komik ama bir bakın

Bir kız vardı o geldi aklıma.Kapalıların araısna giyince türbana girerdi,yerlere kadar etekler.Bizim olduğumuz ortama girince,askılılar ,miniler...delikafadulden Komik olan bu bence...
Neyse verin ,giymeye çalışsın.Kafama takıldı millet demeyecek mi?Sen bir açııyorsun,bir kapanıyorsun?diye...bilmiyorumkismile

çok komik ben olsam bende vermek istemezdimmm öff kıyafetimi zaten istemezz benimki ama şuda doğru kayın validen iyi bir insansa gerçekten özenip istedi ise boşver ver giysin bunun için deymezaranızı açmaya sen olgunluk göster bariii

vermesine vereyimde canım
bana komik geldi işte ya yoksa severim kaynanamı ama ne bileyim ya yani komik duruma düşmesin diye uyarıyorum ama o hala olsun olur bana diyo

canım ya gerçekten traji komik yaaa kadın alemmiş elbiseni hatırlıyorum 50 yaşındaki bir bayana gitmez kanısındayım beyaz yani iddalı valla neyse kayınpederinde takım giyer öyle gider düğüne dansa kalktıklarında onları gelin damat zanneder davetliler :)

aynen canım bende öğle düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

Canım bence düğünden evvel ver bi sizin evde giysin. Sonra zaten eşin, kayınpederin ve sen fikirlerinizi söylediğinizde vazgeçecektir. Bir heves gelmiş sanırım, çok beğendi galiba elbiseni :)

ne var canım 50 yaşındaysa, hayret bişi :50yaşına 15 yıl kalmış üye smilesi:

sempatiksalakcinni

Kayınvalidenizle aranız iyiyse boşuna bozmayın bence. Sizin evde verin bir denesin, zaten evdekiler fikirlerini belirtince vazgeçecektir. En azından siz vermemiş olmazsınız. Kıyafeti giymesinde siz yardımcı olun da üzerine olmazsa fazla zorlayıp fermuarı ya da kumaşı yırtmasını engellemiş olursunuz.

ne var canım 50 yaşındaysa, hayret bişi :50yaşına 15 yıl kalmış üye smilesi:

sempatiksalakcinni

kuzummmmmmmm aaaa lütfen istisnalar kaideyi bozmaz canım ben yaşından öte yaptıkları için dedim yoksa neden olmasın tabii giysin ama o istediği abiye ona gitmez :enbuyukkk:

Sanırım kayın validen menopoz etkisiyle biraz tuhaflaştı :roflol:
Cidden çok komik ve saçma bir durum... Bırak giysin berencim de o kadar insanın arasında rezil olsun sen mi onu düşüneceksin?
sırnaşık şey

olabilir insanların yasıyla ilgili oldugunu dusunmuyorum giydiklerinin..ama uzerine olmaz o inatla istiyorsa ver giysin zaten olmayınca anlar

ver ama tehtid eder gibi konuş,anne olmayacağını söyledim ama patlarsa yırtılırsa bişey olursa senden bilirim ne yapsan telafi edemezsin birdahada güvenimi kazanamazsın de.yani vermesen sorun çıkacak ama verirsen ve o olmadığını görünce kendini haklı çıkarmış olacaksın

bence ver ama sizin yanınızda denesin eşinde sende hiç yakışmadığını söle aynada kendini görünce korkacaktır zaten giyemez sende kolayca kurtulmuş olursun canım

bence verme...bir bahane uydur...koskoca kadina gitmez straplez...hem kiyafetini de mahveder...falanca arkadasim daha once istemisti bir yakininin dugununde giymek icin ben de tamam olur demistim. sen giymek isteyince o arkadasima abiyeyi ona veremeyecegimi soyledim ama veremeyecegim deyince bana cok gucendi, cok bozuldu, soz vermistin dedi gonul koydu dersin. o yuzden o arkadasima verecegim kayinvalidecigim kusura bakma arada kaldim dersin aklinialirimsmile

50 yaşındaki bir kadın hiç utanmıyacakmı acaba o kıyafeti giymeye bunlar yaş geçtikçe bunuyorlar herhalde yaa :)))))) sakın verme biryerlerini pataltır seninde içine sinmez sonra sinir olur durursun

Kayınvalideyi halay başı mendil sallarken düşündüm bir an beyaz straplez kıyafet içinde zılgıt çekerken bayanssulusmile

Bencde denesin ama olmadığını görecek zaten kendiliğinden vazgeçer sonra sempatiksalakcinni

çok komikmiş gerçekten
bence kayınvalidenizi çağırın anne bi dene bakalım nasıl duracak üzerinde olmazsa başka kıyafet ayarlayalım deyin
sizin yanınızda denesin hem olmayacağını görsün hem siz de eğlenmiş olun biraz

ver canım içine sığamayınca ve sarkmış dekolteleri elbiseyi dolduramayınca nasılsa geri verir-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…