- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Az zevisde çok pişir diyecektim ama demedim
Az zevisde çok pişir diyecektim ama demedim
Bende kendı derdıme dustum bazı konularda cevap yazmak ıcın uyelıgınızı aktıf edın yazıyor be nedemek
Prolarin yapabildigi konular için diyor bebisim. . Onlar basiyo parayi ya
bunu yazsaydın sandalyeden düşerdim ben kesin
kuzum sen siteden çıkış yapıyorsun sanırım. foruma giriş yaparken beni hatırla'yı işaretle. öyle olmaz
bunu yazsaydın sandalyeden düşerdim ben kesin
Cımbiz olmasa burdaki hatunlari deli etcem de cimbiz var
kuzum sen siteden çıkış yapıyorsun sanırım. foruma giriş yaparken beni hatırla'yı işaretle. öyle olmaz
Hayır niye kırılayım anlamadım vallaS siradanuye in kalbini kırdım sanırsam gitti gelmedi :/ izabeellll geeeellll geeelll nolur dön geeellllll
Yok kız cıkıs yapmıyorum her dk bırdayım zaten
Bosanıyorum başlıklı. Doktor nilaymıydı neydi yazanEkşin bi konu yok miiiiiiiUyuyan Adamdan Nefret hangi tokat konusunu dedin link at
Ben bıse anlamadım konumu acsam acaba pro uyelık paralımı her gece aklımda delı sorular oluyor burda
@suziella şu büyük gösteriyormuşum diyen kizla eşini görmüştün hani
izabel'im seni o yemek topiğinden çekip çıkarmak için gel gell dülaayyyy moduna girdim.Hayır niye kırılayım anlamadım valla
hımm ozaman suzican'ın dediği doğru..
@suziella o cımbız olmasa çok pis karışır buralar yangın yerine döner, forum çökeryakalımmı bir cigara
Suzim kocan zengindi rahmetli olmadan basıcaktınn pro yu basıcaktın pro yu sırtınaProlarin yapabildigi konular için diyor bebisim. . Onlar basiyo parayi ya
yok artık saat türkiyede kaç geç oldu çocuğun uyku saati değil mi? araba kullanıyorsa açamamıştır belki telefonu.Yalnız bişey diyim mi benim oğlan hala gelmedi ya aradik açmıyor kız kacirmasin çocuğu Ayy
Kaç saat oldu. Arasana Allah kprusun. 3 yaşındaki çocukla bu saate kadar ne aktivitesi yapacakki bu adamYalnız bişey diyim mi benim oğlan hala gelmedi ya aradik açmıyor kız kacirmasin çocuğu Ayy
Tabi paralı para veriyi bu zenginler işte parayi napcaklarini sastilar. . Bana verseler o paraları ben onları pronunda prosu yaparım
Yalnız bişey diyim mi benim oğlan hala gelmedi ya aradik açmıyor kız kacirmasin çocuğu Ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?