Kombinime bir göz atar mısınız?

arzu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
101
1
46
İzmir
Arkadaşlar bu tarz kombinleri seviyorum yorumlarınızı bekliyorum. üniversite öğrencisiyim öğretmenlik okuyorum hem staj olsun ya da kep töreninde elbise sevmiyorum ben bu tarz bir kombin nasıl olur sizce ya da sizin önerileriniz var mı acaba :) yardım edersniz sevinirm

Kapri pantolon deri görünümlü koton

Bu tarz pantolonlar, belli bir boydaki bayanlara yakışıyor bence aksi takdirde insanın boyunu olduğundan kısa gösteriyor.

Son düzenleme:
169 170 boyundayım yeterli bence. bu tarz pantolonlar ayakkabıyı öne çıkarmasını seviyorum

Çok şık bir kombin bence.
Tabi topuklu şık bir ayakkabı tercih eder ve resimdeki kızın saç modeline yakın (dağınık yada açık olmayan bir saç modeli) ile çok daha güzel olur

Çok şık bir kombin bence.
Tabi topuklu şık bir ayakkabı tercih eder ve resimdeki kızın saç modeline yakın (dağınık yada açık olmayan bir saç modeli) ile çok daha güzel olur

Tam bu değil ama bu tarz bir ayakkbı dusunuyorum altına canım deri parlak rugan değil yani sade şıklık olacak ucu kaapalı ya da açık nasl?

Rugan yada başka bir şey(adı aklıma gelmedi ) simsiyah ucu kapalı,platform güzel olur bence.

kızlar bluz günlüğe kaçıyor ama pantolon süper deri görüntüsü var ve bu yılın modası olan zımbalar var ayakkbıyı da buldum

pantolondakı bel detayını begendımm...bluzlada uyuyor ...sık bır ayakkabı canta saclar ve makyajla gayet de sık olur...hem dıger gunlerde de kullanabılır bısey..özel gunlerde aldıklarımıza okadar para verıyoruzelbıseler abıyelere kackere gıyebılıyoruz kı bı kere oyuzdennn böyle kombın yapman daha ıyı..alıyoruz elbıselerı abıyelerı dolabı beklıyor anca...

Senin günün, senin zevkin neden uygun olmasın ki:)

Sadeliği seviyorsan böyle bi şey tercih etmen normal, gayet güzel kombin ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…