Ya cok açık resimlerivardi o yuzden utandimAyy Allah'ım sanki kadın fotoğrafı bakmak yasak gibi olsun o da kadın sende kadın : -)
Ve sen emin ol senden sonra ilk is o da bakmıştır yada bakacaktırYa cok açık resimlerivardi o yuzden utandim
ammaannn boşversene hepimiz bakıyoruz ister istemez üstelikte kadın yani ne var bunda hem kendiside söylemiş zaten boşverin bence. Bu arada hangi futbolcuymuş o bende bakıyımMerhaba hatunlarDoğu da görev yapan genç bir öğretmenim. Instagramindaki bir futbolcunun sevgilisinin resimlerine bakıyım dedim.Tabi hep böyle bikinili pozları felan vardı sonra sayfayı açık unutmuşum. (Evde bakmistim).Tenefuste iken telefonumdan ınstagrami girince ilk o sayfa açıldı. Yanımda oturan arkadaşım gördü güldü çok utandım. O da benimle yaşıt bayan ogretmen.Sonra laf arasında açıkladım o bi futbolcunun sevgilisi diye.O da olsun ya sen de kiz o da ne olmuş saçmalama felan dedi ama çok utandım kızlar ya
Ayiptir sormasi neler yakaladinizAy bi de aciklama yapiyorsun yerim seniArkadas erkekti galiba aman nolcak sanki.Ben milletin acik kalan ekraninda neler yakaladim
utanılacak bırsey yok... acıklamaya bıle gerek yoktu.. bosverrrrMerhaba hatunlarDoğu da görev yapan genç bir öğretmenim. Instagramindaki bir futbolcunun sevgilisinin resimlerine bakıyım dedim.Tabi hep böyle bikinili pozları felan vardı sonra sayfayı açık unutmuşum. (Evde bakmistim).Tenefuste iken telefonumdan ınstagrami girince ilk o sayfa açıldı. Yanımda oturan arkadaşım gördü güldü çok utandım. O da benimle yaşıt bayan ogretmen.Sonra laf arasında açıkladım o bi futbolcunun sevgilisi diye.O da olsun ya sen de kiz o da ne olmuş saçmalama felan dedi ama çok utandım kızlar ya
Bende bakıyorum , hele fizikleri güzel hatunlaraAyy kızlar çok utanmistimSizinle konuşunca rahatladım.
Ayy cok hoşsunuzBen de bir gün "İlk bakışta yanlış anlaşılan, aslı iyi bakınca anlaşılan fotoğraflar" diye facede bir albüme bakiyordum. Bir fotograf denk geldi. Kalabalık bir mekanda arkası dönük bir kadin ve kocaman çıplak totosu. İyi bakınca onun kadinin totosu degil arkasindaki adamın keli olduğu anlaşılıyor. Ama dikkatli incelemek lazım.
Ben de nerde bu kel diye fotoğrafa konsantre olmuş şaşı şaşı bakarken arkamda pat diye abim belirdi. Gayet ciddi "Oha nerelere bakıyosun sen" dedi. 2 saat o kadının totosu değil adamın keli diye izah etmektense, "Aman hep sen mi bakcaksın" dedim. Utandı gitti.
Bu da böyle bir anımdı
Bende bakıyorum , hele fizikleri güzel hatunlara
Yolanthe cabau galiba. Aslında bebişi var çok tatlı ama kendi açık fotolarının olduğu bölümde kalmış en son oraya bakmıştım.ammaannn boşversene hepimiz bakıyoruz ister istemez üstelikte kadın yani ne var bunda hem kendiside söylemiş zaten boşverin bence. Bu arada hangi futbolcuymuş o bende bakıyım
Sneijder'in hatunu. Bebişine de annesiyleyken annesine, babasıylayken babasına benziyor diyorlarYolanthe cabau galiba. Aslında bebişi var çok tatlı ama kendi açık fotolarının olduğu bölümde kalmış en son oraya bakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?