- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım benim
hayırlı cumalar canım benimnasılsın :)
hayırlı cumalar canım benimnasılsın :)
Yaşlanınca kaçıcam şimdi istanbulumu kimselere bırakmamNereye kaciyon len sen evli barkli kadın puuuu
Yaşlanınca kaçıcam şimdi istanbulumu kimselere bırakmam
Kalabalık zaten artık kimse grlmesin diye gelecekleri caydıymaya çalışıyom
Sen avukatla görüşücektin canm sonuç noldu
Hakkında hayırlısı olsun inş.günlerdir uyumuyo çocuk şaşı görüyorum artık yaaHmm görüştüm tatlım açtım davayı ocak ayına verildi. Bekliyorum
Hayırlı cumalar
İstanbuldan kaçış planları yapıyodum hayaller kuruyodum
Topluca firar edelim. Çok çılgınım bu ara avrupa yakasına kaçalımBen 2 aydırplan yapıyorum bır kaçamadım 2 günlüğüne bile
Hakkında hayırlısı olsun inş.günlerdir uyumuyo çocuk şaşı görüyorum artık yaa
Topluca firar edelim. Çok çılgınım bu ara avrupa yakasına kaçalım
Ayy bizim totoşumuz kıymetlidir yaa dikkat et yazıkNiye uyumuyo minnak kız merdivenden düştüm çanaği acittim
Hıı evet duydum 15 gün öncesine kadar tshortle geziyolarmışAvrupa yakasından antalyaya kaçtımburalarda soğudu yaf
Ayy bizim totoşumuz kıymetlidir yaa dikkat et yazık
Ben hala dünkü konuya gülüyorum ya çocuğumun gözü nasıl yeşil olur duası varmı yazmış.Bdv te kadının biri konu açmış ya seven insan döver mi ? Eşi dovmus hala nasıl sogurum diye soruyo. . Ulen 2 tanede sen cakamadin mi nasıl olsa yicen o dayağı töbe tobeee
Ben hala dünkü konuya gülüyorum ya çocuğumun gözü nasıl yeşil olur duası varmı yazmış.
Biride kağıda yaz niyet ettim eyledim oğlusumun gözleri yeşil olsun diye yaz denize at, yeşile döberse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır yazmış
Safımda gerçektenmi yazmış Allahım tövbe yaa
Bdv yüzğnden kadınlardan soğuyorum
Topluca firar edelim. Çok çılgınım bu ara avrupa yakasına kaçalım
ya yeşil çek bin kereBen hala dünkü konuya gülüyorum ya çocuğumun gözü nasıl yeşil olur duası varmı yazmış.
Biride kağıda yaz niyet ettim eyledim oğlusumun gözleri yeşil olsun diye yaz denize at, yeşile döberse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır yazmış
Safımda gerçektenmi yazmış Allahım tövbe yaa
Bdv yüzğnden kadınlardan soğuyorum
Daha bide sonradan çok dalga geçtiniz çok ağlattınız beni çocuğumun gözleri yeşil oldu artık beni ağlattığınzn sayesinde yazdıHahhahaha onu görmemiştimya gerçekten bazılarının bu kadar cahil olduğuna inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?