Kolye..

kimsesizkalmisbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
44
16
3
25
Yarın gelip alacağım diye mesaj attım dün, evde değilim dedi, tamam ortak arkadaşımıza ver dedim, veremem dedi, kargoyla gönder o zaman dedim niye ugrasalım, ben evdeyken gelir alırsın diyor, yani kısaca kızlar kolyemi vermiyor, acaba gerçekten sattı yedi mi, bir insan neden vermez??? Bir de mesela onun bana aldığı her hediyeyi ben iade ettim, pırlanta, değerli eşyalar falan. Bende ona çok değerli eşyalar aldım, aşırı pahalı saatler vs. O bana geri vermedi istemem lazım mı sizce

Kolye için sakın eve gitmeyin derim. Ne manyaklar var dünyada başımın gözümün sadakası olsun senin olsun aç karnını doyurursun deyip bir daha da iletişime geçmeyin bence.

Bence sattı yedi
Hediye de geri istenmez gönülden kopan verilen bir şeydir ben aldığım hiçbir hediyeyi iade etmedim aldıklarımı da istemedim siz de iade etmeseydiniz keşke zaten mantıken alıp napcaksın kullansan kullanamazsın yeni sevgiline mi vercen çöpe mi atcan ne gerek var bu hediye ver al cart curt tekrar görüşmeye bahane gibi geliyor

Çöpe atmam tabii kii ama satarım muhtemelen dediğim gibi iyi bir marka, ve gerçekten pahalı. Ben verdiysem o da bana onları verebilirdi bence ve verirken yok istemiyorum falan da demedi gayet rahatlıkla aldı, aklıma gelmemişti aslında istemek ama kolyemi vermeyen bir insandan almak isterdim herhalde

Kolye için sakın eve gitmeyin derim. Ne manyaklar var dünyada başımın gözümün sadakası olsun senin olsun aç karnını doyurursun deyip bir daha da iletişime geçmeyin bence.
Kolyenin maddi değerinin yanında manevi değeri var, annem almıştı. Manevi değerini de biliyor halbuki, o yüzden çok istiyorum yoksa gerçekten umrumda olmaz

Nasıl bir değeri var kim verdi?
Üniversite sınavını kazandığımda annem almıştı, isimlerimizin yazılı olduğu, kalpli , küçük pirlantalari olan bir kolye. yıllardır hiç çıkarmadım hep boynumdaydı, duştan duşa, uyurken çıkarırdım kopmasın diye. Onun evinde kaybettim çok aradım bulamadım, ona sordum o da bulamadığını söyledi ayrıldıktan sonra fotoğrafını attı, buldum diye ama vermiyor şimdi de

Sen boşver unut gitsin bir şey olmaz. Gitme insanlara güvenme iletişimi de kes

Kolyenin maddi değerinin yanında manevi değeri var, annem almıştı. Manevi değerini de biliyor halbuki, o yüzden çok istiyorum yoksa gerçekten umrumda olmaz
Manevi değerini anlıyoruz, ama annenizde sizden manevi değeri kalan eşyalara sarılıp ağlamasın… ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…