- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.501
görünürde sigil olmasa da mi?merhaba, HPV virüsü kesinlikle erkekten kadına geçen bir virüs cinsel yolla. Erkekte aktif olduğu sürece her şekilde kadına geçmeye devam edecek kadın istediği kadar tedavi olsun dondursun istediğini yapsın arkadaşlar lütfen saçma sapan şeylere inanmayın her duyduğunuza inanmayın neden bir jinekolog la konuşmuyorsunuz.
Deflagyn kullanan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Aplikatörü tamamen dolduruyorsunuz değil mi 5 ml için sonuna kadar çekmek gerekiyor. Bana bu çok gibi geliyorda:) sanki şişe 30 gün yetmicek gibi ama benim gözümün de pek ayarı yoktur tabi :)
görünürde sigil olmasa da mi?
görünürde sigil olmasa da mi?
Sanıyorum eşi başkası ile beraber olup yeniden farklı bir türünü kapmış olabilir. Bu dünyada erkeklere güven olmuyo ne geliyosa onlardan geliyo zaten bu hastalıklar kadınlar kemdi kendilerine kapmıyo ki hep kocalardan hep kocalardan kocalar kimden beraber oldukları başka kadınlardan. Yoksa hpv nasıl bulaşacak cinsel yolla bulaşıyor işte
Şimdi burda bir yanlış var 1. Hpv sadece tam cinsel temasla bulaşmayabilir. Görünürde kondilomu bulunan hastalar birbirine süntünme yolu ile de bulaştırabiliyorlar. 2. Hpv de erkek taşıyıcıdır. Doğru. Yalnız erkeklerdede sık rastlanmasa da komdilom oluşabiliyor. Yani onlarda siğilden muzdarip olabiliyorlar. Bu de onları dolaylı yoldan hasta yapar. 3. Erkeğin hpv taşınırlılığını nasıl kazandığını bilemeyiz. Erkek bir kadınla temastan sonra da bunu kazanabilir bir erkekle temastan sonra da bu nedenle eşcinsel ilişkiyi bu konuda ekarte edemeyiz. 4. Erkekten kadına geçtiği doğrudur. Ve çoğunluktadır. Fakaaaaatttt burdada eşcinsellik ekarte edilemez hpv taşıyıcısı olan bir kadın başka bir kadına da bulaştırabilir. Ortak kullanılan seks materyalleri vb hijyen kurallarını uyulmayan durumlarda bu olabilir. 5. Hastalıkla ilgili genellemeler erkekten kadına geçtiği yönünde tabi ki toplumun %80 inin heteroseksüel olduğu bir ülkede doğrudur. Yalnız dünya sağlık örgütlerinin konuyla alakalı kapsamlı İngilizce kaynaklarını okursanız %20lik o ufak azınlıktaki hastalığın seyrinide öğrenmiş olursunuz. 6. Yani erkeğin sadece taşıyıcı olduğu bir genellemedir arkadaşlar. Bugün dünyada hpv kaynaklı Boğaz ağız hatta penis kanseri olan insanlar var yalnızca sayıları yok denecek kadar az. Ne yazıkki spesifik değerler olsa da yok diyemeyiz. Çünkü elimizde kanıt var. Not: sanırım buradaki çoğu insan ben de dahil bir çok profla konuşup, pek çok bilimsel veri incelemiştir. Buna Göre de herkeste konuyla ilgili temel kaynağın bilim adamları olduğunu inkar edemez. Bu sebeple kesin yargıda bulunmaz. Ve sadece bildiklerini şahsi olarak paylaşabilir. FORUMUN AMACI DA BUDUR. Kimsenin de böyle hassas bir konuda kimseyi üzmek icin yorum yapacağını sanmıyorum. Saygılarne güzel yazmışsınız ya inanın bazı yazıları okudukça çok üzülüyorum HPV de partneriniz çok önemli o taşıdığı sürece istediğiniz tedaviyi olun hiçbirşey ifade etmeyecek arkadaşlar
Risk herkes için var hep var sadece Moralimizi yüksek tutup takibimizi bırakmamamız lazımBen hic profla konsumadim.. Testimin sonuci gelince doktora gideceğim nasipse.. Ben sunu merak ediyorum cocuk olmadan sigil tedavisi oldum.. Sonra cocuk oldu ki o sirada korunmadik hic. Yani o zaman bana esimden bulastiysa bilemiyorum.. 2. Cocuk istersek yine risk var... Risk risk risk..
telaslanma en azindan yaradan kaynaklandığı belli. Yarin hemen doktora git belki ilaci vardir verir falan. Zaten yaralari da yakiyorlar yabanci olduğumuz konu degilAdet falan da olmucam bi hafta önce bitti
Bendeki yaraya ufak her kadında olabilecek türden yakılmasına gerek yok demişti doktortelaslanma en azindan yaradan kaynaklandığı belli. Yarin hemen doktora git belki ilaci vardir verir falan. Zaten yaralari da yakiyorlar yabanci olduğumuz konu degil
tamam o zaman gonlunu ferah tut yumurtlama doneminde olabilirsin o zaman da agri olur. Sen icin rahat etsin istersen doktora git sor canim.Bendeki yaraya ufak her kadında olabilecek türden yakılmasına gerek yok demişti doktor
Peki yumurtlama döneminde idrar yapmada sorun olur mu ? Benim idrar yaparken sıkıntım vartamam o zaman gonlunu ferah tut yumurtlama doneminde olabilirsin o zaman da agri olur. Sen icin rahat etsin istersen doktora git sor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?