- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ninni soyle bana uyuyayim hemennnne var canım sevdim suç mu yanii
hadi uyu uykusuz kalma kıyamamburalar bana emanet
Atem tutem men seni sekere gatem men seni aksam baben gelende oy onune atem men seni eee ee eeee hadi margam uyu gec olduuuNinni soyle bana uyuyayim hemennn
buna sen kendin uyamadın di miAtem tutem men seni sekere gatem men seni aksam baben gelende oy onune atem men seni eee ee eeee hadi margam uyu gec olduuu
Bdv de mi yoksa halabuna sen kendin uyamadın di mi
Artık çıkamaz bdv denBdv de mi yoksa hala
ayyy naptık kıza yazık oldu gece yarılarına kadan bdv lerde dolancak artıkArtık çıkamaz bdv den
şiiii bu gece yolculuk yapcam. bdv lere akalım mı tatlı kıssaksıcığımla çılgın atacaktık bu gece ama olmadı. aynı anda ekşın yakalayabilsek kim tutar bizi de
Yinee mi yollardasin canncan :) akariz tabeeşiiii bu gece yolculuk yapcam. bdv lere akalım mı tatlı kıs
sürekli yollardayım demi :/Yinee mi yollardasin canncan :) akariz tabee
Yollar iyidirr bee ben yolculugu severimsürekli yollardayım demi :/
akalım cınıımmm muahh
yok uyumadım krizimbuna sen kendin uyamadın di mi
mismo saksı marga nerdeyok uyumadım krizimbdv de dolandım durdum artık ben bir bağımlıyım
marga yok ortalarda heyecanda yok aksi gibi bakıyorum öylemismo saksı marga nerde
kızım beklersen gelmez ekşınlı konular hiç beklenmedik anda çıkar ortayamarga yok ortalarda heyecanda yok aksi gibi bakıyorum öyle
napim tetikte duruyorum bir yere dalsam kaçırırım kesinkızım beklersen gelmez ekşınlı konular hiç beklenmedik anda çıkar ortaya
her zaman öyle olur sen naap biliyon mu bdv müdavimleriyle kanka ol ekşın çıkınca seni çağırsınlar hemennapim tetikte duruyorum bir yere dalsam kaçırırım kesinbeklenen gelmiyor krizim
her zaman öyle olur sen naap biliyon mu bdv müdavimleriyle kanka ol ekşın çıkınca seni çağırsınlar hemen
Öyle kolay değil Mahperi hanım
Aci kizim halime tum gun BDVde takildim asiri dozda BDVden zehirlenicemÖyle kolay değil Mahperi hanım
Emek vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?