- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
doğrudur ev kuşu seniBen telefonla giriyorum kk ya. Bilg zor geliyo kocaman geliyo
Tebi evdeyim ben ondan birazda
Ben telefonla giriyorum kk ya. Bilg zor geliyo kocaman geliyo
Tebi evdeyim ben ondan birazda
Kuşluk bi tarafımızda kalmadı gerçi deve kuşu olabilirimdoğrudur ev kuşu seni
kara turnada kuş değilmi amaKuşluk bi tarafımızda kalmadı gerçi deve kuşu olabilirim
Bence titiz misine gidip tuz ruhuyla çamaşır suyunu karıştırıp psikoya bağlayalım güzelleşelimBence kismetse olura gidip hepiniz sahtekar ve yalancisiniz diye bagiralim
Hı evet kendimden haberim yok benim dahakara turnada kuş değilmi ama
Bence kismetse olura gidip hepiniz sahtekar ve yalancisiniz diye bagiralim
Bence titiz misine gidip tuz ruhuyla çamaşır suyunu karıştırıp psikoya bağlayalım güzelleşelim
Hergun bırıne gıdelım dokelım ıcımızı
Bu arada dun bır kızın fotografına yorum yapan şahısta bır gelısme varmı kız hala gormemıs galıba
Show da başlamış dün gördüm dış kapının en üst ücra köşesinden toz çıktı kadını afaroz ettilerNasıl ya oyle yarısmadamı var tıtızmısınçamaşır suyu candır
Nasıl ya oyle yarısmadamı var tıtızmısınçamaşır suyu candır
Yok ben bakmiyom o şahsa banane ki :) big brothera gidelim havuzda çimelim. . Ufo gören masum köylüler gibi
Haşemamı kapıp geliyorumYok ben bakmiyom o şahsa banane ki :) big brothera gidelim havuzda çimelim. . Ufo gören masum köylüler gibi
Evet show tv de var akşam 5 de başlıyor. Annem diyoki bu adam gelip Evimi batirsa vallaha oklavayla kovalarim diyo
Olur muge anlıyı unutmayalım lutfen
Ben o kadından korkuyorum pis azarlar biziHee karaturnayi arayalım orda 2 aglayalim. Fenomen oluruz dizlerimize vura vura
Hee karaturnayi arayalım orda 2 aglayalim. Fenomen oluruz dizlerimize vura vura
Olur nasılsa burda her turlu aksıyona alısıgızen son ana ocagına gıder altınları alır tatıl yaparız dagılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?