- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
bdv sakinleride beni yer amaAklim yeryerinde sukur.
Eksin ariyorsun ya kendine o bakimdan fikir verdim ben sana. Eksinin babasini yasarsin valla. Kalbin heyecandan gup gup atar
Kıskançsaksını öp sen git hıh
Senle özel ilgilencem dionem muahh sanabızı ıhmal etme hanımefendıııı
Ben hepinize yeterim yafrummismoya aşık o
Senden gül olur çiçek olurçalı olmazben kara calı gıbı aralarını bozarım
Bizi kiskaniyorlar saksi yaa bisi de sunlaraKıskanç
Ablalar hem dover hem sever.
Bdvye konu ac kis mismo bana siddet uyguladi ama aslinda iyi biri arada agzimi burmunu dagitiyor ama iyi biri o de
Demii hele bu ara cok fena avlaniyoruz. Her konuya supheyle yaklasiyorumAç valla zaten arada keklık gıbı avlıyolar
Sen gel bakiyimBizi kiskaniyorlar saksi yaa bisi de sunlara
haha kahve dedın mı olay bıttı hele senınkıne vallahii agzım sulandı dıyebılırım bolcana kopukluAfiyett olsunn
Canimm operimmm
Yafrumm benimm muaahh
Sen ne fena ciktin laa
Bak bak sen kahve ikrami olmasa gelmicekahahah bende sana bayiliyorumm dionem seviliyorsun :)) muah
Sen gel bakiyim
haha kahve dedın mı olay bıttı hele senınkıne vallahii agzım sulandı dıyebılırım bolcana kopuklu
mosmosumm neden bılmıyorum ama yemeklerını yemek ıstıyorumm bu sıtede bu ıstek bı sende oldu
Huy Meselesi askımla da kısmetse oluru ızleme ıstegım var
Demii hele bu ara cok fena avlaniyoruz. Her konuya supheyle yaklasiyorum
Vermemis galibaOyle ama bazılarıda aşırı merakta bırakıyor ben halr merak edıyorum perılıkosmudu neydı verdımı 10 bınızaten adımız cıkmak uzere bakıyorum cok alay edenler var dıyorlat alınıyorum
Bana niye bırakmadınız !Eki Görüntüle 1718640
mahperi hatun Huy Meselesi @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli Saksi_Degilim_Ben @braindamage Dionee @HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella benita_ask @tatlibikiz @kkrizantem @Mune @CathyLizzie @Nevreste @muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Uctum ben sana
Ellerimle yedirir iciririm senii yavrukusum sen istee
haha kahve dedın mı olay bıttı hele senınkıne vallahii agzım sulandı dıyebılırım bolcana kopuklu
mosmosumm neden bılmıyorum ama yemeklerını yemek ıstıyorumm bu sıtede bu ıstek bı sende oldu
Huy Meselesi askımla da kısmetse oluru ızleme ıstegım var
Uctum ben sana
Ellerimle yedirir iciririm senii yavrukusum sen istee
Huy Meselesi lem kahve orada iste icc.
Yemek dersenDionee ile sana ozel yaparim birgun la nolcek elimmi kuruyacak :) :)
Vermemis galiba
Bende birini merak ediyorum. Konusunu hortlatsammi acepneoldu tavim'in tahlil sonuclari meraktayim. Kayinbiraderleri gitti mi? Kocasi duzeldi mi? Cok dert oldu bana. @suziella sen biliyor msuun bacim? :)
Vermemis galiba
Bende birini merak ediyorum. Konusunu hortlatsammi acepneoldu tavim'in tahlil sonuclari meraktayim. Kayinbiraderleri gitti mi? Kocasi duzeldi mi? Cok dert oldu bana. @suziella sen biliyor msuun bacim? :)
Puhahahha beni kimle karistirdinn.Nerde çikoooosu o kahveninsen bize geldiğinde ben böyle mi yapıyordum
kalk len iç kendin yap diyodummmmmm
Onun sonuçları yarın çıkacak canımtakipteyim unutmadim yarın hortlatalim
Benim herif agzimi burnumu dagitir ama normalde kirli coraplarini sepete atacak kadar uysal ve mulayimdir olayi :)Duzelmıstır malum kocası dovenler bıle normalde ıyı adam oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?