• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumu Yaktı..

Çürük et demekten başka bir tabir bulamadım çünkü en iyi betimleyen buydu gerçekten. Ben elimi ütüyle, fırınla çok yaktım, çok sakarım. Ayağımı kaynamış suya soktum, elime kızgın yağ dahi döküldü. Yanığın en kötüsü bunlardır diye düşünüyordum ki bide böylesi varmış, kulak memeleri kapkara tüp patlamış derler ya tıpkı o görüntü.

Annesi sürekli üzülüp ağlıyor, eziyetin büyüğünü onlara yapıyor aslında. Annesini kaybetme korkusu yok neticede, ama benden birazda çekindiği için çok belli edemiyordu öfkesini. Yiyecekleri fırlatma yememe serum askısını tek eliyle yere devirme gibi hareketleri olmuş.
Annesine bahsettim, detaylı konuşmadık ama terapi düşüncesi vardı aklımda, kızım sen en iyisini bilersin biz anlamayız bunlardan dedi, haklı da kadın çok anlamıyorlar malesef.
En büyük öfkesi haberleri izlerken zaten, bir saldırı haberi gelicek diye yüreğimiz ağzımızda çünkü en son geçenlerde yine şehit haberlerinde yatağın yanındaki demiri yerinden söküp fırlatacakken babası üzerine çullandı durdurdu. Öfkeden gözü döndü, ama yine haklı birşey diyemiyoruz ki..

Her daim böyle değil tabi, ani ini çıkışlar şeklinde. Genelde akşamları iyice bunaldıkça öfke patlaması yaşıyor. Bunun haricinde her zaman nasılsak öyleyiz, göz kırpar gelsene yanıma yat der, bi gel kulağına birşey diyeceğim der kulağımdan öper, gece çarşafın altında pantolonu çıkarıp tayt giyiyorum bazen mesela, gizli saklı yapma çarşafı açta az gözümüz bayram etsin gibi esprilerinide eksik etmez..

Dediğiniz gibi hem çok kolay herşey yolunda gibi, ama öyle anları var ki kelimelerle ifade edilemeyecek zorlukta..

Bu ofkelerin hepside cok cok normal.
Ama bilmeyen bilmiyor. Bende dahil. Cunku yasamadik bunlari. Annesi gilde onayliyosa bnce esref saatine denk getirip konuyu ac sevdigine.

Bu kdr zorlugun arasinda hala arada sirada esprilerle ortami yumusatmasini duyunca sevindim burda birden. Hep o anki haliniz gibi mutlu olun insallah.. amin..

Ayrica senin bu olanlara bu kdr sabit fikirle ve kesin adimlarla ilerlemen, vazgecmenin v sini agzina almayan bi kiz olman ne kdrda guzel. Allah eksik etmesin bu azmini ve umidini insallah.

Guzel gunler gelicek cok yakinda, Allah nasip eder elbet. Simdi psikolog konusnu nasil acman gerekicek onu bi dusunelim.
Acaba guzel ve mutlu geleceginizin hayalini kurarken, tamda onuda hikayenin icine suruklemisken. O esref saatinde psikologuda eklesen? Ise yararmki?

Bu ofkelerin hepside cok cok normal.
Ama bilmeyen bilmiyor. Bende dahil. Cunku yasamadik bunlari. Annesi gilde onayliyosa bnce esref saatine denk getirip konuyu ac sevdigine.

Bu kdr zorlugun arasinda hala arada sirada esprilerle ortami yumusatmasini duyunca sevindim burda birden. Hep o anki haliniz gibi mutlu olun insallah.. amin..

Ayrica senin bu olanlara bu kdr sabit fikirle ve kesin adimlarla ilerlemen, vazgecmenin v sini agzina almayan bi kiz olman ne kdrda guzel. Allah eksik etmesin bu azmini ve umidini insallah.

Guzel gunler gelicek cok yakinda, Allah nasip eder elbet. Simdi psikolog konusnu nasil acman gerekicek onu bi dusunelim.
Acaba guzel ve mutlu geleceginizin hayalini kurarken, tamda onuda hikayenin icine suruklemisken. O esref saatinde psikologuda eklesen? Ise yararmki?

Buna pek tepki göstermez muhtemelen, çünkü 5 dk odaları gezen psikolog bile iyi hissettiriyormuş kendisini. Böyle fikirlere açık, yani gurur yapıp gitmem görüşmem diyecek birisi değil zaten, sadece ben değil çok güzel dostlukları var birde, onlarda bu fikri ona empoze ederler zaten.
Bunun gerekli olduğunu içten içe biliyordur, çünkü öfkelenip durulduktan sonra mantığı yerine geldiğinde şu sebepten yaptım hepsi düzelicek söz eskisinden daha sağlam kalkıcam diye açıklama yapabiliyor. Neden yaptığını yapmaması gerektiğinin bilincinde aslında.

