kombu çayı ile hamilelik

Umut kadar

annelik bana yakışacak :)
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
402
524
103
36
Kızlar bu KOMBU çayını duyan oldu mu? Bir çok hastalığa şifa olmuş. 40yıl öncesinde kadar kullanılıyormuş.sonra aşırı kullanımından ABDde ölenler olduğu için yasaklanmış. 36yıl önce kaynanamın çocuğu olmuyormuş ona da bunu vermişler haftada 1bardak içerek kullanmış ve hemen hamile kalmış. Şekeli Ilık çay ile her gün besleniyor beslendikçe üreyip büyüyormş. İnternetten baktım farklı bir mantar türü et parçası gibi.duyan var mı aranızda?

Kızlar bu KOMBU çayını duyan oldu mu? Bir çok hastalığa şifa olmuş. 40yıl öncesinde kadar kullanılıyormuş.sonra aşırı kullanımından ABDde ölenler olduğu için yasaklanmış. 36yıl önce kaynanamın çocuğu olmuyormuş ona da bunu vermişler haftada 1bardak içerek kullanmış ve hemen hamile kalmış. Şekeli Ilık çay ile her gün besleniyor beslendikçe üreyip büyüyormş. İnternetten baktım farklı bir mantar türü et parçası gibi.duyan var mı aranızda?

Merhaba, En bilinen ismi ile Kombu Mantarı (Kombucha) çok özel simbiyotik bir kültür olup 100den fazla hastalığa iyi gelir.İmparator içeceği, Gençlik ve sağlık içeçeği olarak bilinir. Bir çok ülkede hasta devlet büyüklerine kullanılmıştır.Binlerce yıldır özellikle uzakdoğu kafkasya taraflarında kullanılan kesinlikle hiçbir zararı hala bulunamamış, en iyi bilinen en çok probiyotik, faydalı vitamin ve bileşen içeren mükemmel bir çaydır.
Yurt dışında bu çayın her tür hali elmalı,çilekli değişik aramolı türevleri içilirken,şiselenmiş formatı 15 euro gibi fiyatlara satılırken, hakkında yüzlerce üniversitelerde bilimsel araştırma,tez,makale onlarca çalışma ve kullanan kişilerle yapılmış istatistik ve anket çalışmaları yapılmışken bizde bilinmiyor ya da üstteki gibi yanlış biliniyor olması çok ama çok üzücü.

Ben kanser babam vasıtasıyla 8 ay kadar önce tanıştım kendisiyle. Babam ve biz ailecek çok faydasını gördük.

Üsteki yazıyı görünce yazmazsam bize ve önerdiğim çevremdeki onlarca insanın gördüğü faydaya karşı büyük haksızlık etmiş olurdum...

Google amcaya yazın onlarca muteber yazı ve çalışma bulacaksınız.
Bu kültürün kafkasya formunu satın alır (fermantasyon) demlerseniz 2 sayfa dolusu faydalı bileşene ve faydasına 3-6 ay içinde nail olursunuz.

Yeter ki çok benzeyen sirke anası almayın...sadece bir kaç probiyotik olan sirke yapmış olursunuz..buna dikkat arkadaşlar.

saygı ve sevgiyle..

Back