kombinleyemiyorum yardım edin diyenler,buyrunn ;)

Eki Görüntüle 504112 Kontescim bu elbiseyi yeni aldım . Ayakkabı ve çanta önerilerine ihtiyacım var

Yardımlarınız için teşekkürler ...

tribini yerim
bi süredir bloğum olduğundan kk'ya vakit ayıramaz oldum.
hemen düşünüyorum elbisene uygun bir şey hımmmm elbise oldukça canlı olduğundan ben olsam düz renk sade bir papi ve çanta tercih ederdim.
içindeki saks mavi hoş olur. o renkte kibar babetler var, beğeniyorum çok.
ya da beyaz olabilir.

Ben de neyaparsam yapayım güzel giyinemediğimi,alımlı görünmediğimi düşünüyorum.Bana çok şık ve bir insanı güzel gösterecek kombin örnekleri gösterebilir misiniz?Sanki herkes güzel olmanın,giyimin sırlarını çözmüş bir bilmeyen zavallı ben kalmışım gibi geliyor

hg canım
öncelikle yaşını sorayım
bir de ne tarz giyim seviyorsun?
bir de türbanlı mısın

Yaşım 23 kontes,türbanlı değilim. Tarzımı belirgin bi kelimeyle özetleyemem belki ama en azından neyi sevmediğimi biliyorum.Mesela abartılı,süslü tarzı asla sevmem.Minimalist desek tam bir minimalist de değilim.Ama tarzını beğendiğim insanları söylersem belki nasıl görünmek istediğimin ipucu olur.Mesela Blake Lively,Serenay Sarıkaya ve Kate Mossun tarzlarını çok beğeniyorum.

o zaman ben sana çookk severek takip ettiğim bir kaç yabancı blog adresi veriyorum.
kesinlikle hoşuna giden şeyler olacaktır.
Intrigue me now...

Late Afternoon

KARLA'S CLOSET

Atlantic-Pacific

ben çoğu kombinimde bu hatunları örnek alıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kontes,yapmam gereken şey bunların bloglarındaki fotoğraflarını incelemek mi?:)

Son düzenleme:
Teşekkürler kontes,yapmam gereken şey bunların bloglarındaki fotoğraflarını incelemek mi?:)

fotoları inceleyip beğendiğin parçaların benzerlerini alabilirsin, benzer kombinler yapabilirsin.
yaşına uygun bir çoğu.

kendimle ilgili olaraksa şöyle şeyler diyebilirim.
genelde h&m , mango, koton, batik, lcw markalarını tercih ediyorum.
spor giyimdeyse adidas, converse, tiger ve mavi jeans.
herkeste olan klasik şeylerden çok orjinal farklı parçaları seviyorum.
jean hastasıyım.
yani jean gömleğin mutlaka olsun bence
kazak delisiyim bir de.
yaz kış demem paso kazak alırım, renk renk.
merserize, yün ne bulursam
salaş kazaklar tercihim. uzun olanlarını tayt ve çizme ile kombinliyorum en basidinden.
hımmm bunlardan başkaaa trençkot çok fazla kullanırım.
bence en basit kombini bile tarz hale getiriyorlar.
yüksek bel kloş etekler, maksi elbiseler oldukça tarz.
deri bir mont edinebilirsin, modası asla geçmiyor.

biraz da renk konusuna değinirsem;
baştan aşağı aynı renk olmak yerine ayrıntıları daha önemli buluyorum.
mesela pembe bir pantolon giydiysen; bluz krem, ayakkabı gri olabilir. saç tokası ya da ojelerini pembe yaparak uyumu sağlayabilirsin...
göz yormayan soft bir görünüm elde edersin.
pembe pantolona yine pembe üst sevmem ben.
jean üzerine jean de sevmem.
jean montlarımı kumaş pantolonla kombinlerim hep. (klasik kumaş değil, kanvas tarzı)

başka ne diyebilirim bilmiyorum böyle de kendimi anlatır gibi oldum hep
kombinleyemediğin kıyafetlerin varsa ekle buraya, kombin söyleyeyim nasıl kullanabileceğin hakkında...

daha önce kk ya eklediğim bir kaç kombin örneğimi de ekleyip yazımı sonlandırıyorum

