Tamam canım inşaallahAfiyet olsun nevreste'm gel ara sira topigime. Iki lafin belini kiralim.:*
Yooh yaa.. kızına burda ne konular actiricam dur sen duuur
Eki Görüntüle 1718640
mahperi hatun @Margarikotin @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli Saksi_Degilim_Ben @braindamage Dionee HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella benita_ask @tatlibikiz @kkrizantem @Mune @CathyLizzie Nevreste muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Eki Görüntüle 1718640
mahperi hatun @Margarikotin @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli Saksi_Degilim_Ben @braindamage Dionee HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella benita_ask @tatlibikiz @kkrizantem @Mune @CathyLizzie Nevreste muzurtilki
o yapan elleri yirim yirimmmEki Görüntüle 1718640
Benim ilacım sensin bibiğimIlacin benim bebeeemm gel opem gecsinn
oh ohhh super canım cektııEki Görüntüle 1718640
bızı ıhmal etme hanımefendııııBenim ilacım sensin bibiğim
mismoya aşık obızı ıhmal etme hanımefendıııı
ben kara calı gıbı aralarını bozarımmismoya aşık o
kıskandım bende bozucam bananeben kara calı gıbı aralarını bozarım
Eki Görüntüle 1718640
Ellerine saglık bayılırım kahveye bugunde içmemiştim
o yapan elleri yirim yirimmmnefis ötesi görünüyor ellerine sağlık
Benim ilacım sensin bibiğim
Sen ne fena ciktin laaben kara calı gıbı aralarını bozarım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sızı sevorommmm optum sızıı
artıkk mosmosumunn bu topıgınde bolca takılırımmm
saksını öp sen git hıhAfiyett olsunn
Canimm operimmm
Yafrumm benimm muaahh
Sen ne fena ciktin laa
Bak bak sen kahve ikrami olmasa gelmicekahahah bende sana bayiliyorumm dionem seviliyorsun :)) muah
hiiiiiiiiiiii canıııııııııııııım
teşekkür ederim
oohhhh mis, çok güzel olmuş valla
saksını öp sen git hıh
dövecekmisin beniOyy afiyet olsunn. Bdv illallah dedirttikce sana gel buralara. Servisim hizlidir
Perii sopa istiyorsun sen
Ablalar hem dover hem sever.dövecekmisin beni
balım sen bdv konuları okumaktan aklını kaybettin galibaAblalar hem dover hem sever.
Bdvye konu ac kis mismo bana siddet uyguladi ama aslinda iyi biri arada agzimi burmunu dagitiyor ama iyi biri o de
Aklim yeryerinde sukur.balım sen bdv konuları okumaktan aklını kaybettin galibasaldırırlar kız bdvli kadınlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?