- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Kimsenin komik anisi yokmu yani?
Canim sagol gercekten komikmis bu gormemistim bunu hic :))))Cok gecmis olsun diyerekten ilk bombayi atiyorum. Komik anim yok su an ve cikmam gerekiyor.
Eki Görüntüle 2059201
Paylasirsaniz memnun olurum vallaBenim yok, varsa da hatırlamıyorum. Ama bu sitede ki bir konuyu paylasabilirim sizle eğer okumadiysaniz iyi gelir eşinize ilk ne zaman rezil olmustunuzdu konu baya gulmustum. Tavsiye ederim ☺ ayrica gecmis olsun size ☺
Bu bahsettiginiz sayfaya bi aralar bakiyordum gercekten gulme krizine girdigim zamanlar olduBenim yok, varsa da hatırlamıyorum. Ama bu sitede ki bir konuyu paylasabilirim sizle eğer okumadiysaniz iyi gelir eşinize ilk ne zaman rezil olmustunuzdu konu baya gulmustum. Tavsiye ederim ☺ ayrica gecmis olsun size ☺
Banlanmam insallah ama link burada https://www.google.com.tr/amp/s/www...nize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/?amp=1Paylasirsaniz memnun olurum valla17b
Tesekkur ederim :)
Haha ayy cok komikmis bu olay cidden..o anki korkuyu tahmin edebiliyorum:))))Ben
Eşim beni istemeye geldiğinde kahvesine tuz attım ablamda birazda karabiber at dedi. Garibim ilk yudumda anladı ama bitirdi. Öksürerek geldi mutfağa benim karabibere alerjim var diye yerlere düştü nefes alamıyorum diye.
Ablam ben Vicdan azabından ben tabi ekstra bişey olacak korkusundan telefonları arıyoruz ambulans arıcaz
Bir anda kalktı iyi oldu size dedi geçti içeri kalabalığa manyak
Yeni evlenen kızlar karabiber katmayın kahveye çok zararlı
Bu bahsettiginiz sayfaya bi aralar bakiyordum gercekten gulme krizine girdigim zamanlar oldu
Konu sahibi cok gecmis olsun umarim en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz.
Gözlerim doldu benim ya bide çok zor kabul ettirmiştik bizimkilere. Başlamadan bitti diye ağlıyodum nerdeyseHaha ayy cok komikmis bu olay cidden..o anki korkuyu tahmin edebiliyorum:))))
Ahahahhaha harikasınwcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi
Kadinin yuzune Alooo diye bagirma kisminda koptum zaten gulmekten konuyu nasil okudum sen dusun:)))benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
hatırlamak bile istemiyorum ..Ahahahhaha harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?