Buna pek tepki göstermez muhtemelen, çünkü 5 dk odaları gezen psikolog bile iyi hissettiriyormuş kendisini. Böyle fikirlere açık, yani gurur yapıp gitmem görüşmem diyecek birisi değil zaten, sadece ben değil çok güzel dostlukları var birde, onlarda bu fikri ona empoze ederler zaten.
Bunun gerekli olduğunu içten içe biliyordur, çünkü öfkelenip durulduktan sonra mantığı yerine geldiğinde şu sebepten yaptım hepsi düzelicek söz eskisinden daha sağlam kalkıcam diye açıklama yapabiliyor. Neden yaptığını yapmaması gerektiğinin bilincinde aslında.

O zmn hic zaman kaybetme. Sen zaten farkindasin " beni seviyor sevdgim adam ama cok zor gunler geciriyoruz, tum kalbimi kirmalari bundan" diye.
Gonlude varken basla hemen psikologa.
Ne kdr cabuk, o kdr hizli geri doner eski sevdigin bildigin erkek.

O zmn hic zaman kaybetme. Sen zaten farkindasin " beni seviyor sevdgim adam ama cok zor gunler geciriyoruz, tum kalbimi kirmalari bundan" diye.
Gonlude varken basla hemen psikologa.
Ne kdr cabuk, o kdr hizli geri doner eski sevdigin bildigin erkek.

Burdaki tedavi bitti sayılır 10 gün içinde taburcuyuz, fizik tedavi merkezine gittiğimiz an bende bunu halledeceğim zaten. İnşallah herşey güzel gidicek.

Burdaki tedavi bitti sayılır 10 gün içinde taburcuyuz, fizik tedavi merkezine gittiğimiz an bende bunu halledeceğim zaten. İnşallah herşey güzel gidicek.

Insallah kuzum, insllah. En karanlik gunlerden ciktiniz. Smdi ikiniz bir oldukca dahada aydinliga gidiceksiniz ne guzel. Protezlr cok gelisti. El ele girip gezersiniz.Dua edicem sizin icin simdi namazdan sonra. Allahim size hayirlisiyla en guzel yuvayi kurmayi nasip etsin. Bunu hakediyosunuz. Hemde herkesten cok. Sevdigindeki o cesaret ve mert yurek, sana olan aski... seninde ona olan askin ve hep en saglam dayanak olmak istemen hic bozulmasin. Allah sizi hep mutlu etsin bundan snra.
Eskiden olanlara bakip uzulmek yerine, bu verdiginiz bedelin bos olmadigini bilip size yakisan ve dusen mutlu olmak oldugunu unutmayin. Cunku siz bedelini mistiyle odediniz. Parasini dediginiz cayi icmeyi unutmayin karsilikli, manzaraya dogru..

Insallah kuzum, insllah. En karanlik gunlerden ciktiniz. Smdi ikiniz bir oldukca dahada aydinliga gidiceksiniz ne guzel. Protezlr cok gelisti. El ele girip gezersiniz.Dua edicem sizin icin simdi namazdan sonra. Allahim size hayirlisiyla en guzel yuvayi kurmayi nasip etsin. Bunu hakediyosunuz. Hemde herkesten cok. Sevdigindeki o cesaret ve mert yurek, sana olan aski... seninde ona olan askin ve hep en saglam dayanak olmak istemen hic bozulmasin. Allah sizi hep mutlu etsin bundan snra.
Eskiden olanlara bakip uzulmek yerine, bu verdiginiz bedelin bos olmadigini bilip size yakisan ve dusen mutlu olmak oldugunu unutmayin. Cunku siz bedelini mistiyle odediniz. Parasini dediginiz cayi icmeyi unutmayin karsilikli, manzaraya dogru..

Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin,tüm güzellikler sizinle olsun hanenizden sağlık huzur hiç eksik olmasın. Sizinde yüreğiniz pırıl pırıl, sözcüklerinizden dökülmüş belli..
Bize ettiğiniz duaların karşılığını misliyle alırsınız umarım :)
Teşekkür ederiz, çok..

Sizi gercekten tebrik ediyorum asker beklemek her kizin harci degil ve sonunun bu olmasi ve hala yaninda olmaniz gercekten helal olsun size sizin gibi insanlar tukenmesin.. Allah yar ve yardimciniz olsun..

