- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Made in margarikotin
Yok kız merak ettımaç mısın anacım? ne ikram edeyim sana?
Kız ben kılo vermeye çalısıyorum dana gıbı oldum
he bak limonca da buna benzer konu açmış. okudun mu?
Margacım arada yazmalısın. böyle birikince olmuyor işte. upuzun otopsi sonuçları yazıyorsun resmenHepinize sevdiricem uzun yorum okumayı uzun konu okumayııı kanki ben ne yapmışım kendimi röportajda sandım bir an ama çoktaaaan göndere basmışımmm
Peri avatarını seveyim senin. Bir adam böyle hunharca sevilir mi?Ay neydi o oyleee zor kurtuldum ben
Benden kısa yorumlar çıkmıyor ah ah tek cümlelik iki kelimelik yorum yapmayı hep hayal etmişimdir.Margacım arada yazmalısın. böyle birikince olmuyor işte. upuzun otopsi sonuçları yazıyorsun resmenarada yaz kısa kısa :) editorsun sen çekinme balım
Peri avatarını seveyim senin. Bir adam böyle hunharca sevilir mi?
Ya mahperi yine avatar değişmişsuzi gene kayboldu
Benden kısa yorumlar çıkmıyor ah ah tek cümlelik iki kelimelik yorum yapmayı hep hayal etmişimdir.
Ama hayallerime soğuktan kaçırıyorum geceleri ..
Ben sevdimmi boyle bencilce severimMargacım arada yazmalısın. böyle birikince olmuyor işte. upuzun otopsi sonuçları yazıyorsun resmenarada yaz kısa kısa :) editorsun sen çekinme balım
Peri avatarını seveyim senin. Bir adam böyle hunharca sevilir mi?
İlle makale yazacağım diyorsunBenden kısa yorumlar çıkmıyor ah ah tek cümlelik iki kelimelik yorum yapmayı hep hayal etmişimdir.
Ama hayallerime soğuktan kaçırıyorum geceleri ..
Mismom seni örnek alsın benitammmm o ilk cümleyi okuyup direk yazıyor hızlı yazcam diye formülünü buldum onun benYarısını okudumcevap verdımı merak ettım
Ya ekşını falan bırak şimdi bak sana ne diycem ben..İlle makale yazacağım diyorsun
Editörsün tabii göster gücünü Marga..
(Sen uzun uzun yazarken bir ekşınlarda boğuluruzz)
Ilk mi degisiyor kiz alisamadinmi dahaYa mahperi yine avatar değişmiş
Ya zaten sorun son değişim yapamaman daIlk mi degisiyor kiz alisamadinmi daha
Ya mahperi yine avatar değişmiş
Mismom seni örnek alsın benitammmm o ilk cümleyi okuyup direk yazıyor hızlı yazcam diye formülünü buldum onun ben
Ya ekşını falan bırak şimdi bak sana ne diycem ben..
ona alıştık artık değiştirmezse rahatsızlık duyuyoruz.
ben mi ilk cümleyi okuyup yorum yapıyorum. anlamadım kim kimi örnek alcak
beni çık seviyosun dimi
Nefes aldikca degisecek oYa zaten sorun son değişim yapamaman dayirim seni perimm
Benı alcaksın ornek begenemedınmıhemen attın benı kenara
Ah necla'm ah dün ne güzel yazışıyorduk seninlee.. kopardılar ayırdılar bizi fitil fizikli arkadaşım benim.
Attığım her mesajı beğenmişti de öyle de güzel bir fake idi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?