O zaman bu haliyle kalabilir, cunku tv sabitmis zaten. Kimildatamazsin onu. Camin onundeki gumuslugu bence al ordan. Biraz kapatmis evini.
Ben de cok uyum uyum sevmiyorum. Bence rengarenk olmasi sabit renklerden iyidiro kadar da renkli degil aslinda. Gozun alisana kadar biraz skinti yasarsin
Gerçekten güzeller kafana takacağın bişey yok. Füme değil gri koltukların tonuda çok güzel. Çiçekli kısmından rahatsızlık duyma son zamanlarda çok moda zatenGuzel yorumlar icin coook tsk ederim cok mutlu oldum koltugum tamda füme degil sanirim
Gerçekten güzeller kafana takacağın bişey yok. Füme değil gri koltukların tonuda çok güzel. Çiçekli kısmından rahatsızlık duyma son zamanlarda çok moda zaten
çiçekli kırlent halı güzel duruyo aslında. takılmanız gereken, o masa sandalye ve yatak odası mobilyası gibi görünen yemek odası takımı parçaları.
yemek odası kısmını atsan çok hoş bir oda olur. onlar yüzünden sıkışık kalmış her şey. tek çözüm bu.
kırlentle çözülmez sorun.
bence çiçekli minderler çok güzel durmuş gün ışığında..halıyla da gayet uyuyorlar..kırlent arayışını erteleyin bence bir süre..bu şekilde gayet hoş görünüyor..tek sorun odanın yerleşiminden kaynaklanıyor ama başka şekilde de nasıl olur bilemedim..keşke odanıza göre alsaydınız mobilyanızı..mesela gümüşlük almasaydınız..konsolu ünitenin yerine alıp masayı önüne koysanız..kapının yanındaki üçlü koltuğun olduğu duvara tv talıksa..tekli koltuklar pencere önüne konulsa hem kalorifer kapanmamış olur..ya da üniteyi başka bir odada değerlendirebilirseniz konsolu yine dediğim yere koyup üzerine tv assanız..Dogru yerlesim mi yaptim bilemiyorum ama en cok ciceklerle halı uyumsuzmu oldu diye takiliyorum baya koltuguma fume demislerdi ama fumeyede benzemiyior acikcasi
tv ünitesi kalksa, onun lduğu yere masa falan gelse nasıl olur. tv masanın üstünde kalsa nasıl durur? koltuk takımı pencere önünde olmalı bence. oturma alanı ferah olur .Ama kalabalik misafirlerim geldiginde cok işime yariyor ozellikle ramazanda
Bu arada benim evimde 2+1 işte böyle salon kısmı kucuk oluyor insan nasıl yapsa bilemiyor.
çiçekli kırlent halı güzel duruyo aslında. takılmanız gereken, o masa sandalye ve yatak odası mobilyası gibi görünen yemek odası takımı parçaları.
yemek odası kısmını atsan çok hoş bir oda olur. onlar yüzünden sıkışık kalmış her şey. tek çözüm bu.
kırlentle çözülmez sorun.
uyeadiyok .!.:
kahveyokmu .!.:
mmrysm .!.:
sumeyra1990 .!.:
esra222 .!.:
bayanhickimse .!.:
miyav_su .!.:
kova hatunu .!.:
dtnescafe .!.:
bendimahi .!.:
svc .!.:
sweet-73 .!.:
benzuer .!.:
-adre- .!.:
Bence mor kırlent hoş ama o olmadan da, çiçekli tarafdaki renkler yetiyor. Tekli koltukların çiçekli tarafını, diğerlerinin sadece kırlentlerinin çiçekli tarafını koysanız yeterli. Yan yana da durdukları için hepsinin düz renk olmasından daha iyi olacaktır bence.
Perdelerinin fonlarını mor seçebilirsin belki ama uzun olursa baya kapatır salonunu çünkü o taraf zaten yoğun.
Mor olması değil de geniş olmaları kapatabilir. Eğer çok geniş olmazlarsa mor yakışacaktır bence.
Güle güle otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?