- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
geçmiyor mismom girmiyim diyorum aklım hep BDV deAnnemm basta boyle olurmetin ol gececek :)
Lem daha dun bugun iki bir dur sabretgeçmiyor mismom girmiyim diyorum aklım hep BDV demillet eski sevgilisini düşünür ben BDV yi düşünüyorum
derdimi bi sen bilirsin mismom söyle bana nedir bunun ilacıLem daha dun bugun iki bir dur sabret
Bol bol bdvde gez korkma yazz yaza yaza gecerderdimi bi sen bilirsin mismom söyle bana nedir bunun ilacı
ilacımı aldım şimdi daha mesudumBol bol bdvde gez korkma yazz yaza yaza gecer
Perican skildim benilacımı aldım şimdi daha mesudum
benim kadar sıkılmış olamazsınPerican skildim ben
Uyumak benimde aklimda var da kalbimdr yok daha perimmbenim kadar sıkılmış olamazsınuyusam mı acaba uyuyunca geçer belki aksiyon dolu rüya görürüm BDV de bulamadığım aksiyonu rüyalarımda bulurum inşallah
ekşın istiyorum anlıyormusun ekşın ekşın ekşınnnUyumak benimde aklimda var da kalbimdr yok daha perimm
Her dakika ekşın mi olurmus?kendini bu kadar adrenaline sartlama
Su son smileyi anlamiyorum ben. Op diye el mu uzatiyor o? Arada hickiriyor mu napiyor o? :)ekşın istiyorum anlıyormusun ekşın ekşın ekşınnnyazın çok hareketliydi hey gidi yaaz heeeyy kıymetini bilemedim benimde aklıma yattıda gönlüme yatmadı senin hesap
yok kız öp diye el uzatmıyor el hareketi yapıyor orada sadece ve evet hıçkırıyor saç baş dağılmış valla o smileyin amacı ne bilmemde hoşuma gidiyorSu son smileyi anlamiyorum ben. Op diye el mu uzatiyor o? Arada hickiriyor mu napiyor o? :)
Bende cozemedim. Her kullanana sorcam artikyok kız öp diye el uzatmıyor el hareketi yapıyor orada sadece ve evet hıçkırıyor saç baş dağılmış valla o smileyin amacı ne bilmemde hoşuma gidiyor
teşekkür ederim canım ellerine sağlık dert görmesinler inşallahEki Görüntüle 1718640
mahperi hatun @Margarikotin @Papatya gelini -Piraye Feraceli Saksi_Degilim_Ben braindamage Dionee HanimKelesimiGetir MissPoine @suziella benita_ask tatlibikiz kkrizantem Mune FalanFilan2025 Nevreste muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Eki Görüntüle 1718640
mahperi hatun @Margarikotin @Papatya gelini -Piraye Feraceli Saksi_Degilim_Ben braindamage Dionee HanimKelesimiGetir MissPoine @suziella benita_ask tatlibikiz kkrizantem Mune FalanFilan2025 Nevreste muzurtilki
Hüppppppppp süper görikiyiiiiEki Görüntüle 1718640
Eki Görüntüle 1718640
teşekkür ederim canım ellerine sağlık dert görmesinler inşallah
Şu an en çok ihtiyacım olan şey. Teşekkürler beybisi.
Hüppppppppp süper görikiyiiii
Ayy tam da cigarami yakmistim Ohh pek iyi oldu eline sağlık mismom
Mismoşum bana bide ilaç ver gız hasta oluyorum teyteyteyEki Görüntüle 1718640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?