Komik ama sinir bozucu bir konu esim

Televizyona telezon ,tuvalete tilavet,abdeste apes diyeni de gördüm

Son düzenleme:
Benim eşimde gideceğiz demek yerine gidecuk der edecuk yapacuk. O şekilde konuşur öyle görmüş aileden. Benim çok hoşuma gidiyo şahsen

Gulesim geldi istemsiz. Teyzemde sigaraya cigara der her duyduğumda gülesim gelir onada. Ama bu üslup değişmez.

Ben konu sahibi anladım.
Benim yakın bir kız arkadaşim var, yirmi yıldır beraberiz, en az onbes yildir kıza her seferinde diyorum ki; sahil kenari diye bir şey yoktur, o deniz kenari.
Hala ısrarla sahil kenari diyor.
Bunun gibi birkaç bozuk kelimesi var, makbule kıral gibi konuşuyor karşımda. Bazen uyuz oluyorum ama seviyorum da :)

O uyarilabilir. esim de mesela biri birine mahcup kaldi ise gebe kaldi gibi bir deyim kullaniyordu uyardim bordaha demedi. Oyle dusunmemistim falan dedi hatta. Bu tarz cinsiyetci durumlar rahatsiz eder beni

Yani bence sevsenız bakmazsınız konuk bıle bulursunuz ama bılemedım

Dilimizi yanlış kullanan insanlara tahammül edemiyorum.
Buna rağmen toplum içinde doğrusunu kullanıp kendi aranızda komiklik olsun diye söylüyorsa o ayrı...
Yörenizin ağzı ile konuşuyor ise onu da garip karşılamam özellikle eşler arasındayken çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…