- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tüh tüh Ayça emre ayrılmış çoook üzüldümgit eski manitanla yemek ye sonrada ağla bunları destekleyenleri bdv de ki bazi kadınlara benzetiyorum
Ama çok iyi insandır özünde deme öyleTüh tüh Ayça emre ayrılmış çoook üzüldümgit eski manitanla yemek ye sonrada ağla bunları destekleyenleri bdv de ki bazi kadınlara benzetiyorum
Ben o kadından korkuyorum pis azarlar bizi
Aynen kız bide gelinler evi var onada gidelim altın veriyolar
Ayça eskı nısanlısı denen adamla evlıymışgıybet tıme
Tamam ozaman. Tarifim şöyle, uykusuzluktan saçları elektriklenmiş gözleri şaşı 174 boyunda 70in üstünde kilosu deve gibi bi hatun. Nerde görseniz tanırsınızBizde onu azarlariz cirkefiz nasıl olsa sen niye korkuyon biz seni aricaz
Yok kız evli değil. Bu programlar kalksin arkadaşama suan kanal d açık
Tv yenı bır soluk getırıcez dıyodum damat adayının neyıme hayır dedın ıc gorunumumu dıs gorunumune dıye sorunca ben kaldım boyle
Tamam ozaman. Tarifim şöyle, uykusuzluktan saçları elektriklenmiş gözleri şaşı 174 boyunda 70in üstünde kilosu deve gibi bi hatun. Nerde görseniz tanırsınız
Vay beeeeee mutlaka bakmalıyımShow da başlamış dün gördüm dış kapının en üst ücra köşesinden toz çıktı kadını afaroz ettiler
Ben o kadından korkuyorum pis azarlar bizi
Evlıymıs adamla gelınlıklı fotografını gordum bu sene evlenmıs
Ben en çok dişlere önem veriyorum. Sapsarı olmucak ve düzgün inci gibi olacak ve mutlaka ağız bakımı önemlirahmetli kocam ahh ahh tertemizdi
Yakısıklı komşu oglu bıraz küfürbaz biraz atarlı
Aboo o ne geniş koca öyle. . Karısına bikini giydirip kiskanmayan adamdan da genismis
Küfür etsin bana etmediği sürece sknti yok
Belkı tesısatcıdan kıskanıyordur sadece kocam benı kıskanmıyor ama tesısatcıyla oynı ortamda durmama ızın vermıyor
Ben hatırla gönüldeki tekine hastayım. Çift karakterli hem aşık hem psiko. Tam çzünde iyi insan ama denilen irkek karakteriBen en çok dişlere önem veriyorum. Sapsarı olmucak ve düzgün inci gibi olacak ve mutlaka ağız bakımı önemlirahmetli kocam ahh ahh tertemizdi
Dovsede evıne baksın ıyı adam olsun yeter dıyosundıs macınumdan kestım senın karnını doyurdum be kadın
Ben hatırla gönüldeki tekine hastayım. Çift karakterli hem aşık hem psiko. Tam çzünde iyi insan ama denilen irkek karakteri
Tabi canım. Buldu bunuyo der elalem sonraTabisidovsun ama kapıya atmadigi sürece bosanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?