- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Her mesajına şaşırıyprum ne kadar ruhsuz cvplar veriyo bazen. Erkek olduğundan bile şüphelendiğim oldukanlım olur kendisi 2009 konularını horttlattığı için çok kızıyorum ona
@suziella okudum yorumunu katılıyorum sana. yürü suzii..
erkek mi bilmiyorum. konu hortattığı için o kadar çok çemkirdim ki onu. bir kere bile cevp vermedi banaHer mesajına şaşırıyprum ne kadar ruhsuz cvplar veriyo bazen. Erkek olduğundan bile şüphelendiğim oldu
hangisi anacım konular gani gani.. yetişemiyorumBu kadın beni cildirtir anacim
erkek mi bilmiyorum. konu hortattığı için o kadar çok çemkirdim ki onu. bir kere bile cevp vermedi banayok saydı resmen. ben çemkiriyorum bir konuda. 2dk sonra bakıyordum inat gibi başka konu hortlatmış
hangisi anacım konular gani gani.. yetişemiyorum
hee bende yazdım ona @Margarikotin gel anam gel ekşincıların başkentine gel sende gelEşimin. Sorunu ne ? Adli konuya yorum yaptım orda ciddi takilip buraya gelince kıs kıs gulesim var ya
hee bende yazdım ona @Margarikotin gel anam gel ekşincıların başkentine gel sende gel
naptın nereye ne yazdın? şu gırmızı gecelikten bende giderim belkiiKesin banlandim ben hakkınızı helal edin
naptın nereye ne yazdın? şu gırmızı gecelikten bende giderim belkii
şu doktor konusu mu? toplayalım bakıyım ben ne yazdınKonuya siyaseti karistirdim çok ban çıkacak ya kızları toplasak mi mismo
Kız yok eşimin sorununa yazdım. . Niye ab ye giremiyiruz diye
Ayy naptın kız ne yazdın ben göremedimKesin banlandim ben hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?