Ilacin benim bebeeemm gel opem gecsinnMismoşum bana bide ilaç ver gız hasta oluyorum teyteytey
Aminn canimm benimm
Biz kahvekoliklere her zaman ihtiyac :)
Cok pis kahve yaparimm :)
Bende cigaramla goturdum valla. Tadindan icilmezz
Kafama kafama vurrpuuh bana :)
Assolistler sonradan gelir bebegim onun icin oyle seyettim benKafini kiracam senin
Assolistler sonradan gelir bebegim onun icin oyle seyettim ben
Esini kendine baglamak isteyen bir uye var bdvde. Halat mi onersem napsam. Ben o konudayim hayatimAyyyh hemen havamada girdim ayolacilin ben assolistim
Esini kendine baglamak isteyen bir uye var bdvde. Halat mi onersem napsam. Ben o konudayim hayatimsende gel
Ben boyle bir sarki hic bilmiyorum. Assolist farki mi buO zamaan bende sana şarkı söyleyim
Atakukeden at beni gülüm Amman Amman
In aşağı tut beni aha bindalli kızlar giyer bindali
O kızların beline bu kolları sarmalıkafayı yedim şarkı sözleri karıştı
Yazdim cevap geldim. Orta yol iyidir dedim. Hep ben hep ben olmazkii ama.. haksiz miyim?Ben eşimi sağlam kazığa bağladım. . Huhaha ben geyik yapcem sen git kapıyı ört kız
Ben boyle bir sarki hic bilmiyorum. Assolist farki mi buanamm bana ozel mi yaptin yoksaa vuuuuuuuu
Baglanmak ne kelime zamk gibi yapisirimSenin için besteledimbana bağlanır misin ?
Baglanmak ne kelime zamk gibi yapisirim
Ayy tam aradigimm koca modelii. EvlenelimmKahretsin ya yahşi cazibem sayesinde erkezi kendime bagliyorumdisiyim amma para bende bebeem. Yasatirim ulen seni birsürü kitap kahve alırım sana
Ayy tam aradigimm koca modelii. Evlenelimmevet diyorummm
Puuuhhh naz yapsak aman ne kaprisli olur yapmasak da boylee. Kiz dogrucam ogluna ben. Illa senle bi bag kurcam hahahaHemen de evet dedin göynum geçti senden
Puuuhhh naz yapsak aman ne kaprisli olur yapmasak da boylee. Kiz dogrucam ogluna ben. Illa senle bi bag kurcam hahaha
Hahahaha illa dünür olcam diyosun yaneedüşünmem lazım söyle güzel bi kız dogurursan bakarız :)
Çok teşekkür ederimEki Görüntüle 1718640
@-Mahperi- @Margarikotin @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli @Saksi_Degilim_Ben @braindamage @Dionee @HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella @benita_ask @tatlibikiz @kkrizantem @Mune @CathyLizzieNevreste @muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Afiyet olsun nevreste'm gel ara sira topigime. Iki lafin belini kiralim.Çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık
Kizima kaynanalik yaparsan kitaplarimla doverim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?