- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Çürük et demekten başka bir tabir bulamadım çünkü en iyi betimleyen buydu gerçekten. Ben elimi ütüyle, fırınla çok yaktım, çok sakarım. Ayağımı kaynamış suya soktum, elime kızgın yağ dahi döküldü. Yanığın en kötüsü bunlardır diye düşünüyordum ki bide böylesi varmış, kulak memeleri kapkara tüp patlamış derler ya tıpkı o görüntü.
Annesi sürekli üzülüp ağlıyor, eziyetin büyüğünü onlara yapıyor aslında. Annesini kaybetme korkusu yok neticede, ama benden birazda çekindiği için çok belli edemiyordu öfkesini. Yiyecekleri fırlatma yememe serum askısını tek eliyle yere devirme gibi hareketleri olmuş.
Annesine bahsettim, detaylı konuşmadık ama terapi düşüncesi vardı aklımda, kızım sen en iyisini bilersin biz anlamayız bunlardan dedi, haklı da kadın çok anlamıyorlar malesef.
En büyük öfkesi haberleri izlerken zaten, bir saldırı haberi gelicek diye yüreğimiz ağzımızda çünkü en son geçenlerde yine şehit haberlerinde yatağın yanındaki demiri yerinden söküp fırlatacakken babası üzerine çullandı durdurdu. Öfkeden gözü döndü, ama yine haklı birşey diyemiyoruz ki..
Her daim böyle değil tabi, ani ini çıkışlar şeklinde. Genelde akşamları iyice bunaldıkça öfke patlaması yaşıyor. Bunun haricinde her zaman nasılsak öyleyiz, göz kırpar gelsene yanıma yat der, bi gel kulağına birşey diyeceğim der kulağımdan öper, gece çarşafın altında pantolonu çıkarıp tayt giyiyorum bazen mesela, gizli saklı yapma çarşafı açta az gözümüz bayram etsin gibi esprilerinide eksik etmez..
Dediğiniz gibi hem çok kolay herşey yolunda gibi, ama öyle anları var ki kelimelerle ifade edilemeyecek zorlukta..
Bu ofkelerin hepside cok cok normal.
Ama bilmeyen bilmiyor. Bende dahil. Cunku yasamadik bunlari. Annesi gilde onayliyosa bnce esref saatine denk getirip konuyu ac sevdigine.
Bu kdr zorlugun arasinda hala arada sirada esprilerle ortami yumusatmasini duyunca sevindim burda birden. Hep o anki haliniz gibi mutlu olun insallah.. amin..
Ayrica senin bu olanlara bu kdr sabit fikirle ve kesin adimlarla ilerlemen, vazgecmenin v sini agzina almayan bi kiz olman ne kdrda guzel. Allah eksik etmesin bu azmini ve umidini insallah.
Guzel gunler gelicek cok yakinda, Allah nasip eder elbet. Simdi psikolog konusnu nasil acman gerekicek onu bi dusunelim.
Acaba guzel ve mutlu geleceginizin hayalini kurarken, tamda onuda hikayenin icine suruklemisken. O esref saatinde psikologuda eklesen? Ise yararmki?