italim Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 10.130 Emoji Skoru 7 Puanlar 206 Yer Antalya 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #1 Bi soda lütfen! Çek şu kulağını çirkin çıkıcam senin yüzünden yaa ! Ayh çok heyecanlıyım Eee çoluk çocuk nasıllar kız Dostluk adına kıç kadar yerde oturucaz artık naparsın Bakma öle tip tip sen de yanlız kalsan seni de görürdük Ayy noluyo noluyoo dövdümüü kadınıııı Ayh öle bakmayın utanıorumm ama Peynir peynir nereye kadar amaaa !! alıntı sevdaseli
Bi soda lütfen! Çek şu kulağını çirkin çıkıcam senin yüzünden yaa ! Ayh çok heyecanlıyım Eee çoluk çocuk nasıllar kız Dostluk adına kıç kadar yerde oturucaz artık naparsın Bakma öle tip tip sen de yanlız kalsan seni de görürdük Ayy noluyo noluyoo dövdümüü kadınıııı Ayh öle bakmayın utanıorumm ama Peynir peynir nereye kadar amaaa !! alıntı sevdaseli
canayakxixn Bir Nefes&Düş Gibi Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2008 Mesajlar 4.916 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yaş 51 Yer İzmir 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #2 Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol:
Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol:
violette zor bir yola çıkıyorum Kayıtlı Üye Katılım 16 Eylül 2008 Mesajlar 1.309 Emoji Skoru 15 Puanlar 116 Yaş 47 Yer İzmir 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #3 ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 10.130 Emoji Skoru 7 Puanlar 206 Yer Antalya 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #4 canayakın .!.: Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... violette .!.: ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
canayakın .!.: Var mı böyle güzellik yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!öperim,severim hatta yerim ben oonları:roflol: :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... violette .!.: ay şu bebekle yatan kediye ve fareye bittim.çok tatlılarrr kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye Katılım 25 Mayıs 2009 Mesajlar 2.721 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer Antalya 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #5 hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s.
hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s.
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 10.130 Emoji Skoru 7 Puanlar 206 Yer Antalya 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #6 be_reN .!.: hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s. Genişletmek için tıkla...
be_reN .!.: hangı bırınden alıntı yapacagımı bılemedım.. :bbo: hepsı harıka cok tatlılar ya.. Şeniz Şeniz cok tesekkurler ıtalım.. opuyorumnanaktan a.s. Genişletmek için tıkla...