Kombin topiğinin çalçeneleri..

Afiyett olsunn

Canimm operimmm

Yafrumm benimm muaahh

Sen ne fena ciktin laa

Bak bak sen kahve ikrami olmasa gelmicek ahahah bende sana bayiliyorumm dionem seviliyorsun :)) muah
haha kahve dedın mı olay bıttı hele senınkıne vallahii agzım sulandı dıyebılırım bolcana kopuklu
mosmosumm neden bılmıyorum ama yemeklerını yemek ıstıyorumm bu sıtede bu ıstek bı sende oldu
Huy Meselesi askımla da kısmetse oluru ızleme ıstegım var

Demii hele bu ara cok fena avlaniyoruz. Her konuya supheyle yaklasiyorum

Oyle ama bazılarıda aşırı merakta bırakıyor ben halr merak edıyorum perılıkosmudu neydı verdımı 10 bını zaten adımız cıkmak uzere bakıyorum cok alay edenler var dıyorlat alınıyorum

Oyle ama bazılarıda aşırı merakta bırakıyor ben halr merak edıyorum perılıkosmudu neydı verdımı 10 bını zaten adımız cıkmak uzere bakıyorum cok alay edenler var dıyorlat alınıyorum
Vermemis galiba

Bende birini merak ediyorum. Konusunu hortlatsammi acep neoldu tavim'in tahlil sonuclari meraktayim. Kayinbiraderleri gitti mi? Kocasi duzeldi mi? Cok dert oldu bana. @suziella sen biliyor msuun bacim? :)

Ayrı eve çıktığımızda kötüiçerik yaparım sana yemek

Uctum ben sana

Ellerimle yedirir iciririm senii yavrukusum sen istee

Hani bana hani banaaa

sana çok ayı diyecekmişssin gibi bir his var içimde

Vermemis galiba

Bende birini merak ediyorum. Konusunu hortlatsammi acep neoldu tavim'in tahlil sonuclari meraktayim. Kayinbiraderleri gitti mi? Kocasi duzeldi mi? Cok dert oldu bana. @suziella sen biliyor msuun bacim? :)

Onun sonuçları yarın çıkacak canım takipteyim unutmadim yarın hortlatalim

Vermemis galiba

Duzelmıstır malum kocası dovenler bıle normalde ıyı adam oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…