• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komik bir aldatma şekli :))

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
703
648
İstanbul
adamın biri birgün iş bitimi saatinde bütün çalaşanlarının iş çıkışı sırasında bir tek sekreterinden kalmasını ve birkaç dosyayı inceleyecekleri söylemiş,işçiler gittikten sonra sekreterine işi bırak dışarda yemek yemeye gidelim demiş sekreteride kabul etmiş yemekten sonrada evine gidelim demiş sekreter bunuda kabul etmiş,eve gitmişler gerisini siz tahmin edersiniz söylemeye gerek yok ,adam sekreterin evinden çıkar evine gider arabasını park eder arabanın içinden bir tebeşir alır ceketine pantolonuna sürer ondan sonrada evine gelir zile basar karısı kapıyı açar sinirli sinirli saat 03:00 nerdesin niye aramadın fala filan,adamda anlatır sekreterimi aldım yemeğe gittik yemekten sonrada evine gittik onunla beraber oldum olay bu,karısının olaya tepkisi,seni gidi yalancı yine arkadaşlarınla bilardo oynadın değilmi :)))))

iş biz kadınlar ne kadar safız.
görüntüye kanıveriyoruz hemen

Hadi yaaa,:1shok: bazen benim ki de ''sevgilimle birlikteydim ondan geciktim'' diyor ben de aynen gülüp geçiyorum..:1shok:

Hadi yaaa,:1shok: bazen benim ki de ''sevgilimle birlikteydim ondan geciktim'' diyor ben de aynen gülüp geçiyorum..:1shok:

sakına aklına birşeyler gelmesinsengözlerimebaksanab eniştemde bu tür şakaları ablama yapara.s çok korkutun beniyasakkelime birde bu yüzden aklına kötü şeyler getirme

bu adam saka anlaminda söylüyo bunu kadina ama gercekten kötü niyet olmadan bu tür sakalar yapan erkeklere uyuz oluyorum benim sevgilim böyle bisey dese vay onun haline :D

Back
X