Koltukaltı kararması için

simlipembe

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
441
9
318
40
Selam kızlar, ben koltukaltlarımdaki kararmadan çok şikayetçiyim. Bazı kremler denedim ama ilk etapta etkili oluyo gibi görünse de sonrasında eski haline geri dönüyo :50: Lazer epilasyona giderken oranın doktoru kimyasal peeling yapalım demişti ama hiç denemedim. Sizce etkili olur mu? Ya da bu sorunla uğraşıp da zafere ulaşanlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi? Artık ne gerekiyosa yapıcam bıktım usandımmm :52:

tatlım aynı sorunla bende mucadele edıyorum -aslında benımkıoyle abartılı bır sekılde degıl ama barız bı kaverengılık var hafıfte olsa .bende Kriyoterapi dıye buzla tedavi duymstum bayag etkılyıms sanırım .bu arada nette bu beyazlatyıcı kremlerın tanıtımı cıkıyor hep denemeyı dusunmusumdur ama cesaret edemedım sen denedın mı

İnternetten Star White diye bi krem almıştım. Pek bi işe yaramadı açıkçası sinir oluyorummm :105: Şimdi de banyoda kese yaptıktan sonra tuzlu limonla ovmaya başladım bakalım faydası olucak mı???

Dove un yeni bir ürünü var, deodorant şeklinde. işe yarıyor. Ayrıca epilatör yerine ağda kesinlikle çok daha sağlıklı.

en etkili çözüm kimyasal peeling demişti benim lazercimde...bir de sir ağda iyice lekeyi koyulaştırıyormuş ama ben yapmadığım için bilmiyorum

siz denedinizmi acaba beyazletıyormu denediyseniz acıtıyormu?

yazları ağdayla almak çok zor geliyor bana. epilatör kullanıyorum o yüzden. ama kararma artıyor epilatörle alınca. bu ağda-limon formülünü ben de deneyeyim bakalım nasıl olacak..

Koltuk altı kararmalarına çözüm!
xxxxxx

Malzemeler

1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
Koltuk altının kararmasının baş nedeni, koltuk altı tüy temizliğinde kullanılan metotlardır.

Örneğin; traş bıçağı kullanımı, koltuk altınınız kararmasına neden olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Lazer epilasyon yaptırsak kararma geçer mi acaba?

kesınlıkle lazer epilasyonu 1 ton acıyor lekelerı ve bır daha tuy sorunu olmamasıda cabası.. tavsıye ederım ben yaptırdım ve su an cok menunum koltuk altım da beyazladı zaten lazerın renk acma ozelıgı var eger cıldınızı yakmazlarsa tabıkıde dogru yere gıdın..

Merhaba arkadaşlar. Lazer epilasyon yaptırsak kararma geçer mi acaba?
cnm ben lazer yaptırdım ama bana ağda yapmıycaksın asla çıkarlarsa ilerde jiletle alacaksın dedi uygulamayı yapan doktor yaptıralı 2 sene fln oldu ama şimdi de kararma var ve ben nefret ediyorum napcam bilmiyorum ivrençç

bnm hiç kararmam yoktu ağayla bazen jiiletle fln alıyordum sonra epilasyon aleti ile almaya başladım bazen bölee yandı bazı yerlere fazla sürtmekten bildiğiniz yanık gibi bi sızlama sonra baktım o kızarıklıklar kararma olmuş hep epilasyon aleti yüzünden oldu. belki bnm çok kaliteli bişey değildi ondandır bilmiyorum

Aynı sorun bendede var kızlar asla traş bıçağı kullanmam dayanırım ve ağdamı yaptırım yıllardır ama beyaz tenli,açık renk tüylerim olmasına rağmen kararmaya başladı koltuk altım.Lazer + Sir ağda yaptıran biri olmama rağmen koltuk kararıyorsa daha ben ne yapayımmmmm

Aynı sorun bende de vardı, öncelikle roll-on kullanmayı bıraktım. Roll-on'ların içindeki alüminyum kararma yapıyormuş. Bu forumda ter kokusu için karbonat kullanıdığını okumuştum, denedim, işe yarıyor. Karbonat kullanmaya başladıktan sonra kararma biraz arttı, çünkü üst deri sertleşti, banyoda ponza taşını hafifçe sürdüm ve sonrasında bepanthene sürdüm. İki hafta sonra pembeyaz oldu. Bu şekilde de doğal yolla peeling yapmış oldum galiba. Şimdi alüminyum içermeyen roll-on ya da karbonat kullanıyorum, kararma olmuyor. Epilasyon aleti kullanmayı da bırakmadım, onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

selam kızlar, ben koltukaltlarımdaki kararmadan çok şikayetçiyim. Bazı kremler denedim ama ilk etapta etkili oluyo gibi görünse de sonrasında eski haline geri dönüyo :50: lazer epilasyona giderken oranın doktoru kimyasal peeling yapalım demişti ama hiç denemedim. Sizce etkili olur mu? Ya da bu sorunla uğraşıp da zafere ulaşanlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi? Artık ne gerekiyosa yapıcam bıktım usandımmm :52:

benim sana bir önerim olacak . Bildiğimiz beyaz toz pudra ve limonu macun haline getirip kararan yerlere ovarak sür haftada 2 kere . Denenmiştir tarafımdan . Sırf bunu yazmak için üye olmam gerekti ama harika bi siteymiş teşekkürler :)

Back
X