komik ama bir bakın

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
96
İstanbul
slm arkadaşlar benim kayınvalidem başka şehirde oturuyor bu yaz almanyada kayınının oğlunu düğünü varmış vede kaynı kayınvalideme vede kayınpederime davetye yollamışlar gelmeleri için kayınvalidemde düğünde giymek için benden benim oğlumun sünnet düğününde giydiğim beyaz straplez olan abiyemi istedi bende ona olmayacağını falan belirttim ama inatla yok ben onu giyeceğim dedi bende birşey diyemedim o anda
ama daha sonradan düşündüm o kıyafet ona kesinlikle olmaz beden olarak sıkar hadi onuda geçtim yaşına gitmez çünkü kendisi 50 yaşında bide kendi oğlunun yani bizim düğünde bile tayyör giyindi kızının düğünümde ise damat mutasıp diye türban taktı türbanlı kıyafet giyindi yazın benim oğlumun sünnetindede siyah bir elbise giyindi şimdi sizce bu olurmu ülke vede mekan değişince insanın giyimi değişiyormu ya bide genelde insanları kınar herkes yaşına göre falan diye ya gülüyorum ya bide benim hiç bir şekilde kıyafetimide veresim yok çünkü o kıyafeti ben özenerek aldım sadece ben giydim vede benden başkasınında giymesini istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum bide bana komik geliyor ya offffffffff ne yapsam ki :enbuyukkk:

verin denesin.
zaten içine sığamayınca geri verecek. kocanızı da fişekleyin, olmadı anne bu ne böyle falan desin kaydirigubbakcemile3

Ben olsam hemen verirdim...
Giysin ve olacakları görsün sempatiksalakcinni

Düğün yurtdışında olacağı için, giyeceği kıyafe kimse için farketmez diye düşünmüş belli ki..

Vermekten başka çaren yok zaten:)

Ama asla o kıyafet ona olmaz diyorsan ısrarla söyle ki, kıyafete bir zarar gelmesin.
Ne bileyim sökülür, fermuar yeri patlar vs..

Gerçi kaynanandan önemli değildir ama senin de veresin yok ya söyleyim dedim:=))))

evet ama ne bileyim ya bayağı komik olacak
bide kalk sen almanyaya git düğünde sanki gelinin anasıymış gibi giy beyaz bir straplez abiye
eeee bu kim damadın amcasının karısı
ben şahsen düğünümde benden başka gelin gibi giyinmiş birini istemem ama o bunu düşünmüyor

Senin kayınvalide baya bi dengesiz anlaşılan :))) Güzelim, ya açık açık vermek istemediğini belirteceksin, ya işi kocana anlatacaksın kocan annesini iknaya çalışcak, ya da aynı tarihlerde çok yakın bi arkadaşının düğünü olacağını sallayıp elbiseyi senin o düğünde giyebilme ihtimalinden ötürü veremeyeceğini söyleyeceksin... Aaaa bak şunu da yapabilirsin, onu alıp alışverişe götürüp başka bi abiye için kandırabilirsin...

evet patlama ihtimali yüksek bide o kıyafeti benim çok sevdiğimi biliyor bide bana diyorki kızım merak etme ben gözüm gibi bakarım
sanki dalga geçiyor ya

Ben hatırlıyorum o kıyafeti..
sen bir topiğe koymuştun..güzeldi gerçekten.

Kadının içinde kalmış işte.kafamçokkarıştı
Eteklerini uçuştura uçuştura giyer orda valla.:dance:hihoyyyt
Hoplaya hoplaya oynar..hihoyyyt genç kız gibi..

Senin vermeye hiççç niyetin yok ama çaren de yok.sempatiksalakcinni

heveslenmiş demekki kadın napsın
kaydirigubbakcemile3
bence de nasıl olsa denk gelmeyecekmiş bari denesin içinde kalmasın

evet patlama ihtimali yüksek bide o kıyafeti benim çok sevdiğimi biliyor bide bana diyorki kızım merak etme ben gözüm gibi bakarım
sanki dalga geçiyor ya

Ayy kadıncağız vermiycen diye korkmuş yaa..:1rolleyes::1rolleyes:
Senin zevkine bayılmış işte..ne güzel.:lepi:
Bir de bu açıdan bak.:lepi:

canım hayatta almaz cebine kontür almıyor bizi çaldırıyor bide kıyafet heleki abiye alacak mümkün değil 1 lira harcasa 2 gün hasta yatar
nasılsa bende varya abiye ona güveniyor ben vermek istemediğimi belli ettim ama o hala yok yok olur bana diyo sen o kıyafeti aldığında kiloluydun diyo evet biraz daha iriydim ama onda gögüs var bende yok bide ben elbiseyi çok aradım
offfffffffffffffffff bilmiyorum ama onun eli cebine gidipte yeni bir kıyafet almaz olmadı benim başka abiyelerimden bakar ama almaz:dance:

Ayy kadıncağız vermiycen diye korkmuş yaa..:1rolleyes::1rolleyes:
Senin zevkine bayılmış işte..ne güzel.:lepi:
Bir de bu açıdan bak.:lepi:
deniz_güneşim bak bunda haklısın benim zevkimi hakken beğenir
evet bu açıdan bakmak insanı biraz rahatlatıyor ger:teytey:çekten

Ayy cidden komikmiş...:roflol:
Verseniz cidden fermuarı falan bozulsa yazık olacak yav..ohaoldumsmile

sizi kendine yakın görmüşki istemiş
eger sizin böyle düşündügünüzü bile eminim
istemezdi
hatta tabiri caiz ise tenezzülde etmezdi

ne 50 de 60 da bayanlar kız gibiler giiym kuşam konuusnda
yaş sınırlamasına girmiyorum ben şahsen
istiyorsa yakışacaksa giyebilir nedne olmasın

kız ömürmüş kayınvalidenkaydirigubbakcemile3
ver giysin anacım içinde kalmasın kadının hevesini alsın yahu:lepi:

verin gitsin altı üstü bir kıyaft bunun için kırmaya değmez.denicek olmucak zatn geri vericek.en azından siz vermemiş olmayın

Ben kararsız kaldım şimdi. Yani bir yandan "Heves etmiş, istemiş, siz de bir daha giymeyecekseniz verin." demek geliyor içimden. Bir yandan da "E canım gelinin kıyafetine de özenilmez ki benim de hoşuma gitmezdi kayannamla aynı kıyafeti giymek." demek geliyor.
Yani biraz duruma göre. En başta ona yakışır mı yoksa acayip mi durur? Sonra normalde kıl mıdır kayananız? Yani bunu kıllığından, kıskançlığından mı yapıyor yoksa gerçekten heveslendi ve sizi yakın gördü de mi istiyor?
Ama komik hakkaten. Kaynanamın benden kıyafet istediğini düşünemiyorum. :)))

karaktersiz bir insanmis bukalemun gibi her ortama renk degistiriyor. 50 yasinda bir insana yakismiyor bu tur hareketler. En iyisi esine soyle vermek istemedigini ve yakismayacagina dair annesine soylesin hem rezil olmaz arti dugunde beyaz abiye nasil giyer hicmi dusunce yok valla okudugum an ilk reaksiyonum gulmekten ote sasirmak oldu

Ya evet vermek istemiyorsanız ama kırmadan da söylemek istiyorsanız; düğünde beyaz giymenin ayıp olacağını, gelinin üzüleceğini söyleyin. ıyi fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…