- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Puhahahha beni kimle karistirdinn.
Elinden daha bj kahve icmisligim yok.
Senin topikte kirbac saklatip duruyorduk hahahaha ne gunlerdi ya :)
Bak benden daha sıki takipcileri de varmis
Benim herif agzimi burnumu dagitir ama normalde kirli coraplarini sepete atacak kadar uysal ve mulayimdir olayi :)
Demek bana ikram etmedigin kahvelerin acigini boyle espirilerle kapatacaksin. Pekii oyle olsun. seni kircama kirbacimi kirarimMismomm kahve içmediğini biliyorum ama her ne içiyorsan su ayran kola soğuk cay vs her neyse artık , iyi kafa yapıyor sendeeeeeee ha..
Ulen , kahve dedim olayı kırbaçlamaya bağladın. Neyin fantezisi bu yav
Iıııı şeyyyyyyy şu forumda bir munenin cımbızından birde senin kırbacından korkayiriiiimmmmmmmmDemek bana ikram etmedigin kahvelerin acigini boyle espirilerle kapatacaksin. Pekii oyle olsun. seni kircama kirbacimi kirarim
Ben bır beyzade bulamadık ınanırmısın hergun aglıyorum helak oldum yaşlıyımfa 3 dk fazla aglayamıyorum
Iıııı şeyyyyyyy şu forumda bir munenin cımbızından birde senin kırbacından korkayiriiiimmmmmmmm
.olmaz oyle ama 3 dk gencler icin. Biz yaslilar icin daha fazla goz yasi lazim. Kahveleei bosuna mi ekliyorum. Olurda google bir can fotoya denk gelir ne kopuklu kahve yapabilen ikramci bir kiz der talip cikar diye avunuyorum istee puhahahah ne yazdim bee
Korkma korkma marga'm benim kirbac sana şaklamaz :))
Kocami nasil kendime baglarim konusu mu?.
Bende guzel yemek yaparım mantı acarın google beraber duşelım gercıbaz once ılgısız koca konusu okudum sarstı bura google yarın düşelım
Kocami nasil kendime baglarim konusu mu?
Bende kafasina davaylan vur sonra zincirle diyecektim ama demedim. Bosuna mi kirbac diyorum ben sizee. Kirbacladikca ehlilesiyor adamlar . Tobe tobeHahaha evet aklıma ıgrenc otesı bır espırı geldı ıple ama yapmadımçok asıl ve mutevazı bır ınsanım
Bende kafasina davaylan vur sonra zincirle diyecektim ama demedim. Bosuna mi kirbac diyorum ben sizee. Kirbacladikca ehlilesiyor adamlar . Tobe tobe
Ayy buz gibi olmuş yine geç kaldımEki Görüntüle 1718640
@-Mahperi-Huy Meselesi @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli @Saksi_Degilim_Ben @braindamage Dionee @HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella benita_ask @tatlibikiz @kkrizantem @Mune @CathyLizzie @Nevreste @muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Her ceyıze bır kırbaç dıyosunbence ona elektırıklı kırbaç bıle fayda etmez
Ayy buz gibi olmuş yine geç kaldım
elektriklisi de mi varmis
Bilmiyordumsen ne yere bakan yurek yakanmissin
Sen geldin yaa sicakliginla isinjr o kahve simdii
Ayy çok utandımelektriklisi de mi varmis
Bilmiyordumsen ne yere bakan yurek yakanmissin
Sen geldin yaa sicakliginla isinjr o kahve simdii
Nickini beşiktaşk gibi okuyorummmmYoktur ama neden olmasınbir düşün
olmaz oyle ama 3 dk gencler icin. Biz yaslilar icin daha fazla goz yasi lazim. Kahveleei bosuna mi ekliyorum. Olurda google bir can fotoya denk gelir ne kopuklu kahve yapabilen ikramci bir kiz der talip cikar diye avunuyorum istee puhahahah ne yazdim bee
Korkma korkma marga'm benim kirbac sana şaklamaz :))
Nickini beşiktaşk gibi okuyorummmm
Yoktur ama neden olmasınbir düşün
Ayy çok utandım
Dionee ye şaklatır mısın benim için iki tane gelen iş tekliflerini değerlendirsin hanımefendi uyarı babında şeet işte.Anladın sen beni canım ablacım mismommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?