- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Konusu var esimden büyük gosteriyormusum diye link atamadim
Profilime oğlumu koydum kısa bi süreliğine
Evet konu açmış önceden esimden büyük gksteriyormusum diye foto koymuş bakın da yorumu öyle yapcam
Ayy yok ben alinmam şekerimAlındıysan bileyim.. Daha önce üzerinde gülüp muhabbet ettiğimiz bir mevzuydu.
Hımm bir de o var değil mi ortak özelliklerinden biri de aşırı kıskançlık.. hiç hazetmem. her şeyin orta yolu kafi yahu. ne azı ne çoğu.
Hatırladim o konuyu yaşları da 20 22 falandi dimi
Profilime oğlumu koydum kısa bi süreliğine
Alındıysan bileyim.. Daha önce üzerinde gülüp muhabbet ettiğimiz bir mevzuydu.
Hımm bir de o var değil mi ortak özelliklerinden biri de aşırı kıskançlık.. hiç hazetmem. her şeyin orta yolu kafi yahu. ne azı ne çoğu.
Kız ne küçüğü 9 yaşına girdi gecen haftamaşallah subhanallah.. daha çok küçükmüş. Allah nazarlardan saklasın. ömrü aydınlık olsun..
Maaşallah ne tatlı bakmış öyle. Allah ömrünü uzun ve güzel eylesinProfilime oğlumu koydum kısa bi süreliğine
Bende hatırladım konuyu. Kocası ufak yaşlı bişeydiEvet link atın ben beceremiyorum
Aminn canım hepimizin yavrularını insallahMaaşallah ne tatlı bakmış öyle. Allah ömrünü uzun ve güzel eylesin
Ben bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursamAminn canım hepimizin yavrularını insallah
Ayy çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin mekanını cennet eylesin diğer çocuklarına sağlık sıhhat versin insallahBen bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam
Konuyu hatirladim da bulamadim ben de :)
Mekanı cennet kesin. Şehitliğinde üst mertebesinde, bunu bilmek bile acıyı hafifletiyor. İki burda 1 orda kızım var. Ben kız annesiyim hepAyy çok üzüldüm canım Rabbim sabırlar versin mekanını cennet eylesin diğer çocuklarına sağlık sıhhat versin insallah
Hepimizin gideceği yer orası kaçışımız yok
şu konuyu gören oldu muuhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-da-bana-dert-oldu.887902/page-3
bana aksi cevap gelirse kendimi tutamayabilrim
canım beni yaa Rabbim korusun evlatlarını. onun hasretine katlanıyorsun rabbim ahirette ayrı koyar mı sizi. gel öpücem sarılıcam.. karaturnam benimBen bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam
Konuyu okumustum ama o zaman daha kimse yorum yapmamisti.
Ne atarli bi tipmis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?