Komik cinsel anılar

arkadaşlar konuyu hortlatmak istiyorum ya bu konu devam etsinnn
benim kendim ile ilgili öyle akılda kalıcı bi anım yok aklıma gelirse yazarım fakat arkadaşımın var
sevgilisi evine davet ediyor
neyse mumlar yakmış heryere falan
bunlar işe koyuluyorlar :))
gözler kapalı tabi bilmem ne
arkadaşım diyor ki bir anda bir parlama aydınlık hissettim gözümü bir açtım koltuk tutuşmuş
çırıl çıplak her şey meydanda ikisi bir başlıyorlar koltuk söndürmeye
neyse onu söndürürken tül de tutuşuyor sonra onu da söndürüyorlar
sonra giyinip nakliyeci gibi çöpe koltuk taşıyorlar

Arkadaşının özelini niye anlatıyorsun

Ay komik falan ama bu şekilde ev yandı bizim mahallede, bi buruldum. İyi ki büyümemiş fazla.

altıma işiyicem lsjrfklsjdklkjdlşa
böyle birşey olamaz gözümden yaş geldi

Kelimenin tam anlamıyla ateşli bir gece gecirmisler

Huseyin Amcaya bayildim. Kari koca arasina girilmez, karışmayalim dememiş. Sorumlu hissetmis kendini. Bebek amca, uzun ömrü olsun insallah.

ya bu kase niye abartıldı siz kendi adamınızı içinize alırken sorun yok, ağzınıza alırken sorun yok ama o an eline o geçmiş panikle o da onu kullanmış nedir yani yıkar, temizler kullanır ya da çöpe atar veya temizler ama kullanmaz, hatıra diye saklar şimdi onun polemiğini yapmanın ne anlamı var? geyiğini yapın geçin sanki siz içiyorsunuz o kaseye konan cacığı

Geçen hafta da bu sayfada söylemiştim her ne olursa olsun komşuya kadar ses çıkacak şekilde yapılması çok ayıp bence yine aynı sözümün arkasindayim
Tamam ayıp ama o sesler isteyerek cikmiyor ki, eşim bazen benim ağzımı kapatır cok ses çıkmasın diye yani istemsizce çıkıyor.

Tamam ayıp ama o sesler isteyerek cikmiyor ki, eşim bazen benim ağzımı kapatır cok ses çıkmasın diye yani istemsizce çıkıyor.

Allah Allah o kadar kendinizi kaptiracak kadar ne yasiyorsunuz 2 evlilik yaptim cok keyif aldigim zamanlarda oldu hic oyle bağırmadim bizim bi komsu vardi oda boyle cok bagiriyordu en son uyarmak zorunda kaldik ses soluk kesildi demek ki isteyince o ses cikmiyormus

Ay aslında öyle çok renkli bir hayatımız yok ama, o anda çıkıyor işte o sesler

ahah deldirip kaseyi duvara çivileseydiniz anı niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…