- Konu Sahibi kimsesizkalmisbirkiz
-
bilmiyorum bana hoş gelmiyor keşke sizde vermeseydiniz zaten o kolye satılmıştır ondan kaçıyordurÇöpe atmam tabii kii ama satarım muhtemelen dediğim gibi iyi bir marka, ve gerçekten pahalı. Ben verdiysem o da bana onları verebilirdi bence ve verirken yok istemiyorum falan da demedi gayet rahatlıkla aldı, aklıma gelmemişti aslında istemek ama kolyemi vermeyen bir insandan almak isterdim herhalde
Elinizde mesajlar da var yanlış hatırlamıyorsam. Neden olmasın? Bence bir danışınBilmiyorum ki uğraşırlar mı
Kanıt olarak elinde mesajlar duruyorsa şikayet etmekle tehdit et hatta direk edebilirsinde. Evine gitme çevrede bakkal ceya dükkan varsa versin sen ordan al güven olmaz bu devirde eski sevgiliye/kocayaÜniversite sınavını kazandığımda annem almıştı, isimlerimizin yazılı olduğu, kalpli , küçük pirlantalari olan bir kolye. yıllardır hiç çıkarmadım hep boynumdaydı, duştan duşa, uyurken çıkarırdım kopmasın diye. Onun evinde kaybettim çok aradım bulamadım, ona sordum o da bulamadığını söyledi ayrıldıktan sonra fotoğrafını attı, buldum diye ama vermiyor şimdi de
Fotoğrafını attıDün yazmıştınız galiba. Belki de yalan söylüyor ortada kolye felan yok. Bulamadı.. ortalık manyak dolu dikkat edin