Koltuklarim geldi kizlar sonundaaaaa

Sizce Hangi Tarafi Kullanmaliyim?

• Koltugun Düz Tarafını Kullanmalisin.

OY: 12 52,2%
  • Koltugun Cicekli Tarafini Kullanmalisin.

OY: 11 47,8%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Gözüm alışana kadarsa iyi ş haliyle ben biraz rahatsiz oldum

Halimi cok begenerek aldim zaten yemek masamdaki sandalyemin ikitaneside mor

Yani elinde sonunda degisecek olan kirlentler eger gozum alişmazsa

Guzel yorumlar icin coook tsk ederim cok mutlu oldum koltugum tamda füme degil sanirim
Gerçekten güzeller kafana takacağın bişey yok. Füme değil gri koltukların tonuda çok güzel. Çiçekli kısmından rahatsızlık duyma son zamanlarda çok moda zaten

Gerçekten güzeller kafana takacağın bişey yok. Füme değil gri koltukların tonuda çok güzel. Çiçekli kısmından rahatsızlık duyma son zamanlarda çok moda zaten

Evet bulabilseydim cizgili kumas diktircektim ama gercekten halımda cizgili gibi cunku

çiçekli kırlent halı güzel duruyo aslında. takılmanız gereken, o masa sandalye ve yatak odası mobilyası gibi görünen yemek odası takımı parçaları.

yemek odası kısmını atsan çok hoş bir oda olur. onlar yüzünden sıkışık kalmış her şey. tek çözüm bu.
kırlentle çözülmez sorun.

Ama kalabalik misafirlerim geldiginde cok işime yariyor ozellikle ramazanda

Dogru yerlesim mi yaptim bilemiyorum ama en cok ciceklerle halı uyumsuzmu oldu diye takiliyorum baya koltuguma fume demislerdi ama fumeyede benzemiyior acikcasi
bence çiçekli minderler çok güzel durmuş gün ışığında..halıyla da gayet uyuyorlar..kırlent arayışını erteleyin bence bir süre..bu şekilde gayet hoş görünüyor..tek sorun odanın yerleşiminden kaynaklanıyor ama başka şekilde de nasıl olur bilemedim..keşke odanıza göre alsaydınız mobilyanızı..mesela gümüşlük almasaydınız..konsolu ünitenin yerine alıp masayı önüne koysanız..kapının yanındaki üçlü koltuğun olduğu duvara tv talıksa..tekli koltuklar pencere önüne konulsa hem kalorifer kapanmamış olur..ya da üniteyi başka bir odada değerlendirebilirseniz konsolu yine dediğim yere koyup üzerine tv assanız..

teklılerı yanyana masanın onune koysan daha hoş duracagına ınanıyorum benım fıkrım tabı yastıkları da ben bı koltukta düz bı koltukta cıceklı tarafını kullanırdım

Malesef o tv unitesinin yerini degistiremem onceden beri tv duvara sabit bu sekilde kullansam kotu mu olur ki? Fon perde ne onerirsiniz kizlar? Hangi renk?

Bu arada benim evimde 2+1 işte böyle salon kısmı kucuk oluyor insan nasıl yapsa bilemiyor.

Canim benim evde mor kumaş vardi tabiki kumaştan kumaş fark ediyor bu mor saten bir kumaş ama fikir olsun diye ben bugun kırlentlere sardım onu bakalim bgenecekmisin? Bana göre cizgililer goz yorucu olucak gibi geldi tek renk dedigin gibi guzel olacak gibi.. mesela boyle:

Birde fikir olsun diye
diger yastiklarla birliktede cektim..
ben mor yakisiyor diyorum..
digerleri koltuga ve eve uymuyor diye dusunuyorum..
cicekli kismi cok renkli..
bej Tek renk yastik soldurdu koltugu diye dusunuyorum..
mor kırlent bi hava kattı sanki..
ne dusunuyorsunuz bakalim..

evde mor kumaş vardi tabiki kumaştan kumaşa fark ediyor bu mor saten bir kumaş ama fikir olsun diye ben bugun kırlentlere sardım onu bakalim bgenecekmisin? Bana göre cizgililer goz yorucu olucak gibi geldi tek renk dedigin gibi guzel olacak gibi.. mesela boyle:

Birde fikir olsun diye

uyeadiyok .!.:
kahveyokmu .!.:
mmrysm .!.:
sumeyra1990 .!.:
esra222 .!.:
bayanhickimse .!.:
miyav_su .!.:
kova hatunu .!.:
dtnescafe .!.:
bendimahi .!.:
svc .!.:
sweet-73 .!.:
benzuer .!.:
-adre- .!.:

evde mor kumaş vardi tabiki kumaştan kumaşa fark ediyor bu mor saten bir kumaş ama fikir olsun diye ben bugun kırlentlere sardım onu bakalim bgenecekmisin? Bana göre cizgililer goz yorucu olucak gibi geldi tek renk dedigin gibi guzel olacak gibi.. mesela boyle:

Birde fikir olsun diye

Bence mor kırlent hoş ama o olmadan da, çiçekli tarafdaki renkler yetiyor. Tekli koltukların çiçekli tarafını, diğerlerinin sadece kırlentlerinin çiçekli tarafını koysanız yeterli. Yan yana da durdukları için hepsinin düz renk olmasından daha iyi olacaktır bence.
Perdelerinin fonlarını mor seçebilirsin belki ama uzun olursa baya kapatır salonunu çünkü o taraf zaten yoğun.

Niyeyse bu fuşyali cicekdesenli yastiklari ben bi turlu mor geometrik desenli halima ve mor beyaz mobilyama uyumunu begenemedim ben koltugun renginden dolayi mecburisectim ama bilemedm simdi..

Fon perdemmor olursa kapatacaginimi dusunuyorsun cnm? Ne renk tercih etmeliyim kapatmamasi icin.. acik cok acik gri mi yaptirsam? Bilemedmki simdi zormu ev duzenlemek

Kayinvalidem vefat etmeden beraber oturuyorduk onun esyalariyla oturduk kirilinca tek tek aldik hepsini birden secip dizmedik her sene baska renk moda olunca bulup uydurmak zor oluyo baya

Mor olması değil de geniş olmaları kapatabilir. Eğer çok geniş olmazlarsa mor yakışacaktır bence.
Güle güle otur

Ben mor veya gri bile alsam fon perdeyi kesinlikle ustten dekoristemiyorum sadece sag ve sol fon perde olsa yeterli mesela böle dusundum:

Boyle sadece sag ve sol taraf ustte dalgali felan aksesuarli fon perde sevmiorum fazla sade ve az ufak

Bence sade tarafı çok daha hoş olmuş, çiçekli tarafı benim de gözümü yordu.Hem sade olursa sıkılınca istediğiniz kırlentle renklendirebilirsiniz diye düşünüyorum :)) Ve bu arada mor gri uyumuna ben bayılıyorum.Ki o ton mor da çok yakışmış bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…