- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Acıktım ben...
Konuyu okumustum ama o zaman daha kimse yorum yapmamisti.
Ne atarli bi tipmis ya
Ben bu konuda biraz yaralıyım o yüzden çok düşkünüm çocuklarıma. Psikopatça belkide.. bi tanede cennette bekleyenim var inş yanına gidebilmeye layık olursam
Mekanı cennet kesin. Şehitliğinde üst mertebesinde, bunu bilmek bile acıyı hafifletiyor. İki burda 1 orda kızım var. Ben kız annesiyim hep
bende acıktım ne yesekki ?Acıktım ben...
canım beni yaa Rabbim korusun evlatlarını. onun hasretine katlanıyorsun rabbim ahirette ayrı koyar mı sizi. gel öpücem sarılıcam.. karaturnam benim
bana atarlansın lütfen. zaten bi gerginim alınganım. içimi dökerim. sonra mapıss
Sağolun kızlarÜzüldüm başın sağolsun
Allah 2 kızına güzel sağlıklı önür versın
Bende telden gırıyorum az gerıden takıp edıyorım :)Ahh sağol telefonda gec geliyor bildirimler :)
bende acıktım ne yesekki ?
benita_ask kıs ne güzel fikir vermişsin ama konu sahibi ona da bir kulp bulur. adama acıdım. 2 yıldır aç geziyor demekki töbe töbee yaa
bende acıktım ne yesekki ?
İskender demişsin iyice acıktım.
Bu saatte yenen yemek yag olur cısss :)
Erkek arkadaşımda aynı şeyi diyor gidip bana yemek almıyor kalkmış karşımda fıstık yiyor koca göbeği ile
Ama daha yeni gördüm ki ühüSana hasretlerdeyimm. Cok bosladin buralari cookk..@braindamage la FalanFilan2025 i cagirsak gelirler mi kii???
Bende telden gırıyorum az gerıden takıp edıyorım :)
Hayır bıde sorguluyor 2 yılda anlamamıs bulsun 2 yıla yenı konu acar kocam kendıne guzl yemek yapan bırını buldu acaba neden bende denıyodum
Ama daha yeni gördüm ki ühüşimdi de yatcam yarınn buralardayım
bence o sürekli ayparçam canım cicim nassı da güzel yapmışşsın bak parmaklarımı yedim diye övülmek istiyor.
@-izabel- ben o duaları bazen okuyorum. o kadar uzun sürmüyor. çorbayı karıştırıken mesela birkerede okuyuveriyorsun. ama senin yorumuna bayıldım bittim ben
puhahahahahaha konuya @suziella vurucu bir yorum yapar şimdi. onu bekliyorum benZor yutuyor adam bellı neyını övsun herkez benmı guzel yemek yapsın evde kalsın
puhahahahahaha konuya @suziella vurucu bir yorum yapar şimdi. onu bekliyorum ben
oyy çok merak ettim. yalnız konu sahibi yokoldu. muhtemelen ağlıyordur evde.. beni insafsızca yargıladılar diyeBanlanirim vallaha ağzıma geldi geldi gitti de
oyy çok merak ettim. yalnız konu sahibi yokoldu. muhtemelen ağlıyordur evde.. beni insafsızca yargıladılar diye
oyy çok merak ettim. yalnız konu sahibi yokoldu. muhtemelen ağlıyordur evde.. beni insafsızca yargıladılar diye
Bende kendı derdıme dustum bazı konularda cevap yazmak ıcın uyelıgınızı aktıf edın yazıyor be nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?