Kombin topiğinin çalçeneleri..

Ayy yok ben alinmam şekerim öylesine koydum kaldiracam birazdan
Geri koreli kızımı yukluycem

Bende ısterdım kıbar olsun guzel gemek yapsın yemek yemeyı sevsın guzel sacları olsun geZmeyı sevsın gecenın bır yarısı kalk gıdelım dıyım nereye demesın ruh eşi suç ortagı ama nerde ragbet dıerlerıne

Ben bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam
Ayy çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin mekanını cennet eylesin diğer çocuklarına sağlık sıhhat versin insallah
Hepimizin gideceği yer orası kaçışımız yok

Ayy çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin mekanını cennet eylesin diğer çocuklarına sağlık sıhhat versin insallah
Hepimizin gideceği yer orası kaçışımız yok
Mekanı cennet kesin. Şehitliğinde üst mertebesinde, bunu bilmek bile acıyı hafifletiyor. İki burda 1 orda kızım var. Ben kız annesiyim hep

Ben bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam
canım beni yaa Rabbim korusun evlatlarını. onun hasretine katlanıyorsun rabbim ahirette ayrı koyar mı sizi. gel öpücem sarılıcam.. karaturnam benim

Konuyu okumustum ama o zaman daha kimse yorum yapmamisti.
Ne atarli bi tipmis ya

bana atarlansın lütfen. zaten bi gerginim alınganım. içimi dökerim. sonra mapıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…