Yok hayır hayır kendini ,seçimlerini anlatman çok güzel olmuş.Benim için yol gösterici oluyor bu tarz şeyler çünkü giyim konusuna şu son yılda eğilmiş bulunmaktayım,ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Buyüzden nasıl giyinilebileceğini söylemen çok yardımcı.Bu arada eklediğin kombin örneklerin için de çok teşekkür ederim.Bordo üstlü,altında da çizgi çizgi yırtık modelli tayt(veya çorap anlamadım:) kombinini çok beğendim. Şu an düşünüyorum ekleyeceğim,eklemek isteyeceğim bir giysim bile yok çünkü aslında hiçbirini beğenmiyorum:) mesela kotondan 50liralık çekim var,iade isteğim sonucu vermişlerdi ,onu neyapacağımı bilmiyorum.gidiyorum orda da hiçbişeyi beğenip kendime yakıştıramıyorum

çorap o. penti'den.
kotonda ben aklımı kaçırıyorum , nasıl olur da bir şey beğenemezsin :26: şaşırdım
kilon boyun kaç peki?
vücudun mu orantısız?
kaba bir soru oldu ama neden kendine yakıştıramadığını anlamaya çalışıyorum.

şuna bayılmıştım mesela ben kotondan ama ihtiyacım yok diye almamıştım

Koton - Triko - Rahat kesim triko

Bu arada giyim tarzını beğendiğim kate mosstan beğendiğim, bana kombin örneği olabilecek bir kaç fotoğraf ekleyim.Şık kadın...Ben de böyle şık görünebilmek istiyorum işte:)

Son düzenleme:

bence de gayet güzeller.
dediğim gibi koton mango böyle ürünlerle dolu.
kendine neden yakıştıramıyorsun onu anlamadım :26:
fazla dikkat çekici ya da asi göründüğünü filan mı düşünüyorsun.
içsel bi huzursuzluk mu yani

kaba bir soru değil.benim boyum 1.58-1.60 arası,kilom da 48. ama bence bi orantısızlık var,nebileyim sanki bacaklarım belime orantılanınca daha uzun olsa tam ideal olurmuş ama bacaklarım belime oranla kısa geliyor bana sanırım oyüzden yakışmıyor hiçbişey Bir de yüzümü beğenmiyorum tabi o da ayrı bir mesele.yani bu yüzle ne giysem üstümde çirkin duruyor gibi geliyor...

anladım.
o zaman giyim tüyolarına bakmak lazım.

şöyle bir şey buldum nette :

Kısa ve zarif bacaklar

Örnek ünlüler: Kylie Minogue, Rachel Stevens, Billie Piper

Sırları: Mini etekler gardıroplarının başlıca kıyafetleri arasında. Kısa bacaklara sahip bayanlar eğer uzun etekler giymek isterlerse kumaş rengini açık tutmalılar ve şifonu tercih etmeliler.

Siz ne yapmalısınız? Mini etekleri tercih etmelisiniz. Uzun çizmelerle gündelik bir görünüm sağlayabilirsiniz. Eğer dizinizin biraz üzerinde bir etek giymek istiyorsanız görünümünüzü tamamlamak için sandaletleri tercih edin.

bir de şurda bir yazı buldum : Bacak boyunu uzun göstermek için! | Net Dergim

düşük bel yerine yüksek belli pantolon / etek tercih edersen daha uygun olur diye düşünüyorum.

başka da aklıma gelmiyor şahsen giyim tüyolarını hiç bilmem, kafama göre giyerim

yüz için bir şey yok ne yazık ki. belki biraz makyaj
ama öyle de deme kız Allah vergisi, şükretmek lazım

Son düzenleme:
aslında bacak boyum kısa değil belime göre kısa demek istedim.yani belim daha kısa olsa gayet güzel olurdu herşey.belim bacağımdan daha uzun da değil tabi ama daha kısa gibi de görünmüyor. verdiğin tüyolar için teşekkür ederim

Yüz meselesi..şöyle ki kontes ben kendimi beğeniyordum,beğenmediğim kendim olmayan. yüzüm çok güzeldi,kendimi de beğenirdim yüzümü yani.tvdeki kızlara benzetiyolardı hep. ama ben gittim burun ameliyatı oldum.ameliyattan sonraki yüzümü beğenmiyorum ben kontess,yoksa kendimi beğeniyorum yani yıllar önceki kendimi:) ama ameliyattan sonra burnum bozulunca direk gözlerim bakışlarım bile güzelliğini yitirdi.tüm güzellik gitti.kaba bir simam var şimdi.ortada kapkalın bi burun olunca...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…