Kombin topiğinin çalçeneleri..

Ben bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam

Üzüldüm başın sağolsun

Mekanı cennet kesin. Şehitliğinde üst mertebesinde, bunu bilmek bile acıyı hafifletiyor. İki burda 1 orda kızım var. Ben kız annesiyim hep

Allah 2 kızına güzel sağlıklı önür versın

Üzüldüm başın sağolsun

Allah 2 kızına güzel sağlıklı önür versın
Sağolun kızlar uzun tedaviler sonucu bu sene iyiyim hamdolsun. Eski halime döndüm şükür. Sadece bembeyaz elektrikli saçlar beni eleveriyo

Neyse doktor konusunu gördünüzmü, dövmedi tokat attı diyo

Ahh sağol telefonda gec geliyor bildirimler :)
Bende telden gırıyorum az gerıden takıp edıyorım :)

bende acıktım ne yesekki ?

benita_ask kıs ne güzel fikir vermişsin ama konu sahibi ona da bir kulp bulur. adama acıdım. 2 yıldır aç geziyor demekki töbe töbee yaa

Hayır bıde sorguluyor 2 yılda anlamamıs bulsun 2 yıla yenı konu acar kocam kendıne guzl yemek yapan bırını buldu acaba neden bende denıyodum

Bende telden gırıyorum az gerıden takıp edıyorım :)

Hayır bıde sorguluyor 2 yılda anlamamıs bulsun 2 yıla yenı konu acar kocam kendıne guzl yemek yapan bırını buldu acaba neden bende denıyodum

bence o sürekli ayparçam canım cicim nassı da güzel yapmışşsın bak parmaklarımı yedim diye övülmek istiyor.

@-izabel- ben o duaları bazen okuyorum. o kadar uzun sürmüyor. çorbayı karıştırıken mesela birkerede okuyuveriyorsun. ama senin yorumuna bayıldım bittim ben

Zor yutuyor adam bellı neyını övsun herkez benmı guzel yemek yapsın evde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…