italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #1 Bi soda lütfen! Çek şu kulağını çirkin çıkıcam senin yüzünden yaa ! Ayh çok heyecanlıyım Eee çoluk çocuk nasıllar kız Dostluk adına kıç kadar yerde oturucaz artık naparsın Bakma öle tip tip sen de yanlız kalsan seni de görürdük Ayy noluyo noluyoo dövdümüü kadınıııı Ayh öle bakmayın utanıorumm ama Peynir peynir nereye kadar amaaa !! alıntı sevdaseli
Bi soda lütfen! Çek şu kulağını çirkin çıkıcam senin yüzünden yaa ! Ayh çok heyecanlıyım Eee çoluk çocuk nasıllar kız Dostluk adına kıç kadar yerde oturucaz artık naparsın Bakma öle tip tip sen de yanlız kalsan seni de görürdük Ayy noluyo noluyoo dövdümüü kadınıııı Ayh öle bakmayın utanıorumm ama Peynir peynir nereye kadar amaaa !! alıntı sevdaseli
canayakxixn Bir Nefes&Düş Gibi Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2008 4.916 3 116 50 İzmir 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #2 Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol:
Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol:
violette zor bir yola çıkıyorum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2008 1.309 13 116 46 İzmir 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #3 ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #4 canayakın .!.: Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... violette .!.: ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
canayakın .!.: Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... violette .!.: ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.721 4 116 Antalya 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #5 hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s.
hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s.
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #6 be_reN .!.: hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s. Genişletmek için tıkla...
be_reN .!.: hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s. Genişletmek için tıkla...