Koltuk yenileme mi yeni koltuk mu ?...

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
628
Diyarbakır
Günaydın herkese
Sorunum salonumda ki koltuklarım modelini şeklini beğeniyorum ama çok yıprandılar haliyle
12 yıllık koltuklar ve bir döşemeci ile anlaştım bana hersey dahil 1500 fiyat verdi

ama arkadaşlarım o kadar para vereceğine yeni takım al diyorlar kararsız kaldım
sizce ne yapmalıyım ?...
koltuklarını döşemeye verip memnun kalan var mı ?..
bir de döşemeci de sertex marka kumaş kataloğu vardı bu kumaş içinde bir çok şikayet gelmiş "şikayetvar.com da"
offf kararsızım yardım edin ne yapmalıyım....:44::44::44:

Bence 1,5 milyar ona verirsin sonra beğenmediğini düşün yazık olacak paraya yeni koltuk al göre göre alırsın kumaşını araştırıp için daha çok rahat eder diye düşünüyorum

Ben olsam bende bir yenilik yapardım.İnsan yenilik istiyor çünkü o kadar paraya da yazık hemde kumaş hakkında bu kadar şikayet varken...

koltuk takımın (ağacı,işlemesi)kaliteli ise bence kılıfını değiştirmek daha mantıklı ama koltuk takımın o kadar kaliteli değilse,değiştir derim..

Eğer koltuklarınızın iskeleti birinci sınıf ise ve sizi 10-15 yıl idare edebilecekse yeniletin.

Mesela; annemlerin koltuk takımını mobilyacı olan enişte yapmıştı, iskeleti 1. sınıf. Onu bir güzel yenilettiler. Döşeme yaparken usta; abla sizin iskeletler harika, bu size bir ömür gider, bu devirde böyle iskelet kalmadı artık demişti. Neyse iki yıl sonra annem onlaardan da sıkıldı, o takımı diğer odaya aldı, salona da yeni takım aldı. Üzerinde 6 ay oturmadan gacır gucur sesler gelmeye basladı sağından solundan.

Bunları da hesaba katarak hareket edin.

Yeni al hem farklılılar yenilikler biz kadınlara iyi bi ruh hali veriyor.

Salona alabileceğim iyi bir takım 5 binden başlıyor benim koltuklarımın kasası çelik ve sağlam
hem isim yapmış mobilyalar bile artık sıkıştırılmış sunta kullanıyor bunlar da var... :44:
bende yeni koltuk diyorum ama bunlar aklıma gelince ikilemde kaldım

Bunları düşününce koltuklarını yenilemek daha mantıklı

cevap veren herkese çok teşekkürler koltuklarımı döşemeye verdim gelip aldılar
yaptırıp oturma odasına yerleştirecez
vee salonum için yeni takım aldım :124:
haftaya 2 takımda gelecek şu an evim tam takır bi hafta idare edicez artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…