Kollarımda ki kilolar dan nasıl kurtulabilirim

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Arkadaşlar rejim yapıyorum kilo vermeye başlıyorum yalnız kollarımda ki kilolar kolay kolay gitmiyor. Bu da beni çok sinir ediyor.beni görseniz ağırlıklı kollarımda kilo . Bildiğiniz bölgesel zayıflama yönte mi varmı?Yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba
Sunu belirtmek istiyorum kilo verme asamasinda veya verirken kilomuzu nerden vericegimizi belirleyemeyiz vücut bunu kendisi dengeler.Söyle anlatmak gerekirse elma tipi kilolularda karin bölgesi en son eriyen kilo verilen bölge olur armut tipli kilolu birinde ise bacak ve basen bölgesi..
Bölgesel zayiflama diye bisiyde yoktur ama sporla kilomuzun nerden daha cok gitmesini istersek orayi sIkIstirarak isteklerimizi gerceklestirebiliriz
Kisaca kol hareketleri yapmanizi öneririm ayrica bunu saglikli beslenerek desteklemelisiniz

Arkadaşlar rejim yapıyorum kilo vermeye başlıyorum yalnız kollarımda ki kilolar kolay kolay gitmiyor. Bu da beni çok sinir ediyor.beni görseniz ağırlıklı kollarımda kilo . Bildiğiniz bölgesel zayıflama yönte mi varmı?Yardım ederseniz sevinirim.

Canım bölgesel zayıflama için lpg cihazlarını geliştirmiş. Yeni bir cihaz üretmiş integral yeni nesil lpg diye piyasada şuan. Çok etkili diye duydum ben. Bir araştır bence. Ünlüler de hep bu cihazla zayıflıyormuş. Son teknoloji ve en iyisi olsa gerek. Denemekte fayda var bence.

bu cihazı bir tek ben duydum sanıyordum .) çok inandırıcı geliyor bende kullanmak istiyorum hafif kusurlarım için merak ediyorum

bu cihazı bir tek ben duydum sanıyordum .) çok inandırıcı geliyor bende kullanmak istiyorum hafif kusurlarım için merak ediyorum

Canım ben haftasonu deneme seansına gittim. Hem inanılmaz keyifli oluyormuş , hemde sanki hemen farketti :D yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Başlıcam en kısa zamanda seanslara. İnanılmaz heyecanlıyım.

kollardaki yağlanmalar maalesef çabuk gitmiyor spor yaptığınızda da o kilolar kasa çabuk döndüğü için de tehlikeli hem iyi bir diyet hem de zayıflama cihazlarıyla bölgesel incelme daha mantıklı. ben yeni nesil lpg yi uygulatmıştım ilk zamanlar sonucunda kollarımı sıkan deri ceketin içine bile rahatlıklar girmiştim :)

yüzme biliyorsan yüz bence kollarını en fazla hareket ettirebileceğin spor..omuzlarını çıkarır vücudunu şekillendirir..

bende yaptırmak ıstıyorum kollarım ıcın ancak hastahanelerde mı yapılıyor kac seans gıtmelıyım ve ucretlerını bılen var mı arkadaslar?

lpg ve beraberinde maksimus kollarda çok etkili oluyor.lpg ile hem sıkılasma hem incelme sağlanıyor dolasımıda arttırıyor.işlem sonrasında masaj yaptırmış gb bir rahatlama oluyor tecrübeyle sabittir:))maksimusta radyofrekans ve kas sitimülasyonu olan bir cihaz.önce o bölgede bir ısı hissediyorsunuz ve beraberinde kaslarınızıda çalıştırıyor.cildinizi 40 dereceye kadar ısıtırken cilt altındaki ısı 50 dereceye yükseliyor ve sonrasında yağ yakımı kollajen üretimi ve sıkılasma sağlanıyor çatlaklarada iyi geliyor.bu iki yöntem sayesinde doğum sonrası olusan yağlanma ve çatlaklarımdan kurtuldum.denemenizi tavsiye ederim.nişantasında sculpture polikliniğine gittim.son derece memnun kaldım...
:16:

Back
X