Gaz Problemi kolik bebek biberon seçimi damlalar mamalar ve masajlar lütfen yardımcı olun

Ne kadar bebiş

mama içiyor 18 ölcek içiyor 32 içmesi gerekiyormuş
18 ölçek 30 cc den 550-600 ediyor galiba 32 ölçek mümkün değil ya onu nasıl içsin ancak mamayı seven iştahlı bebekler belki içer de aşırı fazla o miktar bilmiyorum yani benimki de günde 15-20 ölçek ancak içiyor işte not alıyorum kaç cc içtiğini genelde 600 cc lerde kalıyoruz toplamda .

canım ESOMED ESOGİS GAZ DAMLASI doktor önermişti çok iyi geldi bize geceleri uyuyamıyorduk o derece kötüydi birde karnına masaj yapmayı ihmal etme

doğum sonrası yaşadığınız şeylerin çoğunu bende yaşadım. Ben hala sağıp veriyorum meme almadı. Sütüm yetmediği içinde mama takviyesi yapıyoruz. Hipp combiotic kullanıyoruz bizde. Biberon olarak sizin anlattığınıza göre bebeğiniz biraz daha aktif akış ssviyor. Dr browns alabilirsiniz 1 numarasını. Gaz konısında gerçekten başarılı bir biberon. Aynı zamanda hipp in keçi sütlü maması var. Ben kullanmadım fakat hiç gaz yapmadığını çok duydum. Onuda araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…