatleri krize giriyo demi? Cunku masallah 2 gundur guluyo bana aglamak yerine
3 saat degil 6 saat araliksiz agliyo benimki her dr a gittigimde gaz deniliyo ve dogru da gazi cikinca uyuyo cocukEvet bebek bu aglayacak tabi ama kolik baska birsey 3 saat boyunca susmadan agliyor onlar
Zarari yokmu acaba?Ben yurt dışında yaşıyorum ve burda bebekler icin gaz cikarma "aleti" var.
Arkadaşımda kullaniyor ve cok cok etkili.
Nasil anlatsam: plastikden inci flüte benzeyen bir aparat. Bebeğin poposuna (anus) fitil atar gibi takılıyor ve bütün gaz fiiiiiiiiis diye çıkıyor. Gaz cikdindan sonra biriken kaka dışarı cikiyor.
Amazon dan temin edilir... denemekde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?