Koltuklarıma uyumlu yeni bi halı için önerisi olan????

Hobici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
25
7
35
image.jpg

Merhaba hanımlar; evimde Bellona Bolivya salon takımını kullanıyorum. Kullandığım halıdan memnun değilim değiştirmek istiyorum. Ve sizlerden bu konuda destek, öneri, fikirlerinizi bekliyorum. Piyasada envaye çeşit hali modeli var ve çok kararsız kalıyorum. Ayrıca şuan kullandığım halim Kremli kahve tonlu içimi karartıyor biraz renkli desenli modern şık bişeyler arıyorum.. Sizlerden gelen Önerilere açığım şimdiden hepinize teşekkürederimmmmmmmm

Ayyy kuzum benim koltuk takimimdan ben royal hali aldim hani su cocuklar duymasinda da vardi bir zamanlar gayet de şık duruyor vizon ve beyaz agirlikli kendinden damask desenli cocuklar duymasin rkyal hali yaz cikar

ROYAL POEM 5607C tatlim ama katalogda cidden koyu duruyor gercegi ile alakasi yok yani inan bana cok ferah bi hali

ROYAL POEM 5607C tatlim ama katalogda cidden koyu duruyor gercegi ile alakasi yok yani inan bana cok ferah bi hali
image.jpg

Evet gerçekten güzel bi hali Çokta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??

Eki Görüntüle 1423153

Evet gerçekten güzel bi hali Çokta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??

canım bence bu kadar renkli değilde içinde krem bej ve artı bir renk (hardal,mavi,gülkurusu vb) daha bulunan bir halı düşünebilirsin mesela bellonanın milda serisine bak istersen orada diyelim milda geometri w10 maviyi seçtin o mavinin tonunda kırlent ve fon perde eklersin salonunun havası değişir

Eki Görüntüle 1423153

Evet gerçekten güzel bi hakatalta uyumlu ama ben renk vermek istiyorum salonuma herşeyim krem rengi bellonadan bi bakmıştım panorama oda çok Hoşuma gitti sizce o da olmaz mi??
Ben bu haliyi begebnmedim tatlim bellonanin halilari da zaten guzel degil royal veya pierre cardine bak ama kataloga gore de karar verme canim en fazla pudra renklerine yakin desenleri tercih etsen daha hos olur gibi ama ben bolivyada farkli renk Kombinlerine denk gelmedim acikcasi sen halini secip kombinleyince resim at kuzum ben de senden fikir alayim

Eki Görüntüle 1422873

Merhaba hanımlar; evimde Bellona Bolivya salon takımını kullanıyorum. Kullandığım halıdan memnun değilim değiştirmek istiyorum. Ve sizlerden bu konuda destek, öneri, fikirlerinizi bekliyorum. Piyasada envaye çeşit hali modeli var ve çok kararsız kalıyorum. Ayrıca şuan kullandığım halim Kremli kahve tonlu içimi karartıyor biraz renkli desenli modern şık bişeyler arıyorum.. Sizlerden gelen Önerilere açığım şimdiden hepinize teşekkürederimmmmmmmm
Koltuklar krem kahve oldugundan, renk de katmak istiyorsan kendi halımı, tavsiye edicem canım.Royal in :)))

Eklentiler

• P1250670 (2052 x 2736).jpg
    P1250670 (2052 x 2736).jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 5.238
  • $pr_01_73387_max.jpg
    $pr_01_73387_max.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 154
X