Komik ama sinir bozucu bir konu esim

Bahsettiğiniz eşinizin evlenmeden önce de şivesi böyledir, sonradan değişmemiştir. Bu kadar rahatsızsaniz neden evlendiniz? Zorla mı evlendirdiler?

Yani bunu önceden görmemiş olamazsınız, bunu anlayamıyorum madem o zamanlar sorun yoktu da şimdi ne değişti? Ha tabii "sevseydiniz gözünüze gelmezdi" demeyeceğim ama meraktan soruyorum yani ne değişmiş olabilir ki?
Benim erkek arkadaşım Türki cumhuriyetlerden, Türkçesi çok iyi ama normal olarak bazen kendi diline kayıyor :)) bazen (özellikle tartışırken) kelimeleri unutup kendi dilinde konuşuyor (allahtan biliyorum biraz) bazen Türkçe kelimeleri yanlış söylüyor. Ne bileyim hiç aklıma gelmedi ondan soğumak, aksine en sevdiğim özelliği bu bir kere mesela bana dedi ki "yarın pide yemeye gidelim çöpte" bir anlayamadım gülme tuttu. Meğer midye demeye çalışıyormuş, midye tava yemeye götürmüştüm buraya geldiğinde Seve seve düzeltirim ben onu. O da onun dilinde yanlış yaptığımda beni düzeltiyor mesela.
Yazdınız mı bilmiyorum ama sevgililik döneminiz ne kadar sürdü?

Ya sen bir de bunu duy, benim annem lisedeyken en yakın arkafaşıma 'alik lezbiyendir et yemez demişti' kızda kikir kikir gülmüştü. Travestiye trabeski der, arkadaşımında annesi çekmeceye keçap, ketçaba çekap der. Hep beraber güleriz.

Ay benim eşimin de konuştuğu kişiye göre değişiyor şivesi. Karşı taraf kabaysa hemen memleket ağzına geçer. Nöörüyon, yaptıhh, yapacağhh, hee vs vs ben de ona sinir oluyorum. Ailesiyle konuşurken de aşırı kaba oluyor. Ama bana be aileme karşı kibar. Uyarsan da değişmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…