Kombin topiğinin çalçeneleri..

Puhahahha beni kimle karistirdinn.

Elinden daha bj kahve icmisligim yok.

Senin topikte kirbac saklatip duruyorduk hahahaha ne gunlerdi ya :)

Mismomm kahve içmediğini biliyorum ama her ne içiyorsan su ayran kola soğuk cay vs her neyse artık , iyi kafa yapıyor sendeeeeeee ha..

Ulen , kahve dedim olayı kırbaçlamaya bağladın. Neyin fantezisi bu yav

Bak benden daha sıki takipcileri de varmis

Benim herif agzimi burnumu dagitir ama normalde kirli coraplarini sepete atacak kadar uysal ve mulayimdir olayi :)

Ben bır beyzade bulamadık ınanırmısın hergun aglıyorum helak oldum yaşlıyımfa 3 dk fazla aglayamıyorum

Mismomm kahve içmediğini biliyorum ama her ne içiyorsan su ayran kola soğuk cay vs her neyse artık , iyi kafa yapıyor sendeeeeeee ha..

Ulen , kahve dedim olayı kırbaçlamaya bağladın. Neyin fantezisi bu yav
Demek bana ikram etmedigin kahvelerin acigini boyle espirilerle kapatacaksin. Pekii oyle olsun. seni kircama kirbacimi kirarim

Ben bır beyzade bulamadık ınanırmısın hergun aglıyorum helak oldum yaşlıyımfa 3 dk fazla aglayamıyorum

olmaz oyle ama 3 dk gencler icin. Biz yaslilar icin daha fazla goz yasi lazim. Kahveleei bosuna mi ekliyorum. Olurda google bir can fotoya denk gelir ne kopuklu kahve yapabilen ikramci bir kiz der talip cikar diye avunuyorum istee puhahahah ne yazdim bee
Iıııı şeyyyyyyy şu forumda bir munenin cımbızından birde senin kırbacından korkayiriiiimmmmmmmm

Korkma korkma marga'm benim kirbac sana şaklamaz :))

.

Bende guzel yemek yaparım mantı acarın google beraber duşelım gercıbaz once ılgısız koca konusu okudum sarstı bura google yarın düşelım

Dionee ye şaklatır mısın benim için iki tane gelen iş tekliflerini değerlendirsin hanımefendi uyarı babında şeet işte.Anladın sen beni canım ablacım mismommmm

Mismo napiyon kız

Yoktur ama neden olmasın bir düşün

Benitaaaa dusunemedim dusunmeyim yani yok adami bulmusken fazla elektiriklenmeden kaybetmiyim : D

Ayy çok utandım

Operimmm papatyamm utanma kiz bizbizeyiz

Dionee ye şaklatır mısın benim için iki tane gelen iş tekliflerini değerlendirsin hanımefendi uyarı babında şeet işte.Anladın sen beni canım ablacım mismommmm

Tabisii ama baskasina niyetlenince olmuyormus oyle diyolla. Sana verem kirbaci sen saklat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…