Allah im dusmanimn bile basina vermesin cok zor bir durum ben de psikoljk bir rahatsizlik var 6 aya yada 9 aya kadar eskiye donup iyilesecem ben bile gecici bu durum icin arkadslarimi falan herkesi sildim herkesten uzaklastm cok onemli degil benimkisi ki onun durumunu kimse yasamadan cok ta anlamaz ;( uzman yardim almaniz lazim hayatina onla devam edeceksen lutfen kendini harap etme bilincli ol sende gencsin

cok normal bu tür ani cikislari , ofke sorunu siddet egilimi vs icinde bulundugu durum cok zor hatta bir zaman sonra daha da kötü olabilir ...ihtiyaci olan zaman ve en önemlisi alani travma psikolojisi olan bir uzman bulup tedavi olmasi .... netde gazi lerin yasadigi sorunlarla ilgili belgeseller kitaplar mevcut tavsiye ederim hatta ki i sizin dahi yardim almaniz gerekir beraber bu sorunlar acmaniz icin .... Allah yardimciniz olsun

Bana cok sacma gelmedi. Saniyorum ic dunyasinda yasadiklarini ve cektigi acilari haksizlik olarak goruyor ve birilerinin onu anlamasini istiyor. Kolay mi hem bacaklarini kaybetmis hem de hala aci cekiyor. Allah yardimcisi olsun.

Acaba siz ona acıyormus gibi hissettirmiyim derken fazla mı umursamaz gözüktünüz. Ne bileyim canını yaktıgınızda belki of kıyamam vs gibi bi tepki bekliyodur. Belki normal olan şu durumda biraz budur. Bi de herkesin beklentisi farklıdır. Ben mesala öyle bi durum olsa eşimin az sabret demesini değil oy canım balım vs diye acımı anladığını hissettiğini duymak isterim. Belki biraz daha gerçek hislerinizi yansıtmanız ve çok güclu durmaya çalışmamanız gerekiyordur. Bu bi fikir tabi.
Bu arada herkes normal olduğunu düşünüyor sanırım ama refleks olarak sizi ittirse o anda bu tepkiyi verse tamam. Ama daha sonradan, sakinleştikten sonra böyle planlı canınızı acıtması bilemedim.
Bu olaydan önce sadece bi kere görüştüğünüzü hesaba katarak, çok da iyi tanımadığınızı düşünüyorum. Evlenmeden önce iyi değerlendirmeniz, yürüyememesi değil kastım, tavsiyem.

Onun psikolojisini hiçbirimiz bilemeyiz ama bi anda bacaklarınız kolunuzun olmadığı fikri bile insanı yormaya yetiyor. Alışması için zaman gerek

psikolojisi bozuk olabilir onca şey yaşamış sonuçta kimse birşey diyemez. ama kolunuzu yakması hiç hoş değil. siz onun için o kadar şey yapıyorsunuz, en zor zamanlarında yanındasınız, başka biri olsa çoktan çekip giderdi. bunun bilincinde olup ona göre davranması gerekir, değerinizi bilmeli nolursa olsun..

Daha önce sevgilimle ilgili konu açmıştım. Hatırlarsınız, gazi olmuştu iki ayağını kaybetmişti. Hala hastanede bu arada.

Çalışıyorum ama iş çıkışında oraya gidiyorum, eve öyle geçiyorum. Dün gece orada kaldım, sabah işe oradan geldim. Akşam yanındayken sigara içmeye çıktım, geldim oturdum kitap okuyorum.

Kokusunu almış tutturdu bende sigara içicem diye, yarım saat inatlaştık, sonra kıyamadım tekerlekli sandalye getirdim, kaldırmak için elimi belinin altına sokup sol omzundan tutmam lazım, kollarında yanıkları var biraz, acıdı diye bağırdı, özür dilerim 2 saniye sık dişini oturunca biticek acısı dedim.

Kavga kıyamet oturttum çıkardım dışarı. Kapının önündeyiz.
Kaldırım gibi yüksek bi çıkıntı var ben oraya oturdum, onuda önüme çektim sigarayla çakmağıda kucağına koymuştum. Sigarayı aldım ağzıma koydum, yaksana hayatım dedim elimlede kapattım rüzgar var diye, çakmağı çaktı koluma tuttu al bak yanık nasıl acırmış anlarsın belki şimdi dedi, şok oldum sen naptığının farkındamısın kendine gel dedim, anlaman için yaptım şimdi anla dokununca nasıl oluyormuş dedi. Şu sigaranı iç hemen içeri giricez dedim.

