Kombin topiğinin çalçeneleri..

Hepinize sevdiricem uzun yorum okumayı uzun konu okumayııı kanki ben ne yapmışım kendimi röportajda sandım bir an ama çoktaaaan göndere basmışımmm
Margacım arada yazmalısın. böyle birikince olmuyor işte. upuzun otopsi sonuçları yazıyorsun resmen arada yaz kısa kısa :) editorsun sen çekinme balım
Ay neydi o oyleee zor kurtuldum ben
Peri avatarını seveyim senin. Bir adam böyle hunharca sevilir mi?

Benden kısa yorumlar çıkmıyor ah ah tek cümlelik iki kelimelik yorum yapmayı hep hayal etmişimdir.
Ama hayallerime soğuktan kaçırıyorum geceleri ..

Ben sevdimmi boyle bencilce severim

Benden kısa yorumlar çıkmıyor ah ah tek cümlelik iki kelimelik yorum yapmayı hep hayal etmişimdir.
Ama hayallerime soğuktan kaçırıyorum geceleri ..
İlle makale yazacağım diyorsun
Editörsün tabii göster gücünü Marga..
(Sen uzun uzun yazarken bir ekşınlarda boğuluruzz)

Ya mahperi yine avatar değişmiş

ona alıştık artık değiştirmezse rahatsızlık duyuyoruz.

Mismom seni örnek alsın benitammmm o ilk cümleyi okuyup direk yazıyor hızlı yazcam diye formülünü buldum onun ben

ben mi ilk cümleyi okuyup yorum yapıyorum. anlamadım kim kimi örnek alcak

Ya ekşını falan bırak şimdi bak sana ne diycem ben..

beni çık seviyosun dimi

Ah necla'm ah dün ne güzel yazışıyorduk seninlee.. kopardılar ayırdılar bizi fitil fizikli arkadaşım benim.
Attığım her mesajı beğenmişti de öyle de güzel bir fake idi o

Ah necla'm ah dün ne güzel yazışıyorduk seninlee.. kopardılar ayırdılar bizi fitil fizikli arkadaşım benim.
Attığım her mesajı beğenmişti de öyle de güzel bir fake idi o

Kes ondan umudu gıttı o gelmıycek aç hakan pekerden bır efsane şarkısı sızın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…