Merhabalar arkadaslar 50 gunluk bir bebegim ve kolikten muzdaribim.gaz sancisi ve akabinde kipkirmizi olana kadar aglamalarfon makinadi kismen rahatlatiyo etkisi kisa sureli oluyo.gaz icin nurse harveys kullaniyorum ama cok etkili mi anlayamiyorum gazini cikarsada aglamalari bitmiyo.lutfen bu kolik icin bebeginize iyi gelen seyler neler.gaz icin kullandiklariniz yardimci olur musunuz?
Tesekkur ederim oncelikle vakit ayirip cevap verdiginiz icin.biz biogaia adli ilaca yeni basladik bugun ikinci gun bakalim.krizleri iyiden iyiye geceye hatta geceden sabaha karsi donmeye basladi.cok zor uykusuzluktan gozletimin ici kipkirmizi.onceleti fon makinasi sakinlestiriyordu simdi cok cekmiyor ilgisini.nurse harveys adli surubu kullaniyorum.yikayip yatirayim dedim hic orali degil offf of cok zormus kolik cooook.
Bebegim ikinci ayini dolduruyor yarin.bir hafta kadar annemde kaldim inanilmaz duzene girdi.dun evime dondum ve kabus geri dondu.tebdili mekanda ferahlik vardir derlerdi dogruymus.annemde bir hafta kaldim bu kez kayinvalidem alinmis bu cocuk bizi unutmus tanimiyo diye tutturdu.kayinvalide ve gorumceyle ayni binada oturmamin dezavantajlariben bebegimin kolik derdindeyim onlar baska dertlerde off of.su cd'yi deneyeyim bir de.tesekkur ediyorum hepinize cevap verdiginuz icin en azindan yalniz olmadigimi anliyorum.bir de su kayinvalidem ve gorumcemlere kolik diye bir rahatsizlik olduguna inandirabilsem onlar bu cocugun badka bi detdi var diye tutturuyorlar.baska dert olsa hep ayni saatlerde baslar mi anlatamiyorum
Öncelikle Allah bagıslasın yorum yapmadan gecemedım benım kızımda oyleydı bn bır yıl cektım onla aglıyordum hıcbırsey fayda etmedı en pahalı damlalar avrupa damlalar neleer neler karnına kara lahanamı koymadık yaglayıp off gecmedı arkadasım bn cektım gece gunduz dr artık getırme dıyodu cocugu en son lağman yaptı dr bnden bıktı evde sende yap dedı şırınganın içine kaynatılup ılıtılan su bırazda hakıkı zeytınyagı bebişimin poposuna sıkıp bıraz altını kapatıyodum köpüklü köpüklü pırtlıyodu kakayla bırlıkte kımsenın yanında yapma yadırgıyorlar onemseme bırdee bu da dr tavsıyem derece varya ates olcen poposunun deliğine hafıfce acarak havasını al pıııst dıye 😀komık ama ınan rahatlıycaksın bunuda yalnızken yap sımdı kızım buyudu 4 yasında kolik molik kalmadı kolay gelsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle Allah bagıslasın yorum yapmadan gecemedım benım kızımda oyleydı bn bır yıl cektım onla aglıyordum hıcbırsey fayda etmedı en pahalı damlalar avrupa damlalar neleer neler karnına kara lahanamı koymadık yaglayıp off gecmedı arkadasım bn cektım gece gunduz dr artık getırme dıyodu cocugu en son lağman yaptı dr bnden bıktı evde sende yap dedı şırınganın içine kaynatılup ılıtılan su bırazda hakıkı zeytınyagı bebişimin poposuna sıkıp bıraz altını kapatıyodum köpüklü köpüklü pırtlıyodu kakayla bırlıkte kımsenın yanında yapma yadırgıyorlar onemseme bırdee bu da dr tavsıyem derece varya ates olcen poposunun deliğine hafıfce acarak havasını al pıııst dıye 😀komık ama ınan rahatlıycaksın bunuda yalnızken yap sımdı kızım buyudu 4 yasında kolik molik kalmadı kolay gelsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar arkadaslar 50 gunluk bir bebegim ve kolikten muzdaribim.gaz sancisi ve akabinde kipkirmizi olana kadar aglamalarfon makinadi kismen rahatlatiyo etkisi kisa sureli oluyo.gaz icin nurse harveys kullaniyorum ama cok etkili mi anlayamiyorum gazini cikarsada aglamalari bitmiyo.lutfen bu kolik icin bebeginize iyi gelen seyler neler.gaz icin kullandiklariniz yardimci olur musunuz?
Çörek otu kaynat damla damla ver bi de rezene çayı kesinlikle tavsiye ederim milupanin bi dene uyuo ve sancisi azaliyo....
ßůr@
Cok tesekkur ederim canim ya.milupanin rezene cayindan korkuyorum ona vermeye dogrusu seker var icinde ve seker bebegin karacigerinden 1,5yilda atilamiyormussallamak,pis pislamak benim memem kucagim daha sakinlestiriyor ok ama her an meme veremiyorsun.sanirim basa gelen cekilir deyip ayini doldurmaya calisicaz.3ayimiz 21inde doluyo umarim duzene girer normalde mizacim sabirsiz ve sinirlidir ama sinir bile olmuyo uzuntuden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?