• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk altı botoksuu!!!

alkara

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
7
0
6
35
Bursa
gecen yıl mayıs ayında çok terlediğim için koltuk altıma botoks yaptırdım ve sadece 3 ay sürdü eylül ayında terlemem eski haline döndü şimdi yine yaptırmak istiyorum ve daha önce yaptıranlar var mı sizin ne kadar sürdü 3 ay sizcede kısa değil mi ?? kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim :))

gecen yıl mayıs ayında çok terlediğim için koltuk altıma botoks yaptırdım ve sadece 3 ay sürdü eylül ayında terlemem eski haline döndü şimdi yine yaptırmak istiyorum ve daha önce yaptıranlar var mı sizin ne kadar sürdü 3 ay sizcede kısa değil mi ?? kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim :))

bende ılgılı bı klınıkte çalısıyorum kolaltı botoxunun omru 6 aydır 100unıte yapıldıysa tabi.yazı için cok güzel mukemmel bi işlemmmm

Ben de çok terlediğim için yaptırmıştım, 1 ay bile sürmedi etkisi. İki doktora gittim üstüne, ikisi de şaşırdı. Düzgün bir üniversite hastanesinde yaptırmıştım bu arada. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ne yazık ki. Bana da 6 ay kadar gider demişlerdi.

Back
X