- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Köprüde buluşalımİyide ben avrupa yakasındayım asıl anadolu yakasına kaçalım çengelkoyde borek yerız çok çılgınca olur
Ayy oda vardı evettya yeşil çek bin kere
ben konulardan çok yorumlara gülüyorum millet zehir gibi maşallahAyy oda vardı evett
Bayılıyorum böyle konulara keyfim yerine geliyo
ben konulardan çok yorumlara gülüyorum millet zehir gibi maşallah
takip ediyordur kesin nickini biliyormuEşimin işi baya yoğundur normalde, dün toplantısı vardı 10da geldi tepesine bindim inanmıyorum nerdeydin diye
Manyak etti seni bu kadınlar kulubu bakma yeter artık okuma şunları diyo
bilerek yapıyorlar gibime geliyorBende derdını anlatan ama itinayla kendını öven tıplere hastayım
Biliyo bilmezmi. Beni anlatıyomusun diyo. Horlaman hariç bişey anlatmıyorum dedimtakip ediyordur kesin nickini biliyormu
oraya giden ordan çıkamıyo bence
Biliyo bilmezmi. Beni anlatıyomusun diyo. Horlaman hariç bişey anlatmıyorum dedim
bilerek yapıyorlar gibime geliyor
Yok nasıl bilinç altına girdiysen tek parmağımı deydirmemle yan dönmesi bir oluyo tamam tamam diyealemsin çorap tık
ben unuttum tv yiHer kanalda aksıyon gelın evı dıye bısr başlamıs bıraz ona bakıyım neymıs bir bdv bır ogle kusagı tv valla derdımı bana unutturuyor bır dertlenıyorum ızın vermıyolar aglıyım
yöntemini bulmuşssun iyi bariYok nasıl bilinç altına girdiysen tek parmağımı deydirmemle yan dönmesi bir oluyo tamam tamam diye
Tv nin harcadığı elektriği telefon şarj etmekle harcıyoruz artıkben unuttum tv yi
iş yerinde telefona pek vakit bulamıyorum ama yinede vazgeçilmez birşey artık yokluğunda panik atak geçiriyoruzTv nin harcadığı elektriği telefon şarj etmekle harcıyoruz artık
Ben telefonla giriyorum kk ya. Bilg zor geliyo kocaman geliyoiş yerinde telefona pek vakit bulamıyorum ama yinede vazgeçilmez birşey artık yokluğunda panik atak geçiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?