- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
yok artık saat türkiyede kaç geç oldu çocuğun uyku saati değil mi? araba kullanıyorsa açamamıştır belki telefonu.
Suzim kocan zengindi rahmetli olmadan basıcaktınn pro yu basıcaktın pro yu sırtına
Bilemediiim giymetini gadriiiniiiii
Hata beniiim günah benim suç beniiimmm
Eliminen ictiiim derdin zehriniiii
Hataaa benim günah benim suç beniiimm
Ah ulan ah açayım bi 70 lik
Tabi paralı para veriyi bu zenginler işte parayi napcaklarini sastilar. . Bana verseler o paraları ben onları pronunda prosu yaparım
He gördümtilivondan nasıl link atiliyo öğretin atiyimm bende
Seni nerden bulduYeni konu geliyo kızlar yeni üye açacak kocası karnına vuruyormuşlink verdim bdv nin
Yeni konu geliyo kızlar yeni üye açacak kocası karnına vuruyormuşlink verdim bdv nin
Biz de yarismalarin hepsine katilalim :)) belki pro uyelik kapariz
Bi keresinde bdvde bi konuya tam yorum yaparken konu +18e tasinmis benim yorum gitmedi. Üyeliğinizi aktif edin yazıyordu. Birileri bana cevap yazmış ben uzaktan izledim öyle ezik hissettim
En ustteki konuyu belirten link varya www ile başlayan onu tiklayip kopyalayıp yapıştırıyosun buraya canım
Yok kız o beni bulmadı.Ben onu buldum profil mesajlarına bak orda yazıp duruyo üzüldüm konu aç istersen yazdımSeni nerden buldu
Niysem aradı annemi kapının onundeymis tosbik uyumuş annem aldı
Hahahh ben de arada bakıyordum oraya biri bize cemkirirse savunmaya geçeyim diye
Ben hiç bdv ye bakmiyom buraya takilinca siz maşallah zipir zipir oohhh ben iki saat bulamıyorum çok cahilim ya keşke ölsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?