- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
sana noldu bende birine kızdım çokAyyy aklımı çıldırıcaaammm
bana hiç sormuyorsun? ne uyuz insanlar var yazdım benimle hiç lgilenmiyorsun. eyüpte şeker dağıtacaktık biz amaSebeppp
aynı konu mu bilmiyorum. sorun eşinin sarılmaması mı yoksa cinsel olarak yaklaşmaması mı diye sordum. neyapacam ben cinselliği gibi bişi demiş. eski mesajını vurdum yüzüne. yardım etmeye çalışıyorsun. döver gibi cevap veriyorlar ya. ne biliyim napcan cnselliği.. evliler napıyorsa onu yap Allah Allah ya.Millet derdini mi göremiyo dert mi etmiyo yatakları ayırdığından bile bahsetmiyo. Garipler ya hakkaten. Sen neye kızdın mismom
FrKafka nerede ?? canımm nasılsın? nerelerdesin ?
Aynen aynen orası. 20 yaşında kızmış bide yazık yaaaynı konu mu bilmiyorum. sorun eşinin sarılmaması mı yoksa cinsel olarak yaklaşmaması mı diye sordum. neyapacam ben cinselliği gibi bişi demiş. eski mesajını vurdum yüzüne. yardım etmeye çalışıyorsun. döver gibi cevap veriyorlar ya. ne biliyim napcan cnselliği.. evliler napıyorsa onu yap Allah Allah ya.
bana hiç sormuyorsun? ne uyuz insanlar var yazdım benimle hiç lgilenmiyorsun. eyüpte şeker dağıtacaktık biz ama
20 yaşında mıymış sinirlendim çıktım ben tekrar döneyim.Aynen aynen orası. 20 yaşında kızmış bide yazık yaa
yok benita gerildim accukta senle cilveleşeyim rahatlıyım dedimKuzum ben dagıldım valla şaşırdım kaldımkız boşver bız bekar kalalım zaten atarlıyız bız galıba bu yuzden bekarız
aynı konu mu bilmiyorum. sorun eşinin sarılmaması mı yoksa cinsel olarak yaklaşmaması mı diye sordum. neyapacam ben cinselliği gibi bişi demiş. eski mesajını vurdum yüzüne. yardım etmeye çalışıyorsun. döver gibi cevap veriyorlar ya. ne biliyim napcan cnselliği.. evliler napıyorsa onu yap Allah Allah ya.
yok benita gerildim accukta senle cilveleşeyim rahatlıyım dedim
Orda en son ayaklarını yıka dedim çıktım dayanamadım valla20 yaşında mıymış sinirlendim çıktım ben tekrar döneyim.
birde 19 yaşında kocası sevgilisiyle mesajlaşan var. onu gördün mü?
20 yaşında mıymış sinirlendim çıktım ben tekrar döneyim.
birde 19 yaşında kocası sevgilisiyle mesajlaşan var. onu gördün mü?
Bırak bdv burda devam edelım
Orda en son ayaklarını yıka dedim çıktım dayanamadım valla
Geldim şekerler
canımı sıktı birtanesi margaa'm cinlendim çıktım bdv.denGeldim şekerlernörüyonuz
Hemde çok beğendim , tanışabiliriz, biz şöyle seninle özele geçelim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?