İçeri girdik, yatırdım yatağa tv kumandasını eline verdim. Bende oturdum kitap okumaya devam ettim. Sürekli gözlerim dolu doluydu zaten, konuşmadım 1 saat sonra yanına çağırdı gittim oturdum yatağa özürler diledi neden böyle olduğunu biliyosun istiyosan şimdi git hakettim yaptıklarına rağmen nasıl yaptım sana bunu dedi yaktığı yeri defalarca öptü hemşireyi çağırdı krem sürdürdü, tamam düşünme oldu bitti uyu artık dedim öptüm oturdum koltuğa, uyudu zaten sonra tekrar açılmadı konu..

Sizden ne konuda akıl istiyorum bende bilmiyorum, ayrılma gitmeme gibi bi düşüncem kesinlikle yok, ama herhangi birşey yapabilirmiyim, davranışım mı yanlış, bu kadar sakin davranmam doğru mu?
Çok kötü oldu demek ki bilinçsizce yapmış üzülmüştür çok zor yaşadıkları
Çürük et demekten başka bir tabir bulamadım çünkü en iyi betimleyen buydu gerçekten. Ben elimi ütüyle, fırınla çok yaktım, çok sakarım. Ayağımı kaynamış suya soktum, elime kızgın yağ dahi döküldü. Yanığın en kötüsü bunlardır diye düşünüyordum ki bide böylesi varmış, kulak memeleri kapkara tüp patlamış derler ya tıpkı o görüntü.

Annesi sürekli üzülüp ağlıyor, eziyetin büyüğünü onlara yapıyor aslında. Annesini kaybetme korkusu yok neticede, ama benden birazda çekindiği için çok belli edemiyordu öfkesini. Yiyecekleri fırlatma yememe serum askısını tek eliyle yere devirme gibi hareketleri olmuş.
Annesine bahsettim, detaylı konuşmadık ama terapi düşüncesi vardı aklımda, kızım sen en iyisini bilersin biz anlamayız bunlardan dedi, haklı da kadın çok anlamıyorlar malesef.
En büyük öfkesi haberleri izlerken zaten, bir saldırı haberi gelicek diye yüreğimiz ağzımızda çünkü en son geçenlerde yine şehit haberlerinde yatağın yanındaki demiri yerinden söküp fırlatacakken babası üzerine çullandı durdurdu. Öfkeden gözü döndü, ama yine haklı birşey diyemiyoruz ki..

Her daim böyle değil tabi, ani ini çıkışlar şeklinde. Genelde akşamları iyice bunaldıkça öfke patlaması yaşıyor. Bunun haricinde her zaman nasılsak öyleyiz, göz kırpar gelsene yanıma yat der, bi gel kulağına birşey diyeceğim der kulağımdan öper, gece çarşafın altında pantolonu çıkarıp tayt giyiyorum bazen mesela, gizli saklı yapma çarşafı açta az gözümüz bayram etsin gibi esprilerinide eksik etmez..

Dediğiniz gibi hem çok kolay herşey yolunda gibi, ama öyle anları var ki kelimelerle ifade edilemeyecek zorlukta..
gececek herşey güzel olacak Can'ım benim biraz Zaman

Onu anlaman için kolunu yakması çok çirkin.
Yakında bacaklarına da zarar vermeye kalkmaz inşallah.
Çok zor.

Aslında kıyamamak değil en büyük sebebi, ben onu seviyorum, ve hakikaten benim bünyeme dahi çok gelen bi aşkla seviyorum. Yanındayken huzur, mutluluk, sevinç hissediyorum, biz uyurken özlüyoruz birbirimizi, kim önce uyanırsa diğerimiz uyanana kadar türlü türlü resimler atardık, arardık sapık gibi, hastanede dahi devam, önce o uyanırsa birşeyler düşürür kalkayım diye ya da uzanabiliyosa dürter saçımı çeker vs, ve hepsi uyurken bile özlemekten.. Sadece onu değil en çok kendimi düşünüyorum aslında, ben ondan ayrılırsam evet büyük zarar bu ama bu benim içinde nefessiz kalmaktan farksız, elbette aşktan ölen yok.
Yani ayaklarını kaybetmek değil sadece 2-3 yanığıda olsa aynı olacaktım ona karşı, o benimle beraber güçlenebilicekse eğer benim gücüm ikimizide çıkarır bu kuyudan, buna şüphem yok.
bu gucu buluyorsun demekki kendinde canim .insallah sizin icin hersey yoluna girer ve daha guzel gunleriniz olur allah buna sebep olanlarin belasini versin.teror bitsin bu ulkede artik

Back
X