işte buuu böyle çok güzel olmuş daha ne istiyonn bi de perdenin dibinden çıkar o vitrini canım yaaSimdi kizlar odanin tamamini cekmeye calistim..
merak edip bana yardimci olmak isteyenler icin..
bakalim ne diceksiniz kirlentleri boylemi birakayim yoksa baska birseymi yapayim..
Kizlar napayim simdi?
Ben bu odayi hem salon hemde oturma odasi olarak kullaniyorum..
2+1 evim yatak odam kizimin odasi birde bu odamiz var..
Bu arada kusura bakmayin masada ivir zivir var daha toplayamadim
Ne dusunuyorsunuz kizlar yorumlarinizi cok merak ediyorum
B BayanHicKimse
M mmrysmMiyav_su Kova hatunu D dtnescafe sweet-73 bendimahi S svc B BenZuer Evelynn
tamamen katılıyorum odanın şekli kesinlikle değişmeli koltukları hiç göstermemiş bu şekil ve kötü duruyor bunun dışında aynı bu şekilde kullanabilrsin koltukları teklilere çiçekli taraf çok yakışmış yastıkları hiç elleme bence nasılsa istediğin taraflarını koyabiliyosun küçük kırlentler de çok tatlı hiç bozma lütfennn çiçeklerin rengi açmış odanı zaten koyu odan hem senin koltuklar tam füme renk değil kaldırmaz o yüzden her rengi.Bu arada benim evimde 2+1 işte böyle salon kısmı kucuk oluyor insan nasıl yapsa bilemiyor.
Koltugumun rengi bogmusmu kizlar?
Halımda uyumlu olmuşmu kizlar?
Bu arada kusura bakmayin..
Kizim bi turlu rahat durmadi biraz dagitti
Canım kırlentlerle ilgili fikrimi söylemiştim.
Ama birde izin verirsen duzeninle alakalı bi iki şey söylemek isterim.
Bana kalırsa pencere önüne oturma grubunu koyman gerek bu sekilde oturma alanın karanlık olmuş doğru ışık alamıyor.
Berjerlerini pencere önune yanyana koysan daha oturma grubunu o alana tasısan daha aydınlık bir odan olur gibime geliyor
Neden kimse çiçekli kısmı beğenmedi acba ben çiçekli kısmı çok beğendim
düzeni değişmeli.çünkü güneş ışığının yansıdığı taraf daha açık duruyor koltuklar.kapı tarafına konsol ve masa alınmalı.berjerler pencere önü.mor sandalyeleriniz varmış.mor kırlent ve hardal kullanın.
Bence koltuklar la yemek odasi uyumlu olmamis.ikisi ayri ayri çok güzel takımlar ancak birlikte olmamislar.koltukta ahşap detaylar var ama diğer mobilyalar gördüğüm kadarıyla mürdüm ve beyaz lake.
Uyumsuz değil mor ve gri kombinasyonu hoştur çokta tutulan bi uyum. Ben çiçekli kısmıda çok sevdim arkadaşlar beğenmemiş. Oturma düzenine gelince kapı yanına masayı alıp tekli koltukları cam önüne koyarsan daha ferah olur diye düşünüyorum güle güle kullan çok ufak detaylara takılma bide ilerde belki halıda değişiklik yapabilirsin. Bunlarda benim nacizane düşüncemMalesef kizlar bugun kumasci gezdim ve icime sinen hic bir kumas bulamadim istedigim gibi..
Koltugumun o ahsap kismini bende pek sevmiyorum ama saglam olsun diye vazgecmedik istikbalden..
Odanin seklini nasil yapsam hic bir fikrim yok kizlar inanilmaz sıkışık oldu oda..
Tam kapinin agzinda koltuklar..
Aslinda benim evim inanilmaz ışık aliyor ama malesef hava yagmurlu yoksa cok aydinlik..
Vallaha nasil koysamda guzel olur bilmiyorum kizlar..
Evimde yalitim yok o yuzden biraz soguk oluyor bide kaloriferi kapatmayim demistim..
Renkler cokmmu uyumsuz kizlar kotu mu duruyor?
B BayanHicKimse
M mmrysmMiyav_su Kova hatunu D dtnescafe sweet-73 bendimahi S svc B BenZuer Evelynn
Mia-
kahveyokmu
E esra222
Uyumsuz değil mor ve gri kombinasyonu hoştur çokta tutulan bi uyum. Ben çiçekli kısmıda çok sevdim arkadaşlar beğenmemiş. Oturma düzenine gelince kapı yanına masayı alıp tekli koltukları cam önüne koyarsan daha ferah olur diye düşünüyorum güle güle kullan çok ufak detaylara takılma bide ilerde belki halıda değişiklik yapabilirsin. Bunlarda benim nacizane düşüncem
Canım keşke salonuna uygun buyuklukte alsaydın koltuklarını. Ben mesela salonum kucuk diye berjer almadım 1 üçlü 1 2lim bide minik pufum var.
Bilemedimki yani nasıl olacak. Tv üniten cokmu buyuk? Konsolu oraya alsan sıgmıyormu
Tv unitem resimdeki gibi canim.. uzunno duvar kisa kaldigi icin konsol sigmiyor kapi kapanmiyor..
Koltuklarin bukadar buyuk oldugunu tahmin etmemistim acikcasi keske ölcseymisim
Gördüm şimdi canım
Sanırım bu sartlarda en dogru yerleşimi yapmışsın.
Bakalım belki baska fikri olanlar cıkar. Nickleri etiketleyince bildirim gitmiyor istersen alıntıla fikrini sordugun arkadasları
Canim benim fikrim eger bos odan varsa yemek odasini ayri ac, masa sandalyeyi oraya tasi. Kucuk odalarin sorunu da bu iste. Benim de cok kucuk oturma odam, o yuzden yemek odam ayri. Masa sandalyeyi cikarip, berjerleri camin kenarina al, ortasina da guzel bi sehpa koy, kahve kosesi yap
Eger masa sandalyeyi cikaramam dersen, bu haliyle de kullanabilirsin bence.
O zaman bu haliyle kalabilir, cunku tv sabitmis zaten. Kimildatamazsin onu. Camin onundeki gumuslugu bence al ordan. Biraz kapatmis evini.Hic yerim yok malesef hem koltuklarim hemde yemek masa baya geniş mecburen boyle kalmasi lazim
Baska nasil ne turlu yapabilirim bilmiyorum..
Cicekli yastiklarimada bulamadim bir kılıf.. acikcasi karışık oldumu diye takildim daha cok
Karman cormanmi oldu oda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?